Totaalprijs berkenen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »
Kenzo

kenzo

22/09/2007 15:51:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een bestelsysteem gemaakt, en wil de totaalprijs graag berekenen.

ik heb ik de database voor de prijs 2 velden:

prijs (hele euro's)
centen (het aantal centen).

Nu wil ik graag van alle prijzen en centen het totaal berekenen.
het enigste probleem is dat als ik ze gewoon optel, en de bedragen bijvoorbeeld zijn:

€50,50
€50,70
€50,10

het totaal wordt:

€150,130

hoe kan ik nu van de 150,130 maken:

160,30


bedankt alvast...
dit heb ik maar werkt niet... hij telt de centen er niet bij


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?PHP
ob_start();
echo "
<table width='100%' cellpadding='1' cellspacing='15'><td width='100%'><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border: 1px solid #7E8070'>
        <td height='30' bgcolor='#C9CCC0' style='border-top: 1px solid #CCCCCC; border-left: 1px solid #CCCCCC; border-bottom: 1px solid #CCCCCC;'>
            "
;
            
            echo "<table width='100%' border='0' cellspacing='5' cellpadding='0' style='border-bottom: 1px solid #000000'>
  <tr>
    <td width='25%'>Foto:</td>
    <td width='55%'>Artikel:</td>
    <td width='20%'>Prijs:</td>
  </tr>
</table></td>
    </table></td></table>"
;
echo"<table width='100%' cellpadding='1' cellspacing='15'><td width='100%'><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border: 1px solid #7E8070'>
        <td height='30' bgcolor='#C9CCC0' style='border-top: 1px solid #CCCCCC; border-left: 1px solid #CCCCCC; border-bottom: 1px solid #CCCCCC;'>
"
;

$bestaan_b = mysql_query("SELECT * from cms_bestellingen WHERE uid='".$_COOKIE['id']."'")or die(mysql_error());
        while ($bestelling = mysql_fetch_assoc($bestaan_b)) {

$bestaan_c = mysql_query("SELECT * from cms_producten WHERE id='".$bestelling['product_id']."'")or die(mysql_error());
        while ($product = mysql_fetch_assoc($bestaan_c)) {

 
echo "<center><table width='100%' border='0' cellspacing='5' cellpadding='0' style='border-bottom: 1px solid #000000'>
  <tr>
    <td width='25%'><div style=\"background-image:url(watermerk.php?image=images/producten/"
.$product['foto1']."); background-position:center; width:150px; height:80px;border: 1px solid #000000;\"></div></td>
    <td width='55%'><b><a href='index.php?pagina=producten/details.php&id="
.$product['id']."&cat=".$product['categorie']."titel=".$product['type']."'><font color='#000000'><u>".ucfirst($product['type'])."</u></font></a></b><br>".ucfirst($product['merk'])."</td>
    <td width='20%'>€ "
.$bestelling['prijs'].",".$bestelling['centen']."</td>
</table></center>"
;

 $totaalbedrag += $bestelling['prijs'];
 $totaalcenten += $bestelling['centen'];
     }
    }

    
echo"<div align='right'>";
$totaal = round($totaalbedrag).",".round($totaalcenten)."";
 echo round($totaal , 2);
 echo"</div></td>
    </table></td></table>"
;
        ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 15:41:37
 
Bart van der veen

bart van der veen

22/09/2007 15:54:00
Quote Anchor link
2 vragen:

1) waarom werk je in vredesnaam met 2 velden. is een niet voldoende (mysql kan prima met floats werken.)

2) je kunt mysql ook gewoon laten optellen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
SELECT SUM(prijzen) AS totaal FROM tabel WHERE bestel_id = klant_id
?>
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:00:00
Quote Anchor link
maar dat werkt niet met comma's

en de bedragen kunnen ook 24,95 zijn...

als ik met 2 velden werk kan ik ze ook laten sorteren op prijs... anders niet -> dat werkt niet met 1 veld en comma's (volgens mij - > mij lukt het niet)
 

22/09/2007 16:05:00
Quote Anchor link
kenzo schreef op 22.09.2007 15:51:
de bedragen bijvoorbeeld zijn:
€50,50
€50,70
€50,10
het totaal wordt:
€150,130
hoe kan ik nu van de 150,130 maken:
160,30

Ik kan welliswaar niet goed hoofdrekenen, maar ik ben wel goed met de rekenmachine. Waarom wil je 160,30 krijgen in plaats van 151,30 die het is?
Voor de rest ben ik het met hierboven eens :-)
Edit:
kenzo schreef op 22.09.2007 16:00:
maar dat werkt niet met comma's

en de bedragen kunnen ook 24,95 zijn...

als ik met 2 velden werk kan ik ze ook laten sorteren op prijs... anders niet -> dat werkt niet met 1 veld en comma's (volgens mij - > mij lukt het niet)

Waarom zou dat niet met een komma werken? Je kunt ze wel sorteren op asc en desc. Dat van hieronder was ik vergeten :-(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Een getal werkt nooit met komma's maar altijd met punten. Als jij getallen hebt met komma's dan heb je een probleem en moet je eerst die getallen omzetten naar 'echte' getallen.
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:12:00
Quote Anchor link
dus als ik punten pak ipv comma's werkt het wel?
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:24:00
Quote Anchor link
het werkt...


ik heb nu een totaal van 2999.1

maar hoe krijg ik dat nu 2999.10 (zonder er gewoon een nul achter te plakken, want het kan ook bijvoorbeeld 2999.95 worden...)
 
Frank -

Frank -

22/09/2007 16:28:00
Quote Anchor link
Gewoon en kwestie van opmaken, sprintf() kan je hierbij helpen.

Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$getal
= 1.2;

echo sprintf('%01.2f', $getal);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:36:00
Quote Anchor link
hoe kom je aan getal, en wat moet ik met %01.2f?

of moet ik dat zo laten staan?
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:46:00
Quote Anchor link
laat maar...

heb het al!
 
Frank -

Frank -

22/09/2007 16:50:00
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.