Totaalprijs berkenen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »
Kenzo

kenzo

22/09/2007 15:51:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een bestelsysteem gemaakt, en wil de totaalprijs graag berekenen.

ik heb ik de database voor de prijs 2 velden:

prijs (hele euro's)
centen (het aantal centen).

Nu wil ik graag van alle prijzen en centen het totaal berekenen.
het enigste probleem is dat als ik ze gewoon optel, en de bedragen bijvoorbeeld zijn:

€50,50
€50,70
€50,10

het totaal wordt:

€150,130

hoe kan ik nu van de 150,130 maken:

160,30


bedankt alvast...
dit heb ik maar werkt niet... hij telt de centen er niet bij


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?PHP
ob_start();
echo "
<table width='100%' cellpadding='1' cellspacing='15'><td width='100%'><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border: 1px solid #7E8070'>
        <td height='30' bgcolor='#C9CCC0' style='border-top: 1px solid #CCCCCC; border-left: 1px solid #CCCCCC; border-bottom: 1px solid #CCCCCC;'>
            "
;
            
            echo "<table width='100%' border='0' cellspacing='5' cellpadding='0' style='border-bottom: 1px solid #000000'>
  <tr>
    <td width='25%'>Foto:</td>
    <td width='55%'>Artikel:</td>
    <td width='20%'>Prijs:</td>
  </tr>
</table></td>
    </table></td></table>"
;
echo"<table width='100%' cellpadding='1' cellspacing='15'><td width='100%'><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border: 1px solid #7E8070'>
        <td height='30' bgcolor='#C9CCC0' style='border-top: 1px solid #CCCCCC; border-left: 1px solid #CCCCCC; border-bottom: 1px solid #CCCCCC;'>
"
;

$bestaan_b = mysql_query("SELECT * from cms_bestellingen WHERE uid='".$_COOKIE['id']."'")or die(mysql_error());
        while ($bestelling = mysql_fetch_assoc($bestaan_b)) {

$bestaan_c = mysql_query("SELECT * from cms_producten WHERE id='".$bestelling['product_id']."'")or die(mysql_error());
        while ($product = mysql_fetch_assoc($bestaan_c)) {

 
echo "<center><table width='100%' border='0' cellspacing='5' cellpadding='0' style='border-bottom: 1px solid #000000'>
  <tr>
    <td width='25%'><div style=\"background-image:url(watermerk.php?image=images/producten/"
.$product['foto1']."); background-position:center; width:150px; height:80px;border: 1px solid #000000;\"></div></td>
    <td width='55%'><b><a href='index.php?pagina=producten/details.php&id="
.$product['id']."&cat=".$product['categorie']."titel=".$product['type']."'><font color='#000000'><u>".ucfirst($product['type'])."</u></font></a></b><br>".ucfirst($product['merk'])."</td>
    <td width='20%'>€ "
.$bestelling['prijs'].",".$bestelling['centen']."</td>
</table></center>"
;

 $totaalbedrag += $bestelling['prijs'];
 $totaalcenten += $bestelling['centen'];
     }
    }

    
echo"<div align='right'>";
$totaal = round($totaalbedrag).",".round($totaalcenten)."";
 echo round($totaal , 2);
 echo"</div></td>
    </table></td></table>"
;
        ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 17:03:14
 
Bart van der veen

bart van der veen

22/09/2007 15:54:00
Quote Anchor link
2 vragen:

1) waarom werk je in vredesnaam met 2 velden. is een niet voldoende (mysql kan prima met floats werken.)

2) je kunt mysql ook gewoon laten optellen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
SELECT SUM(prijzen) AS totaal FROM tabel WHERE bestel_id = klant_id
?>
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:00:00
Quote Anchor link
maar dat werkt niet met comma's

en de bedragen kunnen ook 24,95 zijn...

als ik met 2 velden werk kan ik ze ook laten sorteren op prijs... anders niet -> dat werkt niet met 1 veld en comma's (volgens mij - > mij lukt het niet)
 

22/09/2007 16:05:00
Quote Anchor link
kenzo schreef op 22.09.2007 15:51:
de bedragen bijvoorbeeld zijn:
€50,50
€50,70
€50,10
het totaal wordt:
€150,130
hoe kan ik nu van de 150,130 maken:
160,30

Ik kan welliswaar niet goed hoofdrekenen, maar ik ben wel goed met de rekenmachine. Waarom wil je 160,30 krijgen in plaats van 151,30 die het is?
Voor de rest ben ik het met hierboven eens :-)
Edit:
kenzo schreef op 22.09.2007 16:00:
maar dat werkt niet met comma's

en de bedragen kunnen ook 24,95 zijn...

als ik met 2 velden werk kan ik ze ook laten sorteren op prijs... anders niet -> dat werkt niet met 1 veld en comma's (volgens mij - > mij lukt het niet)

Waarom zou dat niet met een komma werken? Je kunt ze wel sorteren op asc en desc. Dat van hieronder was ik vergeten :-(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Een getal werkt nooit met komma's maar altijd met punten. Als jij getallen hebt met komma's dan heb je een probleem en moet je eerst die getallen omzetten naar 'echte' getallen.
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:12:00
Quote Anchor link
dus als ik punten pak ipv comma's werkt het wel?
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:24:00
Quote Anchor link
het werkt...


ik heb nu een totaal van 2999.1

maar hoe krijg ik dat nu 2999.10 (zonder er gewoon een nul achter te plakken, want het kan ook bijvoorbeeld 2999.95 worden...)
 
Frank -

Frank -

22/09/2007 16:28:00
Quote Anchor link
Gewoon en kwestie van opmaken, sprintf() kan je hierbij helpen.

Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$getal
= 1.2;

echo sprintf('%01.2f', $getal);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:36:00
Quote Anchor link
hoe kom je aan getal, en wat moet ik met %01.2f?

of moet ik dat zo laten staan?
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:46:00
Quote Anchor link
laat maar...

heb het al!
 
Frank -

Frank -

22/09/2007 16:50:00
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.