tracklist ophalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

09/05/2008 17:28:00
Quote Anchor link
ik hb sinds kort eenb eigen radio, als ik naar een bepaalde pagna ga zie ik de laatst gedraaide nummers, de code van deze pagina is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<HTML><HEAD><meta http-equiv="Content-Language" content="en-us"><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252"><meta http-equiv="Pragma" content="no-cache"><meta http-equiv="Expires" content="Mon, 01 Jan 1990 12:00:00 GMT"><title>SHOUTcast Administrator</title><style type="text/css"><!--a:link {color: blue; font-family:Arial, Helvetica; font-size:9pt;}a:visited {color: blue; font-family:Arial, Helvetica; font-size:9pt;}a:hover {color: red; font-family:Arial, Helvetica; font-size:9pt; }.default {color: White; font-family:Arial, Helvetica; font-size:9pt; font-weight: normal}.ST {color: White; font-family:Arial, Helvetica; font-size:8pt; font-weight: normal}.logoText {color: red; font-family: Arial Black, Helvetica, sans-serif; font-size: 25pt; font-weight: normal; letter-spacing : -2.5px;}.flagText {color: blue; font-family: webdings; font-size: 36pt; font-weight: normal; }.ltv {color: blue; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 9pt; font-weight: normal;}.tnl {color: black; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; font-weight: bold; text-decoration: none;}--></style></HEAD><BODY topmargin=0 leftmargin=0 marginheight=0 marginwidth=0 bgcolor=#000000 text=#EEEEEE link=#001155 vlink=#001155 alink=#FF0000><font class=default><table width=100% border=0 cellpadding=0 cellspacing=0><tr><td height=50><font class=logoText>&nbsp;SHOUTcast Song History</font></td></tr><tr><td height=14 align=right><font class=ltv><a id=ltv href="http://www.shoutcast.com/">SHOUTcast Server Version 1.9.8/Linux</a></font></td></tr><tr><td bgcolor=#DDDDDD height=20 align=center><table width=100% border=0 cellpadding=0 cellspacing=0><tr><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="index.html">Status</a></font></td><td align=center><font class=tnl>&nbsp;|&nbsp;</font></td><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="played.html">Song History</a></font></td><td align=center><font class=tnl>&nbsp;|&nbsp;</font></td><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="listen.pls">Listen</a></font></td><td align=center><font class=tnl>&nbsp;|&nbsp;</font></td><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="home.html">Stream URL</a></font></td><td align=center><font class=tnl>&nbsp;|&nbsp;</font></td><td align=center><font class=tnl><a id=tnl href="admin.cgi">Admin Login</a></font></td></tr></table></td></tr></table><br><table border=0 cellpadding=2 cellspacing=2><tr><td>Played @</td><td><b>Song Title</b></td></tr><tr><td>16:19:47</td><td>Tisto  - Elelments Of Life<td><b>Current Song</b></td></tr><tr><td>16:19:22</td><td>Nikki  - Hell World</tr></table><br><br><table cellpadding=0 cellspacing=0 border=0 width=100%%>    <tr><td bgcolor=#DDDDDD  nowrap colspan=5 align=center><table cellspacing=0 cellpadding=0 border=0><tr><td><font class=ltv>Written by Stephen 'Tag Loomis, Tom Pepper and Justin Frankel</font></td></tr></table></td></tr><tr><td nowrap colspan=5 align=center><font class=ST><b><a href="http://www.shoutcast.com/disclaimer.phtml">Copyright Nullsoft Inc</a><a href="/llamacookie">.</a> 1998-2004</b></font></td></tr></table></font></body></html>


ergens staat de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<table border=0 cellpadding=2 cellspacing=2><tr><td>Played @</td><td><b>Song Title</b></td></tr><tr><td>16:19:47</td><td>Tisto  - Elelments Of Life<td><b>Current Song</b></td></tr><tr><td>16:19:22</td><td>Nikki  - Hell World</tr></table>

kan iemand er voor zorgen met en scriptje dat alleen deze info te zien is (2e codeveld)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 04:09:51
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

09/05/2008 18:23:00
Quote Anchor link
Leer PHP.

Edit: leuke functies:
explode()
file_get_contents()
str_replace()
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.