update blues

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »
Marc

marc

28/07/2007 08:44:00
Quote Anchor link
Ik raak er niet wijs uit ...
Ik heb een tabel testtabel met één veld : veld1 ( varchar(4) )

Dit is mijn update script :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'databank', 'paswoor') or die                      ('Error connecting to mysql');
$sql="UPDATE `testtabel`  set `veld1` = 'bbb' ";
$result=mysql_query($sql) or die ('Errorss while updating data');
echo "Record Updated<BR>";
mysql_close();
?>


Gelijkaardige updates kon ik doen op mijn oude provider ( zonder de backquotes, begrijp nog altijd waarom die nodig zijn ).
Bij mijn huidige provider ( one.com ) lukt insert en select en delete maar mijn update blijft problemen geven en ik weet niet waarom.

Kan iemand dat verduidelijken voor me ?
thx
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 18:39:01
 
Frank -

Frank -

28/07/2007 17:49:00
Quote Anchor link
Backtics ` (jouw backquotes) mag je ritueel gaan verbranden. Gebruik die zooi nooit meer en vergeet dat je ze ooit hebt gebruikt. Het is wel zo smerig om deze te gebruiken! En het ergste is nog dat je daarmee heerlijke problemen aan het aanmaken bent, 1x deze troep vergeten en voor je het weet is jouw database met data en al verdwenen...

Het probleem dat je nu hebt, is dat jij niet controleert of er wel iets is geupdate. De functie mysql_affected_rows() kan je daar meer over vertellen, die vertelt namelijk precies hoeveel records er zijn bijgewerkt. Dat de query lukt, wil namelijk niet zeggen dat er iets is bijgewerkt.

De query ziet er, zonder backtics' wel goed uit, het is correcte SQL.
 
Marc

marc

29/07/2007 01:19:00
Quote Anchor link
Ik kan inderdaad nog verder gaan controleren via mysql_affected_rows(), dat is juist.
Met de beste wil van de wereld, maar het update statement werkt enkel met de backquotes :

dus :

$sql="UPDATE `tabel` SET `veld`='bbb' WHERE `Key`='2'";

werkt.

Dit :

$sql="UPDATE kalender SET Title='bbb' WHERE Key='2'";

echter niet .... en ik weet écht niet waarom ....
 
Mark L

Mark L

29/07/2007 01:30:00
Quote Anchor link
Waarom begin je kolomnamen met een hoofdletter? Of is dit alleen maar in de SQL? (Misschien ligt hier de fout..)

Edit:
Offtopic:

OMG... er zijn tegenwoordig veel Marken hier (ok.. jij bent met een c)..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
M Ypma

M Ypma

29/07/2007 05:06:00
Quote Anchor link
ook deze sql query die je gaf is fout!:
$sql="UPDATE `tabel` SET `veld`='bbb' WHERE `Key`='2'";

mysql verwacht een integer als Key (Is die hoofdletter echt nodig btw?)
wat jij doet is een string 2 erin zetten...daar ga je de mist in natuurlijk. een integer moet je niet quoten:
$sql="UPDATE tabel SET veld='bbb' WHERE key=2";

p.s. die backticks moet je echt snel wegdoen....waarom je querys niet werken zonder?... omdat je hoogst waarschijnlijk een reserved word gebruikt als kollom naam... met backticks werk je daaromheen en juist dat maakt de backticks smerig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Ypma
 
Marc

marc

29/07/2007 08:25:00
Quote Anchor link
inderdaad.
Ik ben er in geslaagd om een reeks reserved words in mijn tabeldefinities te laten sluipen ... duurde even voor ik dit doorhad.
Bedankt. De backquotes zijn verbannen :-)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2007 11:12:00
Quote Anchor link
Connecten.........
Updaten........

Mis je niet wat?

Connecten.........
Select database......... deze misschien?
Updaten........
 
Gerard M

Gerard M

29/07/2007 12:15:00
Quote Anchor link
pgFrank:
Backtics ` (jouw backquotes) mag je ritueel gaan verbranden. Gebruik die zooi nooit meer en vergeet dat je ze ooit hebt gebruikt. Het is wel zo smerig om deze te gebruiken! En het ergste is nog dat je daarmee heerlijke problemen aan het aanmaken bent, 1x deze troep vergeten en voor je het weet is jouw database met data en al verdwenen...


Misschien kan jij die stelling wat beargumenteren, of een bronvermelding plaatsen. Ik weet dat backtics overbodig zijn, maar jij spreekt over complete databases verdwenen? Dan weet jij vast iets wat ik nog niet weet. Als ik een backtick vergeet krijg ik gewoon een error, en verdwijnt mijn database(mySQL) niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.