uploaden hoesjes gaat fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Remco schrubben

remco schrubben

03/06/2012 04:13:44
Quote Anchor link
Met een stukje upload code en een query wil ik bepaalde gegevens in een database stoppen. Hierbij wil ik graag max 40 covers toevoegen.

De opstelling is:
1 naam1 cover1
2 naam2 cover2
3 naam3 cover3
enz.....

Maar zodra het script of wel query bij
21 naam21 cover21
Dan stopt hij er mee en krijg ik een error.
Deze error is:
Notice: Undefined offset: 20 in ../../toevoegen.php on line 78
Notice: Undefined offset: 20 in ../../toevoegen.php on line 84
Notice: Undefined offset: 20 in ../../toevoegen.php on line 87


De code is: Regel nummers achter de code gezet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$u_naam
= $_POST['naam'][$teller];
$u_naam = str_replace(" ","-",$u_naam);

//de extensie van het bestand in een $var zetten.
$x = strtolower(substr($_FILES['cover']['name'][$teller], -3)); // Regel 78
$plaatje = $u_naam.'.'.$x;
$target_new = '../images/';    
$target = '../images/' .$plaatje;

// De cover wegschrijven naar server en resize.                    
move_uploaded_file($_FILES['cover']['tmp_name'][$teller], $target); // Regel 84

$new = $target_new.$u_name.'.'.$x; // Alles voor de rezise plaatje in een $var zetten.
$type = $_FILES['cover']['type'][$teller]; // Regel 87
$w = 80; // Width nieuwe plaatje.
$h = 80; // Hight nieuwe plaatje.
resize($target,$new,$w,$h,$type); // Funtion aanroepen voor resize.
?>


Het lijkt er op dat het scriptje wel goed werkt. Die doet bij de eerste 20 ook wat hij moet doen. alleen zoals gezegt dat hij bij nummer 21 aan komt dan stopt hij op die 3 regels. Zelf heb ik het vermoeden dat het alleen mis gaat op regel 78 en dat de rest daar afhankelijk van is.

Alleen zie ik niet waarom hij nu stopt met uploaden en resize na 20 covers.
Wie kan mij helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 05:05:46
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

03/06/2012 07:43:14
Quote Anchor link
Zou je misschien ook je uploadform laten zien, dat zou ook handig zijn.
 
Erwin H

Erwin H

03/06/2012 09:30:46
Quote Anchor link
Dat komt door de standaard php.ini settings. Standaard kan je namelijk maar 20 bestanden tegelijk uploaden. Wil je dat verhogen dan moet je max_file_uploads op een hogere waarde zetten.
Check de volgende pagina maar: http://php.net/manual/en/ini.core.php
(zoeken op max_file_uploads, staat ergens onderaan)
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2012 10:41:16
Quote Anchor link
Erwin H op 03/06/2012 09:30:46:
Dat komt door de standaard php.ini settings. Standaard kan je namelijk maar 20 bestanden tegelijk uploaden.


Ah, interessant. Daar zou ik niet gauw zijn opgekomen.
Thanks. Weer wat wijzer geworden ;-)
 
Remco schrubben

remco schrubben

03/06/2012 13:00:52
Quote Anchor link
Kijk, wederom nuttige info. Ik zat in de geest te denken dat ik de max file size overschreed. En dat php keek na alle file size.

Ik heb reeds in phpinfo.php gekeken waar de waarde op staat. Dit wis idd max 20 file's per keer. Ik ga even mijn hosting aan de veren om te kijken of deze verhoogt kan worden. Erwin bedankt weer voor de reactie.
 
Erwin H

Erwin H

03/06/2012 15:15:23
Quote Anchor link
Je kan de ini settings ook runtime aanpassen via de functie ini_set. In dat geval blijft de ini file zelf ongewijzigd, maar voor de executie van je sript verandert de waarde naar wat je opgeeft. in dit geval, vanwege het uploaden van files, durf ik niet te zeggen of dat ook kan, maar het valt in elk geval te proberen als je provider de ini niet aan wil passen.
 
Remco schrubben

remco schrubben

03/06/2012 16:44:54
Quote Anchor link
Zoals ik heb begrepen net van mijn hosting, gaat het met uploaden vaker fout dan goed met de ini_set functie. Maar het probleem heb ik nu net opgelost met de hosting.

Hun wouden idd de ini file niet aanpassen voor mij, dit vanwege alle website's wat op zelfde server loopt de max_file_upload ook verandert. Dit was een reden om dit niet te doen. Maar uit service kwamen ze met een leuke aanbieding en deze heb ik aangenomen.

Ik beschik vanaf morgen vroeg 8:00 over een VPS server. Hier kan ik op gaan doen wat ik wil. Teven heb ik hier SSH toegang om zelf de ini file aan te kunnen passen.Deze aanpassingen zijn dan alleen voor mij van toepassing zoals hosting mij melde. Deze oplossing spreekt mij wel aan en gaan hier ook even mee aan de slag.

Erwin thnx voor het mee denken en aandragen van oplossing.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.