value geven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thom stofberg

thom stofberg

24/11/2015 22:28:30
Quote Anchor link
in mijn regformulier wil ik een value geven.
ik heb nu $username = "voorbeeld";
en wil de value de waarde $username geven.
maar omdat het regformulier in html staat lukt het niet.
probeerde dit, maar dat werkt niet:
value = "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $username ?>
"
hoe kan het wel?
Sorry dat ik zulke domme vragen stel, maar jullie helpen me heel erg ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:55:10
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2015 22:31:58
Quote Anchor link
Je moet die variabele wel echo'en. Anders wordt hij niet op het scherm getoond.
 
Thom stofberg

thom stofberg

24/11/2015 22:36:45
Quote Anchor link
value = "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $username; ?>
"
werkt ook niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2015 22:42:48
Quote Anchor link
- Is het wel een .php bestand?
- Roep je het wel aan via een http(s):// URL?
- Staat PHP aan op de server? En staat je PHPcode niet in de HTMLweergave van je browser?
 
- SanThe -

- SanThe -

24/11/2015 23:25:22
Quote Anchor link
En staat de tweede dubbele quote er wel achter?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/11/2015 00:53:45
Quote Anchor link
De basis:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$username
= "Thom Stofberg";
echo $username;
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.