variabelen in 1 samenvoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michiel v

michiel v

30/11/2011 11:16:41
Quote Anchor link
Ik wil graag de variabelen $time en $date in 1 nieuwe variabel opslaan en dan echoen dat datum en tijd achter elkaar komen te staan. Output zou moeten zijn:21-11-20119:21 uur

Zie mijn script!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$time
= '9:21 uur';
$date = '21-11-2011';

$datetime = ($date, $time);



echo"</br>$datetime";

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 01:33:59
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/11/2011 11:17:44
Quote Anchor link
$datetime = $date . ' ' . $time;
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

30/11/2011 11:19:57
Quote Anchor link
Michiel v op 30/11/2011 11:16:41:
echo"</br>$datetime";


Variabelen in ieder geval buiten quotes!!

echo '<br>'.$datetime;
 
Michiel v

michiel v

30/11/2011 11:44:52
Quote Anchor link
Beste heren het is gelukt. Bedankt!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/11/2011 12:27:32
Quote Anchor link
@Ozzie die ''. is wel onlogisch als je er niks in zet. $date.$time regelt hetzelfde :p
 
Michiel v

michiel v

30/11/2011 12:29:31
Quote Anchor link
okiedokie thanks tjvb
 
Jelle -

Jelle -

30/11/2011 12:35:03
Quote Anchor link
TJVB tvb op 30/11/2011 12:27:32:
@Ozzie die ''. is wel onlogisch als je er niks in zet. $date.$time regelt hetzelfde :p


Dan heb je niet de spatie er tussen he ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/11/2011 12:35:28
Quote Anchor link
TJVB tvb op 30/11/2011 12:27:32:
@Ozzie die ''. is wel onlogisch als je er niks in zet. $date.$time regelt hetzelfde :p

Ahum... als je even goed had gekeken dan had je gezien dat er een spatie in staat ;-)
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/11/2011 12:38:52
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/11/2011 12:35:28:
TJVB tvb op 30/11/2011 12:27:32:
@Ozzie die ''. is wel onlogisch als je er niks in zet. $date.$time regelt hetzelfde :p

Ahum... als je even goed had gekeken dan had je gezien dat er een spatie in staat ;-)

Ben ik toch blij dat mijn nieuwe bril deze week binnen komt (a)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/11/2011 12:43:27
Quote Anchor link
Hehe... ik geloof dat het inderdaad de hoogste tijd is :)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

30/11/2011 13:08:42
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 30/11/2011 12:35:28:
TJVB tvb op 30/11/2011 12:27:32:
@Ozzie die ''. is wel onlogisch als je er niks in zet. $date.$time regelt hetzelfde :p

Ahum... als je even goed had gekeken dan had je gezien dat er een spatie in staat ;-)


Maar volgens de vraag van de TS had die er niet in hoeven te staan. ;)
Michiel v op 30/11/2011 11:16:41:
Output zou moeten zijn:21-11-20119:21 uur
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

30/11/2011 13:19:26
Quote Anchor link
Ook weer waar. Maar soms is het goed om mee te denken met de klant in plaats van klakkeloos opdrachten uit te voeren :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.