[Vrijwillig] Shaddock.eu zoekt Webdesigner/Php Scripter.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Usso Apury

Usso Apury

18/06/2008 20:05:00
Quote Anchor link
Hallo,
Shaddock.eu/Shaddock.nl.tt zoekt een Amateur Webdesigner/PHP scripter.
Wat moet je kunnen:
- Met PHP overweg kunnen.
- Layouts kunnen maken/Afbeeldingen op de juiste plek in script kunnen zetten.

Wat bedoelen we met PHP overweg kunnen, je kunt kleine bugs in PHP scripts, die mensen tegen komen, snel kunnen fixen.
Wat bedoelen we met Layouts maken, letterlijk het vormgeven van een pagina, afbeeldingen plaatsen.

Wat is Shaddock.eu, dit is een Online Text-Based maffia Game. Het is een spel met veel mogelijkheden, wat er steeds meer worden. Dit spel is echter nog in ontwikkeling en alle hulp is welkom.

Wat krijg je van Shaddock.eu/Shaddock.nl.tt, eigen schijfruimte die je zelf mag indelen. Alle Admin rechten, (let op: bij misbruik worden deze afgenomen), verder premium rechten. Je krijgt echter geen geld.

Interesse?
Mail me @ [email protected] (Mail server nog niet opgezet).

Met vriendelijke groet,

Webmaster Shaddock
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Usso Apury
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 12:30:36
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

18/06/2008 20:11:00
Quote Anchor link
Een webdesigner is idd hard nodig als ik dit bekijk.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

18/06/2008 20:22:00
Quote Anchor link
Joomla Boomla =D

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/shwww/public_html/nl/components/com_php/files/home.php on line 77

shaddock.eu bestaat helemaal niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
- -

- -

19/06/2008 00:28:00
Quote Anchor link
shaddockonline.x10hosting.com -> offline
shaddock.eu -> bestaat niet..

Webhosting nodig? :)
 
Usso Apury

Usso Apury

19/06/2008 13:38:00
Quote Anchor link
iChris.nl schreef op 19.06.2008 00:28:
shaddockonline.x10hosting.com -> offline
shaddock.eu -> bestaat niet..

Webhosting nodig? :)


Ik ben bezig met het linken van Shaddock.eu naar de host, met dat DNS gezeik enz. Vandaar dat hij af en toe weigert.
Maar daarom zoek ik nog steeds hulp met het bouwen van de site!
 
Mitchell

Mitchell

19/06/2008 13:50:00
Quote Anchor link
"Je krijgt echter geen geld." In het spel of voor het project? ;p
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

19/06/2008 14:01:00
Quote Anchor link
zet even [vrijwillig] voor je topictitel
 
Usso Apury

Usso Apury

19/06/2008 14:12:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 19.06.2008 13:50:
"Je krijgt echter geen geld." In het spel of voor het project? ;p

Voor het project, in het spel kun je jezelf geld geven als je admin bent!
 
- -

- -

19/06/2008 14:38:00
Quote Anchor link
Helaas, ik heb een eigen webserver die waarschijnlijk groter is dan jouw webhosting pakketje.. Als er geld tegenover staat kun je me alsnog even e-mailen :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

19/06/2008 15:02:00
Quote Anchor link
Voor een leuk bedrag ben ik ook te pruimen voor wat XHTML/CSS en/of PHP werk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.