W3C ziet fout, ik niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

28/06/2007 15:20:00
Quote Anchor link
Hai, ik ben op dit moment bezig met alle pagina's van mijn website w3c valid te maken, de meeste pagina's zijn dat nu, behalve de inlogpagina. Op de inlogpagina staan schijnbaar 11 errors, allemaal ongeveer hetzelfde. Ik ben nu 30 minuten bezig met vanalles te proberen, maar het lukt maar niet, daarom hoop ik dat PHPHulp me hierbij een uitkomst gaat bieden.
W3C errors:
1. Error Line 61, column 7: an entity end in a literal must terminate an entity referenced in the same literal .

</form>

&#9993;
2. Error Line 61, column 7: end tag for "FORM" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

* You forgot to close a tag, or
* you used something inside this tag that was not allowed, and the validator is complaining that the tag should be closed before such content can be allowed.

The next message, "start tag was here" points to the particular instance of the tag in question); the positional indicator points to where the validator expected you to close the tag.

&#9993;

4. Error Line 61, column 7: end tag for "DIV" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

&#9993;

6. Error Line 61, column 7: end tag for "DIV" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

&#9993;

8. Error Line 61, column 7: end tag for "DIV" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

&#9993;

10. Error Line 61, column 7: end tag for "DIV" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

&#9993;

12. Error Line 61, column 7: end tag for "DIV" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

&#9993;

14. Error Line 61, column 7: end tag for "DIV" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

&#9993;

18. Error Line 61, column 7: end tag for "DIV" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

&#9993;

20. Error Line 61, column 7: end tag for "DIV" omitted, but its declaration does not permit this .

</form>

&#9993;

de nummers die ontbreken zijn warnings als gevolg van de errors(komt op hetzelfde neer zo'n beetje.)
Oke, nu de source die w3c uitleest (exclusief de php dus)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php

     ////weg!

<div id="page">
<
div id="layout">
<
div id="contentArea">
<
div class='contentWrapper' id="contentWrapper" >
<
div id="b_tb" class="topBanner" style="display: none;"/> </div>

<
div class='utracker' id="utracker">
<
div id="tracker-nieuws">

<
p>[Niet ingelogd]</p>
 > <
a href="login.php">Log in</a><br>
> <
a href="aanmelden.php">Meld aan</a>
<
br>    
<
br>    
<
/div>

    <
div align= 'center'>
 <
p>

    <
a href="http://validator.w3.org/check?uri=referer"><img
        src="http://www.w3.org/Icons/valid-html401"
        alt="Valid HTML 4.01 Transitional" height="31" width="88"></a>
  <
/p>
<
p>
 <
a href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/">
  <
img style="border:0;width:88px;height:31px"
       src="http://jigsaw.w3.org/css-validator/images/vcss"
       alt="Valid CSS!" />
 <
/a>
<
/p>
<
/div>
<
/div>

<
div class="clear">
<
hr/>

<
/div>
<
div class="frontpage" id="frontpage">
<
div class="content" id="content">


////Het formpje waar ik de error niet kan ontdekken

<form method="POST" action="login.php">
  <
input type="hidden" name="submit" value="1" >
  Naam:<br>
  <
input type="text" name="gebruikersnaam" size="20" value=""><br>
  Wachtwoord:<br>
  <
input type="password" name="wachtwoord" size="20"> <br>

  <
input type="submit" value="Login" onclick="document.location.href=('1.php')\>
<
/form>

////

</div><div id='bottom'><div class= 'container'><table  width='100%' cellspacing='0' cellpadding='0' border='0'><tr>
        
        <
td width='50%'>
        <
b>
        <
a href='rss.html'><img border='0' alt='rss feed van deze pagina' title=' RSS feed' src='img/RSS.gif' /> RSS </a>
        <
a href='domein.com/Sebass/School/Cijfers/login.php?function=print' > <img border='0' alt='print weergave van deze pagina' title='print ofzo' src='img/printer.gif' /> Print </a>
        <
a href='http://domein.com/Sebass/School/Cijfers/login.php?function=pdf' > <img border='0' title='print ofzo' alt='pdf weergave' src='img/pdf.gif' /> Pdf </a>

        <
/b>
        <
/td>
        <
td width='50%' align='right'><b><a>Donderdag, 28 Juni 2007</a></b></td>
        <
/tr></table>Query Time:0.018 sec. / Executed Queries: 0<br></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></body></html>

?>



Edit:

Lijnnummers komen niet meer overeen met de lijnnummers van w3c

edit 2: php tags omheen gegooit voor leesbaarheid
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sneeuwvlok
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 04:45:13
 
Thijs X

Thijs X

28/06/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<form method="POST" action="login.php">
  <input type="hidden" name="submit" value="1" />
  Naam:<br />
  <input type="text" name="gebruikersnaam" size="20" value="" /><br />
  Wachtwoord:<br />
  <input type="password" name="wachtwoord" size="20" /> <br />

  <input type="submit" value="Login" onclick="document.location.href=('1.php')" />
</form>
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

28/06/2007 15:36:00
Quote Anchor link
Thijs schreef op 28.06.2007 15:33:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<form method="POST" action="login.php">
  <input type="hidden" name="submit" value="1" />
  Naam:<br />
  <input type="text" name="gebruikersnaam" size="20" value="" /><br />
  Wachtwoord:<br />
  <input type="password" name="wachtwoord" size="20" /> <br />

  <input type="submit" value="Login" onclick="document.location.href=('1.php')" />
</form>


Ik heb hem op html 4.01 getest, niet op xhtml strict oid, dus dat kan het toch niet zijn? Ik zal het toch even proberen

Edit:

Nee sorry, ik blijf dezelfde errors krijgen


Zie anders ook: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fthe-artfactory.com%2FSebass%2FSchool%2FCijfers%2Flogin.php&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&ss=1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sneeuwvlok
 
TJVB tvb

TJVB tvb

28/06/2007 16:34:00
Quote Anchor link
Je hebt bij je onclick geen " aan het einde staan maar wel een \
<input type="submit" value="Login" onclick="document.location.href=('1.php')\ />
Als je de pagina opent in FF en dan kies voor Paginabron bekijken dan zie je het al rood gekleurd.
EDIT:
Als ik dat wijzig en door de W3C validator gooi vindt die alles goed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Robin de Vries

Robin de Vries

28/06/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<p>[Niet ingelogd]</p>
 > <a href="login.php">Log in</a><br>
> <a href="aanmelden.php">Meld aan</a>
<br>    
<br>    

Als je dit eens veranderd in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<p>[Niet ingelogd]</p>
 &gt; <a href="login.php">Log in</a><br />
 &gt;<a href="aanmelden.php">Meld aan</a>
<br />    
<br />    

Bij XHTML moet je <br> door <br/> veranderen.

Trouwens bij de w3c validator eindigd de ene fout in de andere :P probeer alle tekens te veranderen in
entities


Succes Robin de Vries
 
Eddy E

Eddy E

11/05/2012 18:31:39
Quote Anchor link
Eventueel wel relevant: http://www.netmagazine.com/features/top-8-web-standards-myths-debunked

(ja, topic is oud, maar staat wel bovenaan bij Google)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.