Waarom wordt < weg gelaten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »
Gerben=flash

gerben=flash

13/02/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had hier gister ook al een vraag maar deze is weer iets anders... ik snap er helemaal niks meer van. Ik heb een openwysiwyg editor die wanneer je op bewerken klikt de tekst naar een txt bestand schrijft. Precies wat ik wil alleen in de txt file krijg ik dit te zien:

P>hallo dit is een test/P>
P>geschreven door mij/P>

Hij laat dus alle < tekens weg. Hoe kan dit nouweer? :P
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 19:00:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2008 16:48:00
Quote Anchor link
Door een foutje in het script?

Rja, met de informatie je je nu geeft is het gissen en glazen bol werk.
 
Gerben=flash

gerben=flash

13/02/2008 16:55:00
Quote Anchor link
tjah maar het is ook vreemd :P

http://www.bsa-barneveld.nl/login/welkom.php

en dan met

gebruikersnaam: test
wachtwoord: test

inloggen. Als je dan op bewerken klik en je gaat bijvoorbeeld home.txt bewerken.... dan zul je zien wat ik bedoel.
 
GaMer B

GaMer B

13/02/2008 17:00:00
Quote Anchor link
Dan zie ik niet wat je bedoelt. En op de pagina bewerken zie ik twee maal <html> en dergelijken in de broncode staan...
 
Gerben=flash

gerben=flash

13/02/2008 17:02:00
Quote Anchor link
neej het gaat erom als je gaat bewerken.... dus als je bijvoorbeeld het bestand home.txt gaat bewerken. dan opent een nieuw venster.
Daar gaat het om.
 
Ivar

ivar

13/02/2008 17:05:00
Quote Anchor link
wij weten niet wat er fout gaat als jij geen php code geeft, want deze kunnen wij niet uit de broncode halen!
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

13/02/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Bij mij doet het wachtwoord het niet :S
 
Gerben=flash

gerben=flash

13/02/2008 17:08:00
Quote Anchor link
ow dan geef ik die direct....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
// -------- del
$_GET['file'] = str_replace('/','geen',$_GET['file']);
$del_file = "upload/" . $_GET['file'];
    if($_GET['x'] == "del") {
    if(isset($_POST['ja'])) {
    if(file_exists($del_file)) {
    unlink($del_file);
    echo "<table width=\"300\"><tr class=\"sub\"><td>Verwijderen</td></tr></table><table width=\"300\"><tr class=\"main\"><td>$del_file verwijdert <script language=\"javascript\">setTimeout('window.close()',500)</script></td></tr></table>";
    }
else {
    echo "<table width=\"300\"><tr class=\"sub\"><td>Verwijderen</td></tr></table><table width=\"300\"><tr class=\"main\"><td>dat bestand bestaat niet</td></tr></table>";
    }
    }
    }

    if($_GET['x'] == "delform") {
    $_GET['file'] = str_replace('/','geen',$_GET['file']);
        echo "<table  width=\"300\"><tr class=\"sub\"><td>Verwijderen</td></tr></table><table  width=\"300\"><tr class=\"main\"><td>weet je het zeker dat je "  . $_GET['file'] .  " wilt verwijderen?</td></tr>";
    echo "<tr class=\"main\"><td><form method=\"post\" action=\"bewerk.php?x=del&file=" . $_GET['file'] . "\"> <input type=\"submit\" name=\"ja\" value=\"      ja      \"> <input type=\"button\" name=\"nee\"  value=\"     nee      \" onclick=\"javascript:window.close()\"></td></tr></table></form>";
    }

    
//---------------- schrijf
$_GET['bestand'] = str_replace('/','geen',$_GET['bestand']);
if($_GET['x'] == "schrijf") {
$get = "upload/" . $_GET['bestand'];
if(file_exists($get)) {
if($_POST['bericht'] != "") {
// --------------- vars
$post = preg_replace('/\</','',$_POST['bericht']);
$file1 = "upload/" . $_GET['bestand'];
chmod("$file1" , 0777);  
// ----------
$fp=fopen("$file1","w");  
fwrite($fp,$post);  
fclose($fp);
echo "<table width=\"500\"><tr class=\"sub\"><td>Bewerken:</td></tr></table>
<table width=\"500\"><tr class=\"main\"><td>bestand bijgewerkt <script language=\"javascript\">setTimeout('window.close()',500)</script></td></tr></table>"
;
}  
}
}

// ----------------

// ----------- rename

if($_GET['x'] == "rename") {
$_GET['file'] = str_replace('/','geen',$_GET['file']);
$file = "upload/" . $_GET['file'];
$ext = substr($_GET['file'], -3);
$rename = "upload/" . $_POST['rename'] . "." . $ext;
$extentie = substr($_GET['file'], -4);
//------------
if(file_exists($file)) {
if(isset($_POST['submit']) && $_POST['rename'] != "") {
// -------------
$_POST['rename'] = preg_replace('/\</','',$_POST['rename']);
// ----------
chmod("$file", 0777);
copy($file, $rename);
unlink($file);
echo "<table   width=\"330\"><tr class=\"main\"><td>het bestand heet nu $rename <script language=\"javascript\">setTimeout('window.close()',500)</script></td></tr></table>";
}

echo "<table  width=\"330\"><tr class=\"sub\" ><td>naam veranderen</td></tr></table>";
echo "<table width=\"330\"><tr class=\"main\"><td>oude naam:</td><td> " . $_GET['file'] .  "</td></tr><form method=\"post\" action=\"bewerk.php?x=rename&file=" . $_GET['file'] . "\"><tr class=\"main\"><td>
Nieuwe naam: </td><td><input type=\"text\" name=\"rename\" maxlength=\"15\" value=\""
. $getfile . "\">" . $extentie .  "<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"verander\"></td></tr></table>";
}
else
echo "<table><tr class=\"main\"><td>dat bestand bestaat niet</td></tr></table>";
}

// ------------------

// -------------------------

if($_GET['x'] == "form") {
$_GET['file'] = str_replace('/','geen',$_GET['file']);
$file = "upload/" . $_GET['file'];
$handle = fopen ("$file", "r");
echo "<table width=\"508\"><tr class=\"sub\"><td>Bewerken:</td></tr></table>";
echo "<table width=\"500\"><tr class=\"main\"><td><form method=\"post\" action=\"bewerk.php?x=schrijf&bestand=" . $_GET['file'] . "\" name=\"form\"><textarea name='bericht' cols='40' rows='10'>";
while (!feof ($handle)) {
$bestand = fgets($handle, 4096);
echo "$bestand";
}

echo "</textarea></td></tr><tr class=\"main\"><td><input type=\"submit\" value=\"bewerk!\" name=\"bewerk\"><input type=\"button\" onclick=\"javascript:document.form.bericht.value='';\" name=\"B2\" value=\"leeg\"></form></td></tr></table>";

fclose ($handle);
}


//-------------------
if($_GET['x'] == "new") {
$post = "upload/" . $_POST['name'];
$_POST['name'] = preg_replace('/\</','',$_POST['name']);
    if(isset($_POST['submit']) && $_POST['name'] != "") {
    $file = 'new.txt';
    $newfile = "upload/" . $_POST['name'] . ".txt";
    copy($file, $newfile);
    echo "<table width=\"300\"><tr class=\"main\"><td>" . $_POST['name'] . ".txt is aangemaakt <script language=\"javascript\">setTimeout('window.close()',500)</script></td></tr></table>";

    }

    // form
echo "<table width=\"300\"><tr class=\"sub\"><td>nieuw bestand</td></tr></table>";
echo "<table width=\"300\"><tr class=\"main\"><form method=\"post\" action=\"bewerk.php?x=new\"><td>
Naam bestand</td><td><input type=\"text\" name=\"name\" maxlength=\"15\" value=\"nieuwtekstbestand\"></td><td><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"maak aan\"></td></tr></table>"
;
    }

?>


dat is die van dat venster dat zich opent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door gerben=flash
 
GaMer B

GaMer B

13/02/2008 17:09:00
Quote Anchor link
ivar schreef op 13.02.2008 17:05:
wij weten niet wat er fout gaat als jij geen php code geeft, want deze kunnen wij niet uit de broncode halen!

I second that.

Edit: Even alleen relevante code plaatsen, dus alleen de PHP code a.u.b.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
M Ypma

M Ypma

13/02/2008 18:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$post = preg_replace('/\</','',$_POST['bericht']);

waar deze regel goed voor is weet ik niet, maar het zorgt er iig voor dat die tekens verdwijnen.
En welke regel dat is zoek je zelf maar weer op, ik kwam hem per toeval tegen.
Graag even relevante code plaatsen want ik heb geen zin om hier doorheen te neuzen. Ik ga je nu adviseren die regel uit te commenten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Ypma
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

13/02/2008 18:02:00
Quote Anchor link
ik kan niet inloggen:S het wachtwoord klopt nie
 
Gerben=flash

gerben=flash

13/02/2008 18:26:00
Quote Anchor link
hmm een lolbroek heeft het wachtwoord veranderd... oke ik gat dan proberen wat je zei... (Ypma). En wat bedoel je met een relevante code plaatsen? want ik krijg hem niet in zoon codebox
 
Gerben=flash

gerben=flash

13/02/2008 18:29:00
Quote Anchor link
hmm zonder die regel doet het hele script het niet meer

okey sorry
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door gerben=flash
 
Mvos

mvos

13/02/2008 18:32:00
Quote Anchor link
Niet bumpnen gebruik de Afbeelding knop om een bericht te edditen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mvos
 
M Ypma

M Ypma

13/02/2008 18:41:00
Quote Anchor link
relevante code == code die van toepassing is op je probleem... en dat is niet een compleet script zoals jij plaatst.

uit commenten is ook radicaal en zal ook niet werken...
maar het probleem ligt volgens mij wel daar.
dus probeer eens ipv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$post = preg_replace('/\</','',$_POST['bericht']);

te vervangen door:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$post = $_POST['bericht']

Dit is een lelijke oplossing, want een POST variabelen toewijzen aan een nieuwe variabele zonder er iets meet e doen is onzinnig, maar het verhelpt je probleem nu eventjes.
 
Gerben=flash

gerben=flash

13/02/2008 18:47:00
Quote Anchor link
neej helaas werkt ook niet.... wanneer ik dit verander blijft de popup die normaal verschijnt met de editor er in helemaal wit. Dus dit werkt helaas ook niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.