website blank na kleine tekstcorrectie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

06/06/2016 21:30:14
Quote Anchor link
Hallo allemaal

Ik heb een klein probleempje. Iemand heeft een keer een website voor me gemaakt in php.
Vervolgens heb ik zelf daar de teksten in geplaatst (ik ken wel een beetje html).

Dat was in 2010. Nu wilde ik een tekstcorrectie uitvoeren in de tekst, dus de betreffende php geopend in dreamweaver (maar ook gewoon teksteditor geprobeerd) correctie uitgevoerd, bewaard en weer uploaden.

Als ik dan naar de website ga, is de pagina blank.

Als ik de website op mijn eigen website plaatst, in een eigen directory en deze dan benader is er niets aan de hand. Ik zie de wijziging en alles werkt perfect.

Weet iemand wat ik kan doen om de website op z'n oorspronkelijk plek weer te laten werken?

Overigens is de hosting van de één een ander dan de hosting van mijn eigen site.

En als ik het originele bestand van 2010 terug zet is alles weer goed.

Ik heb geen idee, weet eigenlijk niet meer van php dan dit.
Iemand anders wel? Vast bedankt.

Groet,
Wendy
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 00:40:07
 
Milo S

Milo S

06/06/2016 21:37:28
Quote Anchor link
Wellicht kun je enkele code laten zien, dan kunnen we zien waar het fout gaat.
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

06/06/2016 22:04:56
Quote Anchor link
Ik heb de link naar de pagina's zoals die nu bij mij staan hieronder.

http://www.wen-d.nl/vanzeijl4/

Daar is de tekst correctie uitgevoerd en is de site zichtbaar.
Als dit op die andere locatie staat is het blank.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2016 22:17:08
Quote Anchor link
Maar WAT heb je nou precies aangepast? Wij hebben verder geen inzicht in je PHP-code.
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

06/06/2016 22:23:10
Quote Anchor link
In dit bestand heb ik de tekst 'FSC(r)' geplaatst. Dus gewoon in de tekst niet in de code.
Dit is gedaan in het bestand 'index.php'

Dacht eerst dat het kwam door die r-teken, maar daarna heb ik gewoon letterlijk 'FSC-tekst' getypt, geupload maar ook wit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php include 'header.php'; ?>


    <div id="menu-kolom">
        <div id="menu-top"></div>
        <div id="menu-nav">
            <div id="menu-home" onclick="location.href='http://www.vzbwestland.nl/index.php';"></div>
            <div id="menu-beschoeiing" onclick="location.href='http://www.vzbwestland.nl/beschoeiing.php';"></div>
            <div id="menu-damwand" onclick="location.href='http://www.vzbwestland.nl/damwand.php';"></div>
            <div id="menu-vlonder" onclick="location.href='http://www.vzbwestland.nl/vlonder.php';"></div>
            <div id="menu-brug" onclick="location.href='http://www.vzbwestland.nl/brug.php';"></div>
            <div id="menu-grondwerken" onclick="location.href='http://www.vzbwestland.nl/grondwerken.php';"></div>
            <div id="menu-contact" onclick="location.href='http://www.vzbwestland.nl/contact.php';"></div>
            
            <div id="menu-afbeelding">
                <img src="afbeeldingen/menu_home.jpg" alt="" />
            </div>
        </div>
    </div>
    
    <div id="content-kolom">
        <h1>Wie zijn wij?</h1>
        <p>Van Zeijl Beschoeiingswerken is op 1 januari 2007 ontstaan uit een firma die gespecialiseerd was in bagger- en beschoeiingswerk. Wij zijn voor onszelf gestart omdat we ons specifiek wilden richten op beschoeiingswerk, damwanden, vlonders, bruggen, aanlegsteigers, havens en grondwerk.
Wij beschikken over de juiste kwaliteiten en materialen om voor u het werk te ontwerpen en uit te voeren.</p>

<p>Wij zijn een gespecialiseerd en gecertificeerd bedrijf. Wij zijn in het bezit van het FSC&#174; keurmerk en het VCA certificaat.</p>

<p>Wij leveren alle gebruikelijke soorten hardhout in verschillende lengtes en diktes en doordat wij over een eigen bedrijfsterrein beschikken kunnen wij veelal uit voorraad leveren.</p>

<p>Opdrachtgevers zijn o.a.:<br />

Gemeentes en waterschapsbedrijven<br />
Ingenieursbureaus<br />
Projectontwikkelaars<br />
Aannemers in de GWW<br />
Kwekers en tuinbouwbedrijven<br />
Diverse loonbedrijven en hoveniers<br />
Woningbouw<br />
Particulieren<br />

</p>

<p>Duurzaamheid en kwaliteit is waar wij voor staan,
Met veel passie en ervaring slaan wij er voor u een mooie damwand of beschoeiing in!

        </p>
    </div>
    
    <div id="afbeelding-rechts">
        <div id="afbeelding-rechts-afbeelding">
            <img src="afbeeldingen/index_rechts.jpg" alt="" />
        </div>
        <div id="afbeelding-rechts-bijschrift">
            <p>Beschoeiing, damwand en vlonders op maat.</p>
        </div>
    </div>
    
    <div class="clearboth"></div>
    

<?php include 'footer.php'; ?>

- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 06/06/2016 22:24:25 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2016 22:28:22
Quote Anchor link
Dan moet er toch echt iets anders mis gaan. Heb je een link naar de witte pagina, misschien is er in de achterliggende HTML-broncode wat meer te ontdekken?
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

06/06/2016 22:34:25
Quote Anchor link
Ik had dat nieuwe bestand weer weg gehaald, omdat anders de site niet te zien is.

Maar ik heb h'm er ff op gezet.

http://www.vzbwestland.nl/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2016 22:37:00
Quote Anchor link
In de HTML-code is niks te zien, dus het lijkt op een fout in de PHP-code.

Zet eens bovenaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>


Mogelijk dat we dan een foutmelding zien.
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

06/06/2016 22:41:07
Quote Anchor link
Geplaatst, maar volgens mij geen melding.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2016 22:44:19
Quote Anchor link
Bijzonder....
Kan je het bestand anders eens hernoemen naar de .phps extentie? (Zorg dat er geen e.v.t passworden / logingegevens zichtbaar zijn)
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

06/06/2016 22:47:06
Quote Anchor link
Gedaan, bestand heet nu index.phps
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2016 22:48:30
Quote Anchor link
Ik zie een testpage van Apache? Dat is niet wat ik wil, wat de hosting doet.
Hernoem het eens naar .txt anders?
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

06/06/2016 22:50:16
Quote Anchor link
gedaan, heet nu index.txt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2016 22:55:06
Quote Anchor link
"You do not have permission to access this document."

Zo komen we niet verder. Ik zou maar een ticket indienen bij de hosting of overstappen. Ik zou zelf naar het laatste neigen, want een gebruiker mag heus wel enige vrijheid hebben i.p.v. de 'security trough obscurity'-houding die ze geven: Foutmeldingen verbergen en nooit tonen, extenties blokkeren.

Misschien dat je ergens nog een error-log vindt die wat info moet geven.
Gewijzigd op 06/06/2016 22:55:50 door - Ariën -
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

06/06/2016 22:57:05
Quote Anchor link
Nee hè, werkt niet echt mee.
Ik ga het maar ff checken daar en anders hop, naar een ander. Bedankt voor het mee denken. Ik heb te weinig kennis hiervan, maar vond het wel raar dat ik een klein tekstje verander, en dan doet ie het niet meer.

Bedankt nogmaals!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/06/2016 23:56:11
Quote Anchor link
Probeer in plaats van

FSC&#174;

eens

FSC&reg;
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

07/06/2016 10:08:56
Quote Anchor link
Ook gedaan, maar helpt niets. Het ligt niet zozeer aan dat speciale teken. Want toen het niet werkte heb ik er gewoon zomaar een woord in gezet (FSC-vis), geüpload, en ook dan geen beeld.

Ik denk inderdaad wat hiervoor al wordt gezet, lijkt of ik niks mag wijzigen.
Ik mag het wel op ftp zetten, maar het wordt niet getoond.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/06/2016 12:17:44
Quote Anchor link
>> Ik mag het wel op ftp zetten

Heb je het originele bestand dan overschreven?
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

07/06/2016 13:42:20
Quote Anchor link
Nee, eerst de 'oude' versie hernoemt, daarna de nieuwe erop gezet. Maar inmiddels ook weer terug gedraaid, omdat anders de site uit de lucht is.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/06/2016 13:51:45
Quote Anchor link
Welke Editor gebruik je?

Copy de code eens in een ASCII editor zoals Kladblok en sla het dan op.
Daarna uploaden.
 
Wendy Dijkstra

Wendy Dijkstra

07/06/2016 13:55:26
Quote Anchor link
Heb ik gedaan, maar haalt niets uit. Heb het oude bestand in dreamweaver aangepast.
Daarna een keer geprobeerd in kladblok.
En ook een keer in Textwrangler.

Maakt allemaal niets uit. Ik ga het eens bij de hosting vragen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.