webwinkel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »
Robbert

robbert

01/01/2007 17:10:00
Quote Anchor link
hallo

ik ben een webwinkel aan het maken.
alleen ik weet niet wart de beste manier is om het winkelwagentje te verzenden.
moet ik als mensen een artikel aan kliken het artikel in een session of in een db stoppen?

het nadeel van sessions is dat je cookies moet ondersteunen.
en ik wil natuurlijk wel dat iedereen er wat kan kopen.

Robbert
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 16:54:36
 
Aaa Trump

aaa Trump

01/01/2007 17:17:00
Quote Anchor link
voor sessions hoef je volgens mij echt geen cokies te ondersteunen, want session zijn server side dacht ik.

Dus gewoon session's gaan gebruiken, voor het winkelwagentjes (doe ik ook)

Groetjes, Robin.
 
Robbert

robbert

01/01/2007 17:19:00
Quote Anchor link
nee want de cleint heeft een session die hem aan de severside cokkie verbind
.
 
Aaa Trump

aaa Trump

01/01/2007 17:57:00
Quote Anchor link
oke, maar hoeveel mensen hebben nouw hun cookies uit? 0.0.00.0.01 % ?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/01/2007 18:00:00
Quote Anchor link
robin schreef op 01.01.2007 17:57:
oke, maar hoeveel mensen hebben nouw hun cookies uit? 0.0.00.0.01 % ?


Zoals je dat nu hebt is dat 1% en dat is toch redelijk veel als je zoveel denkt;)

Nee,, je moet niks in sessies of cookies opslaan want bijde bestaan ze niet voor eeuwig dus gewoon opslaan in een database of een .txt bestand

GR. mebus
 
Paul K

Paul K

01/01/2007 18:01:00
Quote Anchor link
Db is het beste ;)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

01/01/2007 18:05:00
Quote Anchor link
Ik zou wel voor een Sessie gaan... het vervuild je database niet met tijdelijke informatie (je schrijft alles pas in de database als er daadwerkelijk iets besteld word) en het maakt het leven net een stukje makkelijker. Daarbij, als je gebruikt maakt van een database zijn bezoekers dus verplicht zich ergens in te loggen of te registeren. Hoe anders wil je hun identificeren? Ik ga mij niet registreren als ik alleen even wil kijken wat de totaalprijs van een aantal producten word.

Dat cookies aan moeten staan is niet zo'n probleem... Dat heeft bijna iedereen wel en als je het echt een probleem vind geef je toch een sessie id mee in de URL dmv een $_GET? Dan heb je helemaal geen cookies nodig.
 
Frank -

Frank -

01/01/2007 18:07:00
Quote Anchor link
Paul v/d Knaap schreef op 01.01.2007 18:01:
Db is het beste ;)
Ook met een database heb je sessies of cookies nodig, tenzij alle producten op 1 pagina staan en in 1x worden besteld.

Een sessie of cookie gebruik je om de gebruiker te kunnen volgen van de ene pagina naar de andere pagina. Doe je dat niet, dan heb je geen flauw idee welke bezoeker nu welk winkelwagentje aan het vullen is of wil afrekenen.
 
Aaa Trump

aaa Trump

01/01/2007 18:29:00
Quote Anchor link
LOL, mensen bestellen wat.

Gaat in winkel wagen (hoefd niet voor 6 jaar te bestaan)
bestelling wordt verzonden
session wordt leeg gemaakt.


Warom db gebruiken?
 
Frank -

Frank -

01/01/2007 18:36:00
Quote Anchor link
Quote:
Warom db gebruiken?
Statistieken.

Achtergebleven winkelwagentjes leveren een schat aan informatie op over het zoek- en koopgedrag van bezoekers. Met behulp van deze informatie kun je gaan proberen om meer bezoekers daadwerkelijk tot een aanschaf over te halen. Zonder relevante informatie is dat een stuk moeilijker te realiseren.

En wat die 6 jaar betreft, wat maakt die paar bites aan data nu uit? Een winkelwagentje bestaat voornamelijk uit foreignkeys en een datum. Dat neemt nauwelijks ruimte in beslag, schijfruimte mag dus niet de reden zijn om deze informatie weg te gooien.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Robbert

robbert

01/01/2007 19:24:00
Quote Anchor link
oke ik ben nog steeds aan het twijfelen.
en dat punt om koop gedrag te bestuderen is wel interesant.
maar hoe werkt dit:

Arjan Kapteijn schreef op 01.01.2007 18:05:
Dat cookies aan moeten staan is niet zo'n probleem... Dat heeft bijna iedereen wel en als je het echt een probleem vind geef je toch een sessie id mee in de URL dmv een $_GET? Dan heb je helemaal geen cookies nodig.


heeft iemamd er een voorbeeldje van?

Robbert
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door robbert
 
Paul K

Paul K

01/01/2007 19:25:00
Quote Anchor link
Doe dan toch maar sessie ja xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.