WordPress developer met front- en backend ervaring

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike Hooijberg

Mike Hooijberg

04/06/2014 15:25:13
Quote Anchor link
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime (of eventueel parttime) developer die onder de begeleiding van een senior-developer zal meehelpen aan het opzetten van een geavanceerde WordPress membership site. Het project zal ongeveer 4 maanden duren met de mogelijkheid om daarna de website te onderhouden.

De site zal mensen dagelijks instructies moeten kunnen sturen aan de hand van een complex algoritme, daarnaast moeten er tekst, foto's en videos beschikbaar worden gemaakt voor de leden. De leden moeten een dagboek bij kunnen houden en kunnen posten op een forum. Daarnaast moet er de mogelijkheid komen om te chatten met een expert. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op het kantoor in Amsterdam wat vlakbij de A10 en A4 is gelegen.

Als deze vacature jou aanspreekt horen we het graag. We zijn te bereiken op 020-2170177 of via [email protected]
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.