WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 13:23:42
Quote Anchor link
Hallo

Ik moet voor school een inlogsysteem maken.
Als ik ingelogd ben kom ik op een literatuurlijst.
De gegevens (boeken, leerlingen, keuzen) worden gelinkt via een db op phpmyadmin.
Hier moet ik als ik op een plaatje heb geklikt mijn ww kunnen veranderen.
Maar ik kom hier niet echt aan uit.
Mijn db structuur is:
Afbeelding

Ik heb nu dit:
Quote:


Ik heb de user, host, ww, en db ingevuld.
Maar als ik deze in mijn public_html aanklik zie ik een blanco site.

Kan iemand mij helpen?
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/02/2012 11:56:50 door Stan Kiggen
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 14:30:28
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

20/02/2012 13:29:44
Quote Anchor link
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Chris -

Chris -

20/02/2012 13:47:05
Quote Anchor link
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 14:58:35
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 20/02/2012 13:47:05:
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!


Hoe zou jij het dan formuleren?

Toevoeging op 20/02/2012 15:00:28:

Koen V op 20/02/2012 13:29:44:
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>


Dat kan het beste als laatste regel ofniet?



Toevoeging op 20/02/2012 15:05:17:

En hoe zou ik kunnen zeggen (dit moet natuurlijk in een ander script) dat er een plaatje komt rechtsboven en als daarop wordt geklikt dat dan in mijn iframe dit wordt gestart?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 15:34:44
Quote Anchor link
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 15:56:14
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 15:34:44:
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?


Ja ik heb nu al een iframe met daarin de boeken.
En nu wil ik rechts boven een plaatje, en als ik daarop klik moet in het iframe komen dat van het ww veranderen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:02:06
Quote Anchor link
<a href = "pagina_met_ww_verander_code.php" target = "naam_van_iframe">
<img src = "plaatje_waar_je_op_moet_klikken">
</a>

Toevoeging op 20/02/2012 16:07:06:

niet dat ik iframes aanbeveel maar goed
 
Jaron T

Jaron T

20/02/2012 16:13:31
Quote Anchor link
je wachtwoord staat op maximaal 10 karakters.. md5 is ALTIJD 32.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:15:25
Quote Anchor link
ok bedankt! @jeroen vd
Weet je misschien ook de plaats van :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:18:28
Quote Anchor link
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:26:50
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 16:18:28:
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser


Sorry maar ik begrijp het niet helemaal.
Ben nog niet zo bekend met PHP.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:33:14
Quote Anchor link
>>>je script is lek, sql injectie is mogelijk
tutorial

>>> geen goede foutafhandeling
tutorial

>>>gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
je doet overal wat anders wat quotes betreft. gebruik voor alles met php enkele ('') en voor alles dubbele (""). voordeel: je hoeft veel minder te escapen

>>>geen variabelen kopiëren
tutorial

logica in de head, presentatie in de body! google eens wat er mee bedoeld wordt
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:04 door Jeroen VD
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:37:49
Quote Anchor link
Ik zie de velden waarin ik de ww'den moet invullen, maar als ik ze invul krijg ik:

Quote:
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 53 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 54 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 58 Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!


Maar mijn gegevens (ww, username, db en host) zijn gewoon goed ingevuld.
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:34 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:39:06
Quote Anchor link
draait je mysql server wel?
en heb je de juiste inloggegevens?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:40:44
Quote Anchor link
Ja, dit klopt allemaal.
Maar daar zit wel de fout ofniet?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:41:32
Quote Anchor link
o wacht. waar verijst de action = naar in de <form>?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:51:39
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten ;)
Ik heb het geprobeerd via een code op internet.
Zou ik dan nog een ander script moeten hebben?
Gewijzigd op 20/02/2012 16:52:02 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 17:00:00
Quote Anchor link
dat is leuk voor enkele script, maar ga je met meerdere paginas werken, ga dan toch echt aan de gang met een webserver. want online kun je meestal niet zoveel
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:01:32
Quote Anchor link
.
Gewijzigd op 21/02/2012 17:53:31 door Stan Kiggen
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 17:03:14
Quote Anchor link
je gebruikt ook backticks dit is ook afgeraden :) zijn je database gegevens goed ingevuld? zet het even voor de zekerheid bovenin je script ( de connectie met db ) en aan het einde sluit je deze weer af

Toevoeging op 20/02/2012 17:06:16:

kan je even je login.php posten? want ik krijg deze melding als ik alleen op login druk zonder iets in te vullen,

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND WW=''' at line 1

er is iets fout met je query of je bent iets van een komma, haakje o.i.d vergeten of iets anders :)
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:08:41
Quote Anchor link
Hij gaat nu wel verder dan die error.
Echt dom, ik had al een config.php gemaakt met mijn database gegevens.
Nu heb ik bovenaan gezet.
Quote:
include ("../include/config.php"); // connectie met database maken en database selecteren
session_start(); // start een sessie of zet een sessie voort

En nu gaat hij hierna verder.
Alleen zit ik nu fout met de variabelen ($..)
Want als ik alles invul krijg ik: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!

Dit is mijn login.php:
Quote:


Hoe krijg ik alles in de quote?
Gewijzigd op 22/02/2012 11:57:20 door Stan Kiggen
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.