WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 13:23:42
Quote Anchor link
Hallo

Ik moet voor school een inlogsysteem maken.
Als ik ingelogd ben kom ik op een literatuurlijst.
De gegevens (boeken, leerlingen, keuzen) worden gelinkt via een db op phpmyadmin.
Hier moet ik als ik op een plaatje heb geklikt mijn ww kunnen veranderen.
Maar ik kom hier niet echt aan uit.
Mijn db structuur is:
Afbeelding

Ik heb nu dit:
Quote:


Ik heb de user, host, ww, en db ingevuld.
Maar als ik deze in mijn public_html aanklik zie ik een blanco site.

Kan iemand mij helpen?
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/02/2012 11:56:50 door Stan Kiggen
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 20:30:55
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

20/02/2012 13:29:44
Quote Anchor link
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Chris -

Chris -

20/02/2012 13:47:05
Quote Anchor link
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 14:58:35
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 20/02/2012 13:47:05:
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!


Hoe zou jij het dan formuleren?

Toevoeging op 20/02/2012 15:00:28:

Koen V op 20/02/2012 13:29:44:
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>


Dat kan het beste als laatste regel ofniet?



Toevoeging op 20/02/2012 15:05:17:

En hoe zou ik kunnen zeggen (dit moet natuurlijk in een ander script) dat er een plaatje komt rechtsboven en als daarop wordt geklikt dat dan in mijn iframe dit wordt gestart?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 15:34:44
Quote Anchor link
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 15:56:14
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 15:34:44:
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?


Ja ik heb nu al een iframe met daarin de boeken.
En nu wil ik rechts boven een plaatje, en als ik daarop klik moet in het iframe komen dat van het ww veranderen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:02:06
Quote Anchor link
<a href = "pagina_met_ww_verander_code.php" target = "naam_van_iframe">
<img src = "plaatje_waar_je_op_moet_klikken">
</a>

Toevoeging op 20/02/2012 16:07:06:

niet dat ik iframes aanbeveel maar goed
 
Jaron T

Jaron T

20/02/2012 16:13:31
Quote Anchor link
je wachtwoord staat op maximaal 10 karakters.. md5 is ALTIJD 32.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:15:25
Quote Anchor link
ok bedankt! @jeroen vd
Weet je misschien ook de plaats van :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:18:28
Quote Anchor link
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:26:50
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 16:18:28:
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser


Sorry maar ik begrijp het niet helemaal.
Ben nog niet zo bekend met PHP.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:33:14
Quote Anchor link
>>>je script is lek, sql injectie is mogelijk
tutorial

>>> geen goede foutafhandeling
tutorial

>>>gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
je doet overal wat anders wat quotes betreft. gebruik voor alles met php enkele ('') en voor alles dubbele (""). voordeel: je hoeft veel minder te escapen

>>>geen variabelen kopiëren
tutorial

logica in de head, presentatie in de body! google eens wat er mee bedoeld wordt
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:04 door Jeroen VD
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:37:49
Quote Anchor link
Ik zie de velden waarin ik de ww'den moet invullen, maar als ik ze invul krijg ik:

Quote:
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 53 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 54 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 58 Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!


Maar mijn gegevens (ww, username, db en host) zijn gewoon goed ingevuld.
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:34 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:39:06
Quote Anchor link
draait je mysql server wel?
en heb je de juiste inloggegevens?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:40:44
Quote Anchor link
Ja, dit klopt allemaal.
Maar daar zit wel de fout ofniet?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:41:32
Quote Anchor link
o wacht. waar verijst de action = naar in de <form>?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:51:39
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten ;)
Ik heb het geprobeerd via een code op internet.
Zou ik dan nog een ander script moeten hebben?
Gewijzigd op 20/02/2012 16:52:02 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 17:00:00
Quote Anchor link
dat is leuk voor enkele script, maar ga je met meerdere paginas werken, ga dan toch echt aan de gang met een webserver. want online kun je meestal niet zoveel
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:01:32
Quote Anchor link
.
Gewijzigd op 21/02/2012 17:53:31 door Stan Kiggen
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 17:03:14
Quote Anchor link
je gebruikt ook backticks dit is ook afgeraden :) zijn je database gegevens goed ingevuld? zet het even voor de zekerheid bovenin je script ( de connectie met db ) en aan het einde sluit je deze weer af

Toevoeging op 20/02/2012 17:06:16:

kan je even je login.php posten? want ik krijg deze melding als ik alleen op login druk zonder iets in te vullen,

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND WW=''' at line 1

er is iets fout met je query of je bent iets van een komma, haakje o.i.d vergeten of iets anders :)
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:08:41
Quote Anchor link
Hij gaat nu wel verder dan die error.
Echt dom, ik had al een config.php gemaakt met mijn database gegevens.
Nu heb ik bovenaan gezet.
Quote:
include ("../include/config.php"); // connectie met database maken en database selecteren
session_start(); // start een sessie of zet een sessie voort

En nu gaat hij hierna verder.
Alleen zit ik nu fout met de variabelen ($..)
Want als ik alles invul krijg ik: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!

Dit is mijn login.php:
Quote:


Hoe krijg ik alles in de quote?
Gewijzigd op 22/02/2012 11:57:20 door Stan Kiggen
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.