WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 13:23:42
Quote Anchor link
Hallo

Ik moet voor school een inlogsysteem maken.
Als ik ingelogd ben kom ik op een literatuurlijst.
De gegevens (boeken, leerlingen, keuzen) worden gelinkt via een db op phpmyadmin.
Hier moet ik als ik op een plaatje heb geklikt mijn ww kunnen veranderen.
Maar ik kom hier niet echt aan uit.
Mijn db structuur is:
Afbeelding

Ik heb nu dit:
Quote:


Ik heb de user, host, ww, en db ingevuld.
Maar als ik deze in mijn public_html aanklik zie ik een blanco site.

Kan iemand mij helpen?
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 22/02/2012 11:56:50 door Stan Kiggen
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 14:53:09
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

20/02/2012 13:29:44
Quote Anchor link
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Chris -

Chris -

20/02/2012 13:47:05
Quote Anchor link
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 14:58:35
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 20/02/2012 13:47:05:
Waarom een limiet van 10 karakters op het wachtwoord? Dat zou betekenen dat gebruikers geen wachtwoorden langer dan 10 karakters mogen gebruiken, en dat je deze zonder encryptie zou willen opslaan. Beide zijn niet aan te raden!


Hoe zou jij het dan formuleren?

Toevoeging op 20/02/2012 15:00:28:

Koen V op 20/02/2012 13:29:44:
Je maakt $form wel, alleen je moet het dan ook wel echo'en.
Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>


Dat kan het beste als laatste regel ofniet?



Toevoeging op 20/02/2012 15:05:17:

En hoe zou ik kunnen zeggen (dit moet natuurlijk in een ander script) dat er een plaatje komt rechtsboven en als daarop wordt geklikt dat dan in mijn iframe dit wordt gestart?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 15:34:44
Quote Anchor link
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 15:56:14
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 15:34:44:
dat plaatje als link naar een pagina die in dat iframe wordt gestart?


Ja ik heb nu al een iframe met daarin de boeken.
En nu wil ik rechts boven een plaatje, en als ik daarop klik moet in het iframe komen dat van het ww veranderen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:02:06
Quote Anchor link
<a href = "pagina_met_ww_verander_code.php" target = "naam_van_iframe">
<img src = "plaatje_waar_je_op_moet_klikken">
</a>

Toevoeging op 20/02/2012 16:07:06:

niet dat ik iframes aanbeveel maar goed
 
Jaron T

Jaron T

20/02/2012 16:13:31
Quote Anchor link
je wachtwoord staat op maximaal 10 karakters.. md5 is ALTIJD 32.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:15:25
Quote Anchor link
ok bedankt! @jeroen vd
Weet je misschien ook de plaats van :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $form;
?>
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:18:28
Quote Anchor link
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:26:50
Quote Anchor link
Jeroen vd op 20/02/2012 16:18:28:
en een paar andere dingetjes:
- je script is lek, sql injectie is mogelijk
- geen goede foutafhandeling
- gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
- geen variabelen kopiëren


Toevoeging op 20/02/2012 16:18:46:

onder je script, in de body

Toevoeging op 20/02/2012 16:19:50:

eigenlijk mag je script niet in de body staan, logica in de head. sla al je echo's op in een variabele, en echo in de browser


Sorry maar ik begrijp het niet helemaal.
Ben nog niet zo bekend met PHP.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:33:14
Quote Anchor link
>>>je script is lek, sql injectie is mogelijk
tutorial

>>> geen goede foutafhandeling
tutorial

>>>gebruik consistent enkele en dubbele quotes. ik raad enkele aan voor php en dubbele voor html
je doet overal wat anders wat quotes betreft. gebruik voor alles met php enkele ('') en voor alles dubbele (""). voordeel: je hoeft veel minder te escapen

>>>geen variabelen kopiëren
tutorial

logica in de head, presentatie in de body! google eens wat er mee bedoeld wordt
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:04 door Jeroen VD
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:37:49
Quote Anchor link
Ik zie de velden waarin ik de ww'den moet invullen, maar als ik ze invul krijg ik:

Quote:
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 53 Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 54 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 57 Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/stan.k/public_html/Literatuurlijst/leerling/changeww.php on line 58 Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!


Maar mijn gegevens (ww, username, db en host) zijn gewoon goed ingevuld.
Gewijzigd op 20/02/2012 16:38:34 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:39:06
Quote Anchor link
draait je mysql server wel?
en heb je de juiste inloggegevens?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:40:44
Quote Anchor link
Ja, dit klopt allemaal.
Maar daar zit wel de fout ofniet?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 16:41:32
Quote Anchor link
o wacht. waar verijst de action = naar in de <form>?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 16:51:39
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten ;)
Ik heb het geprobeerd via een code op internet.
Zou ik dan nog een ander script moeten hebben?
Gewijzigd op 20/02/2012 16:52:02 door Stan Kiggen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

20/02/2012 17:00:00
Quote Anchor link
dat is leuk voor enkele script, maar ga je met meerdere paginas werken, ga dan toch echt aan de gang met een webserver. want online kun je meestal niet zoveel
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:01:32
Quote Anchor link
.
Gewijzigd op 21/02/2012 17:53:31 door Stan Kiggen
 
Reshad F

Reshad F

20/02/2012 17:03:14
Quote Anchor link
je gebruikt ook backticks dit is ook afgeraden :) zijn je database gegevens goed ingevuld? zet het even voor de zekerheid bovenin je script ( de connectie met db ) en aan het einde sluit je deze weer af

Toevoeging op 20/02/2012 17:06:16:

kan je even je login.php posten? want ik krijg deze melding als ik alleen op login druk zonder iets in te vullen,

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND WW=''' at line 1

er is iets fout met je query of je bent iets van een komma, haakje o.i.d vergeten of iets anders :)
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

20/02/2012 17:08:41
Quote Anchor link
Hij gaat nu wel verder dan die error.
Echt dom, ik had al een config.php gemaakt met mijn database gegevens.
Nu heb ik bovenaan gezet.
Quote:
include ("../include/config.php"); // connectie met database maken en database selecteren
session_start(); // start een sessie of zet een sessie voort

En nu gaat hij hierna verder.
Alleen zit ik nu fout met de variabelen ($..)
Want als ik alles invul krijg ik: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!

Dit is mijn login.php:
Quote:


Hoe krijg ik alles in de quote?
Gewijzigd op 22/02/2012 11:57:20 door Stan Kiggen
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.