zoek de fout:S

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lethal

Lethal

19/10/2004 12:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
print "<br><br><br><br>";



if ($vergelijkgetallen =='yes') {
  if ($nummer > $nummer2) {
    print " $nummer is groter dan $nummer2";
  }

  elseif ($nummer <4) {
    print "$nummer is kleiner dan $nummer2";
  }

  elseif ($nummer == 4) {
    print "$nummer is $nummer2";
  }
}


else {
  print " <form action= 'http://www.members.lycos.nl/knifersunited/vergelijkformulier.php?vergelijkgetallen=yes' method= 'post'>
  echo "
vul hier een getal in en dan kijkt dit lieve scriptje of het groter gelijk of kleiner dan het getal wat je in het volgende hokje invuld";
  <input type = 'text' name = 'nummer' value = ''><br>
  echo "
en vul hier in waarmee je vorige getal moet worden vergeleken";
<input type = 'text' name = 'nummer2' value = ''><br>
<input type = 'submit' value = '[Submit!]' > </form> "
;
}

?>




kan iemand mij vertellen wat hier fout aan is?... het zal wel weer een dom foutje zijn maar ik kan het niet vinden... de fout zit op regel 20 zegtie
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 02:43:54
 
Eris -

Eris -

19/10/2004 12:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
print " <form action= 'http://www.members.lycos.nl/knifersunited/vergelijkformulier.php?vergelijkgetallen=yes' method= 'post'>
  echo "
vul hier een getal in en dan kijkt dit lieve scriptje of het groter gelijk of kleiner dan het getal wat je in het volgende hokje invuld";
?>

:)
 

19/10/2004 12:53:00
Quote Anchor link
je hebt een paar ""-tekens vergeten
 
Lethal

Lethal

19/10/2004 12:57:00
Quote Anchor link
sorry maarten de keizer maar waar dan?:P (Ja ik weet het ik ben n00b:S)

edit: volgens mij werkt hij nu helemaal niet meer:P
Gewijzigd op 19/10/2004 13:01:00 door Lethal
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.