Zoekveld werkend maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 11:33:42
Quote Anchor link
Ik ben de laatste week bezig geweest om een nieuwe portfolio te maken. Rechtsboven de webpagina zie je een inputvak waar mensen kunnen zoeken naar informatie in de website. Het werkt echter nog voor geen meter. Weet iemand hoe ik het voor elkaar kan krijgen dat het wel werkt en dat wanneer mensen een zoekterm inullen ze netjes een resultaatpagina krijgen? Wellicht een goed zoekscript, en hoe kan ik het zoekscript implementeren dat het ook werkt? Tof voor diegene die er ff na wil kijken. Dit is de link: http://dev.compuhulp.eu/index
De website is gemaakt met html en css en een beetje javascript voor de roterende banner.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 20:56:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 11:54:33
Quote Anchor link
En waar haalt hij de resultaten vandaan? Moet hij in tekst-bestanden zoeken, of een database?
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 11:57:42
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie Aar. Nee er zit geen database aan gekoppeld. Dus dan zullen het wel tekstbestanden worden?? ik heb alleen geen idee of dat zoja kan en hoe ik dat aan moet pakken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 12:36:40
Quote Anchor link
Ga eerst maar een zorgen dat je de boel ergens opgeslagen hebt, en hoe je het op zal slaan. (een database is zeer aan te raden)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

09/03/2012 12:58:28
Quote Anchor link
Je kunt met fgetcontents() je html bestanden doorzoeken
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 13:05:25
Quote Anchor link
CREATE DATABASE evenvoorstellen
CREATE TABLE introductie(id, longtext, NOT NULL, auto_increment)
CREATE TABLE berichten (varchar(100), NOT NULL)
CREATE TABLE flickr foto (varchar(25), NOT NULL)
etc

Dus 1 database maken en voor elke categorie/ sectie in de website 1 aparte tabel maken is dat wat je bedoelt Aar?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 13:17:37
Quote Anchor link
Voor elke categorie/sectie een nieuwe tabel maken is niet echt nodig. Verdiep je eens in de eerste stappen van database-normalisatie..
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 13:29:31
Quote Anchor link
OK. maar het maakt voor de functionaliteit niet uit of de site gemaakt is in HTML/CSS? Concreter: Kun je gebruik maken van een database in je website zonder gebruik te maken van PHP? of kom ik dan in de problemen omdat ik dan om maar wat te noemen niet de beschikking heb over functies zoals mysql_query, mysql_fetch_array. Kun je in een website gemaakt met puur HTML data aanroepen uit een database?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

09/03/2012 13:41:19
Quote Anchor link
Je zult altijd een server-side script (PHP, asp) nodig hebben om iets te kunnen zoeken.
Met puur HTML kun je niet connecten met een database.
Gewijzigd op 09/03/2012 13:42:05 door Ger van Steenderen
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 13:48:36
Quote Anchor link
voor mijn huidige portfolio website kun je dan al inschatten hoeveel tabellendat worden en hoe ik dat handig kan aanpakken of hangt dat puur van je eigen voorkeuren of mbt structuur en overzichtelijkheid. 1 tabel bijvoorbeeld voor elke webpagina is dat logisch? Een goed databaseontwerp is geen kattepis.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 14:01:44
Quote Anchor link
Als dit te hoog gegrepen is zou je ook naar een CMS kunnen kijken zoals CMS-Made-simple of Wordpress.
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:08:19
Quote Anchor link
nee

Toevoeging op 09/03/2012 14:09:45:

ik wil het in "my structured query language" MYSQL doen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 14:11:16
Quote Anchor link
Ik zou zeggen. Verdiep je eerst eens in PHP, en daarna in MySQL.

Let op: Dit gaat niet over een nacht ijs....
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:11:41
Quote Anchor link
Overigens ik ben van het Joomla kamp en niet van Wordpress
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

09/03/2012 14:17:29
Quote Anchor link
Eigenheimer Weber op 09/03/2012 14:11:41:
Overigens ik ben van het Joomla kamp en niet van Wordpress

Geldt dit ook voor je eigen website? Dan hoef je toch geen tabellen meer te maken.
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:25:25
Quote Anchor link
werp even een blik op de source code en je hebt het antwoord
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 14:29:25
Quote Anchor link
Je wilt dus Joomla gebruiken?

Installeer deze, en duik de Administration-panel in en ga je site voorzien van de nodige content...
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:30:48
Quote Anchor link
oh daar was ik nog niet opgekomen. merci.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

09/03/2012 14:41:06
Quote Anchor link
Mocht je hiermee verder gaan zou ik eerst eens goed naar je html gaan kijken.

Een roterende banner is leuk maar om dat nou met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Refresh" content="80" />

te doen is een ander verhaal.

Voordat je php/mysql wilt/gaat leren zou ik er eerst voor zorgen dat je html en css goed onder de knie hebt.

Mocht je hier niet de tijd voor hebben dan zou ik zoals Aar al aangeeft gewoon een CMS gebruiken waar Joomla er 1 van is. (waar je van bent zo te lezen)
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:46:20
Quote Anchor link
jaja. ik ben ook al begonnen met joomla en heb daarin ook al een webwinkel af (zie beterbyte.nl). maar ik vond het ook gewoon eens leuk om zelf de code in te duiken voor dit portfolio project.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.