Zoekveld werkend maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 11:33:42
Quote Anchor link
Ik ben de laatste week bezig geweest om een nieuwe portfolio te maken. Rechtsboven de webpagina zie je een inputvak waar mensen kunnen zoeken naar informatie in de website. Het werkt echter nog voor geen meter. Weet iemand hoe ik het voor elkaar kan krijgen dat het wel werkt en dat wanneer mensen een zoekterm inullen ze netjes een resultaatpagina krijgen? Wellicht een goed zoekscript, en hoe kan ik het zoekscript implementeren dat het ook werkt? Tof voor diegene die er ff na wil kijken. Dit is de link: http://dev.compuhulp.eu/index
De website is gemaakt met html en css en een beetje javascript voor de roterende banner.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 10:42:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 11:54:33
Quote Anchor link
En waar haalt hij de resultaten vandaan? Moet hij in tekst-bestanden zoeken, of een database?
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 11:57:42
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie Aar. Nee er zit geen database aan gekoppeld. Dus dan zullen het wel tekstbestanden worden?? ik heb alleen geen idee of dat zoja kan en hoe ik dat aan moet pakken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 12:36:40
Quote Anchor link
Ga eerst maar een zorgen dat je de boel ergens opgeslagen hebt, en hoe je het op zal slaan. (een database is zeer aan te raden)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

09/03/2012 12:58:28
Quote Anchor link
Je kunt met fgetcontents() je html bestanden doorzoeken
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 13:05:25
Quote Anchor link
CREATE DATABASE evenvoorstellen
CREATE TABLE introductie(id, longtext, NOT NULL, auto_increment)
CREATE TABLE berichten (varchar(100), NOT NULL)
CREATE TABLE flickr foto (varchar(25), NOT NULL)
etc

Dus 1 database maken en voor elke categorie/ sectie in de website 1 aparte tabel maken is dat wat je bedoelt Aar?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 13:17:37
Quote Anchor link
Voor elke categorie/sectie een nieuwe tabel maken is niet echt nodig. Verdiep je eens in de eerste stappen van database-normalisatie..
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 13:29:31
Quote Anchor link
OK. maar het maakt voor de functionaliteit niet uit of de site gemaakt is in HTML/CSS? Concreter: Kun je gebruik maken van een database in je website zonder gebruik te maken van PHP? of kom ik dan in de problemen omdat ik dan om maar wat te noemen niet de beschikking heb over functies zoals mysql_query, mysql_fetch_array. Kun je in een website gemaakt met puur HTML data aanroepen uit een database?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

09/03/2012 13:41:19
Quote Anchor link
Je zult altijd een server-side script (PHP, asp) nodig hebben om iets te kunnen zoeken.
Met puur HTML kun je niet connecten met een database.
Gewijzigd op 09/03/2012 13:42:05 door Ger van Steenderen
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 13:48:36
Quote Anchor link
voor mijn huidige portfolio website kun je dan al inschatten hoeveel tabellendat worden en hoe ik dat handig kan aanpakken of hangt dat puur van je eigen voorkeuren of mbt structuur en overzichtelijkheid. 1 tabel bijvoorbeeld voor elke webpagina is dat logisch? Een goed databaseontwerp is geen kattepis.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 14:01:44
Quote Anchor link
Als dit te hoog gegrepen is zou je ook naar een CMS kunnen kijken zoals CMS-Made-simple of Wordpress.
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:08:19
Quote Anchor link
nee

Toevoeging op 09/03/2012 14:09:45:

ik wil het in "my structured query language" MYSQL doen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 14:11:16
Quote Anchor link
Ik zou zeggen. Verdiep je eerst eens in PHP, en daarna in MySQL.

Let op: Dit gaat niet over een nacht ijs....
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:11:41
Quote Anchor link
Overigens ik ben van het Joomla kamp en niet van Wordpress
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

09/03/2012 14:17:29
Quote Anchor link
Eigenheimer Weber op 09/03/2012 14:11:41:
Overigens ik ben van het Joomla kamp en niet van Wordpress

Geldt dit ook voor je eigen website? Dan hoef je toch geen tabellen meer te maken.
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:25:25
Quote Anchor link
werp even een blik op de source code en je hebt het antwoord
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2012 14:29:25
Quote Anchor link
Je wilt dus Joomla gebruiken?

Installeer deze, en duik de Administration-panel in en ga je site voorzien van de nodige content...
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:30:48
Quote Anchor link
oh daar was ik nog niet opgekomen. merci.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

09/03/2012 14:41:06
Quote Anchor link
Mocht je hiermee verder gaan zou ik eerst eens goed naar je html gaan kijken.

Een roterende banner is leuk maar om dat nou met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="Refresh" content="80" />

te doen is een ander verhaal.

Voordat je php/mysql wilt/gaat leren zou ik er eerst voor zorgen dat je html en css goed onder de knie hebt.

Mocht je hier niet de tijd voor hebben dan zou ik zoals Aar al aangeeft gewoon een CMS gebruiken waar Joomla er 1 van is. (waar je van bent zo te lezen)
 
Dennis Fei

Dennis Fei

09/03/2012 14:46:20
Quote Anchor link
jaja. ik ben ook al begonnen met joomla en heb daarin ook al een webwinkel af (zie beterbyte.nl). maar ik vond het ook gewoon eens leuk om zelf de code in te duiken voor dit portfolio project.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.