Object-Oriented Analysis & Design

Toegevoegd door , 17 jaar geleden, 22.769x bekeken

Object-Oriented Analysis & DesignHet is een boek in de reeks Head First. Deze reeks heeft een speciale aanpak. Het geeft de informatie zodanig weer dat je die dingen niet enkel leest maar ook begrijpt en kan onthouden. Er is dus een leermethode in verwerkt.

Het boek gaat over het <u>in de praktijk</u> maken van object geörienteerde toepassingen. Als je de grote voordelen al niet kent voor OO programeren dan is de aanpasbaarheid aan toekomstige noden en wensen toch wel de belangrijkste. Je krijgt een stabiel systeem dat wél kan onderhouden worden met minimale inspanningen.

Het boek staat vol met afbeeldingen, voorbeelden, vragen en antwoorden, foto\'s, ... Een zeer visueel boek. Ik heb er veel van opgestoken.

Een klein nadeel is dat het Java als programmeertaal neemt maar dat is eigenlijk geen probleem omdat de voorbeelden zeer begrijpelijk zijn (ik ken geen Java) en enkel dienen om te tonen hoe je uw software kan opbouwen.

Uitgegeven door O\'REILLY isbn-13: 978-0-596-00867-3

Marc.
Object-Oriented Analysis & Design bestellen:
Via Bol.com: Object-Oriented Analysis & Design

Details:

Titel:Object-Oriented Analysis & Design
ISBN:9780470092408
Auteurs:Brett D. McLaughlin, Gary Pollice & David West
Taal:Nederlands

Object-Oriented Analysis & Design bestellen via Bol.com:

Er zijn geen reacties op 'Objectoriented analysis en design'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.