id's apart onderscheide

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bruno -

bruno -

14/11/2006 20:39:00
Quote Anchor link
Hallo, mensen
ik probeer het tutorial "webwinkel" uit te breiden met cross selling... wat ik wil weten is hoe ik bijv als in me cart 6 producte inzitte hoe kan ik ut beste de id's van elke product achterhale


bvd
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 22:40:26
 
Koen Bressers

Koen Bressers

14/11/2006 20:40:00
Quote Anchor link
Ik snap je vraag niet helemaal...
 
Bruno -

bruno -

14/11/2006 20:50:00
Quote Anchor link
Nou met de volgende code laat ik de producten zien.... als ik 1 product toevoeg zie je dit maar 1 keer.... en als ik 2 toevoeg zie je dit 2 keer
als ik bijv echo $id doe echoet ie de id van de laatste produt in de cart
en mijn vraag is eigenlijk of er een manier is om beide te echoen snapie nu wel? ;x


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
echo "<table border=1 class=td align=center width=300>\n";
      echo "<tr>\n";
      echo "<td>".$id."</td>\n";   // nummer
      echo "<td colspan=2>".$productnaam."</td>\n";     // naam
      echo "<td rowspan=2 valign=bottom><a href=\"javascript:removeItem(".$i.")\">Del</td></a></td>\n";
      echo "</trd>\n";
      echo "<tr>\n";
      echo "<td><input type=\"hidden\" name=\"productnummer_".$i."\" value=\"".$product[0]."\" />\n"; // wat onzichtbare vars voor het updaten
      echo "<input type=\"text\" name=\"hoeveelheid_".$i."\" value=\"".$product[1]."\" size=\"2\" maxlength=\"2\" /></td>\n";
      echo "<td>$price:$prijs</td>\n";
      $lineprice = $product[1] * $prijs;      // regelprijs uitrekenen > hoeveelheid * prijs
      echo "<td>$subtotal:$lineprice</td><br>\n";
      echo "</tr>\n";
      echo "</table><br>\n";
 
Eris -

Eris -

14/11/2006 20:50:00
Quote Anchor link
array ;)
 
Bruno -

bruno -

14/11/2006 20:58:00
Quote Anchor link
k ty
 
Bruno -

bruno -

16/11/2006 18:58:00
Quote Anchor link
@Eris ik wist helemaal niets van arrays totdat jij ut zei.... ik ging wat opzoeke en heb wat geprobeerd..
Nu heb dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
// Stap 2, winkelwagen splitten en in de database zetten
$cart = explode("|",$_SESSION['cart']);// deze stukje stond al in de webwinkel tutorial
$lol = array($cart);

ik doe dan print_r($lol); ... dan krijg ik bijv array[0]=>12,1 array[1]=>13,1
12 en 13 staat dan voor productID (dus 2 producten in de cart) die 1 staat voor de hoeveelheid in de cart....
wat ik nie voor elkaar krijg is om alleen 12 en 13 te echoen
iemand tips? :P
bvd
 
Bruno -

bruno -

16/11/2006 22:15:00
Quote Anchor link
niemand?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.