[ TESTEN ] beoordelingen website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »
Furio Scripting

Furio Scripting

18/06/2014 23:07:32
Quote Anchor link
Beste forumleden,

De website is gemaakt voor webshop/website eigenaren die onafhankelijke klant beoordelingen wilt verzamelen om zo hun betrouwbaarheid te vergroten. Trustpilot, Kiyoh en The Feedbackcompany zijn concurrenten. Daarnaast kan je als consument een website beoordelen, graag testen a.u.b.

Het project zit nu in de beta versie en ik zou graag willen weten wat er nog verbeterd kan worden en andere dingen die je opvallen.

De website kan je hier vinden
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 22:02:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2014 23:11:10
Quote Anchor link
Let op dat de site niet half Engels/half Nederlands wordt.

Quote:
De volgende errors zijn geconstateerd:


Noem 'errors' gewoon 'fouten'.
 
Furio Scripting

Furio Scripting

18/06/2014 23:16:34
Quote Anchor link
- Aar - op 18/06/2014 23:11:10:
Let op dat de site niet half Engels/half Nederlands wordt.

Quote:
De volgende errors zijn geconstateerd:


Noem 'errors' gewoon 'fouten'.


Goed punt, ga ik morgen gelijk aanpassen.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

18/06/2014 23:37:58
Quote Anchor link
Bij in/uitschrijven kan je gewoon een niet bestaand e-mailadres invullen en dan wordt er gezegd dat er een mail verzonden is. Lijkt me wat netter dat er dan een foutmelding komt dat het e-mailadres niet voorkomt.

En waarom heb je "Nederlands" bovenin staan? Je kan er niks mee doen.
Gewijzigd op 18/06/2014 23:39:20 door Nick Dijkstra
 
Furio Scripting

Furio Scripting

18/06/2014 23:44:01
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 18/06/2014 23:37:58:
Bij in/uitschrijven kan je gewoon een niet bestaand e-mailadres invullen en dan wordt er gezegd dat er een mail verzonden is. Lijkt me wat netter dat er dan een foutmelding komt dat het e-mailadres niet voorkomt.

En waarom heb je "Nederlands" bovenin staan? Je kan er niks mee doen.


1. Je moet altijd bevestigen anders kan je iedereens email wel uitschrijven.
2. Nederlands kan ik inderdaad beter nog weghalen, het plan is ook nog een engelse variant te maken maar tot die tijd zal ik de taal weghalen.

Bedankt voor je inbreng!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2014 23:45:38
Quote Anchor link
Ja, maar enige controle op het mailadres zou wel netjes zijn. Daar doelt Nick op.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

18/06/2014 23:46:31
Quote Anchor link
Furio Scripting op 18/06/2014 23:44:01:
1. Je moet altijd bevestigen anders kan je iedereens email wel uitschrijven.


Ok, dat is logisch, maar als ik een verkeerd e-mailadres intyp, dan krijg ik nog steeds de melding, de e-mail is verstuurd.
Dan zit ik maar op dat mailtje te wachten.
 
Furio Scripting

Furio Scripting

18/06/2014 23:59:51
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 18/06/2014 23:46:31:
Furio Scripting op 18/06/2014 23:44:01:
1. Je moet altijd bevestigen anders kan je iedereens email wel uitschrijven.


Ok, dat is logisch, maar als ik een verkeerd e-mailadres intyp, dan krijg ik nog steeds de melding, de e-mail is verstuurd.
Dan zit ik maar op dat mailtje te wachten.


Er zit wel degelijk email validatie in verwerkt alleen wordt er niet gecheckt of er een mailserver aan verbonden zit, dit is misschien voor de toekomst een optie maar voor nu denk ik niet dat er veel mensen hun email-adres verkeerd intypen indien zij willen uitschrijven.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

19/06/2014 00:02:12
Quote Anchor link
Dat bedoel ik niet xD

Ik bedoel, maak een controle dat het script kijkt of het e-mailadres bestaat in je database.
als ik [email protected] intyp krijg ik ook een melding dat de e-mail verstuurd is.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/06/2014 00:03:54
 
Furio Scripting

Furio Scripting

19/06/2014 00:21:46
Quote Anchor link


Ik zal getmxrr bij mijn email validatie verwerken.

@nick

Het emailadres dat zich wilt uitschrijven bestaat niet altijd in de database omdat je ook willekeurige emailadressen een uitnodiging kan sturen zonder dat deze in de database worden opgeslagen. In iedere uitnodiging zit onderaan een linkje om zich uit te schrijven van verdere mailings.

Toevoeging op 19/06/2014 14:12:54:



Beste Santhe,

Ik probeer de getmxxr check in mijn email validatie te verwerken maar het lijkt erop dat het niet werkt, wat gaat hier mis?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php  function validateEmail($email)
             {

                
                 $regex = '/^[_A-Za-z0-9-]+(\.[_A-Za-z0-9-]+)*@[A-Za-z0-9-]+(\.[A-Za-z0-9-]+)*(\.[A-Za-z]{2,3})$/';
                 $email_split = explode("@", $email);
                 $email_host = $email_split[1];
    
                if (!preg_match($regex, $email))
                {

                    
                     if(getmxrr($email_host, $var))
                     {

                            return true;
                     }
                    
                }
    
             }
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.