accountgegevens bekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:16:16
Quote Anchor link
hallo,

ik ben bezig met een site waarop er wordt gewerkt (voor ledenadministratie) met mysql.
Administratoren kunnen alle ledengegevens inzien via een bepaalde pagina met het volgende script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$host
= "de host"; // De host
$user = "naam"; // De MySQL gebruikersnaam
$pass = "wachtwoord"; // Het MySQL wachtwoord
$datb = "de database"; // De database
mysql_connect($host, $user, $pass) or die ("Er kan geen verbinding worden gemaakt");
mysql_select_db($datb) or die ("Er kan geen verbinding worden gemaakt met de database");

$query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden");
$leerling = mysql_fetch_row($query);
echo "<BR><BR><B>Geregistreerde leden:</B><BR><BR>";

$query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden");
ECHO "<TABLE border=\"1\"><TR><TD><B>ID&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b></TD><TD><B>Username</b></TD><TD><B>Email</b></TD><TD><B>Level</b></TD></TR>";
for($teller=0;$teller<mysql_num_rows($query);$teller++) {
$leerling = mysql_fetch_row($query);

echo "<TR><TD>$leerling[0]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[1]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[2]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD><TD>$leerling[3]&nbsp;&nbsp;&nbsp;</TD></TR>";
}

ECHO "</TABLE>";
?>


nu wil ik het zo instellen, dat wanneer een lid is ingelogd (en de sessie dus actief is), het lid alleen zijn/haar gegevens kan bekijken. (de zelfde als hier boven, alleen zonder e-mail (dus id, username en level) uit de tabel leden).

Kan iemand mij helpen?

Alvast bedankt.

Tim

p.s, het script komt van zijn site voor een school
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:43:58
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:21:02
Quote Anchor link
Hallo Tim,

Op dit moment haal je gegevens op met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $query = mysql_query("SELECT id,username,email,level from leden"); ?>

Of sterker nog; je doet dat 2x, waarom eigenlijk?

Door in je query gebruik te maken van een WHERE kun je voorwaarden stellen welke records opgehaald mogen/moeten worden.

Je moet je code dus uitbreiden dat er ingelogd kan worden, er volgens een lid id in een sessie gezet wordt en dmv WHERE dus alleen gegevens van dat lid opgehaald worden.
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:33:19
Quote Anchor link
dit is mijn aller eerste php site, en ik snap er niet heel erg veel van. Dit script heb ik van een vriend gekregen die nu een mand op vakantie is. Is er niet toevallig een regeltje wat ik toe kan voegen?

Tim
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:36:14
Quote Anchor link
Quote:
dit is mijn aller eerste php site

Een mooi moment om het gelijk goed te leren!

Quote:
Is er niet toevallig een regeltje wat ik toe kan voegen?

Dat zou erg makkelijker zijn ja...
Maar ik help graag, alleen niet door de oplossing gelijk te geven.

Een paar vragen zodat ik je beter kan helpen:
- Moeten gebruikers nu al inloggen of is er dit helemaal nog niet?
- Heb je al in de handleiding van MySQL gekeken bij 'WHERE'?
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 15:50:46
Quote Anchor link
om de accountgegevens kunnen te bekijken is er voor al een sessie geopend (waarmee je bijvoorbeeld ook kan zien in welk level je zit (*logt in*->Welcome, your cuurrent level is [level] )). alleen administratoren kunnen via een bepaalde link naar "hun" pagina , ook als er geen sessie actief is. ik heb ook al in een maar mysql handleidingen gekeken, maar kon daar geen where vinden.

Tim
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 15:55:57
Quote Anchor link
Ok, begrijp je verhaal niet helemaal maar maak eruit op dat er dus al ingelogd wordt of whatever, maar in elk geval dat het lid id in een $_SESSION staat. Mooi!

Heel grofweg is het dan eigenlijk alleen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$query
= mysql_query("
                   SELECT
                    id
                   ,username
                 ,email
                ,level
            FROM
                leden
            WHERE
                id = '"
.mysql_real_escape_string($_SESSION['lid_ID'])."'
             "
);
?>


Uiteraard moet je zeker weten dat $_SESSION['lid_ID'] bestaat (isset) en gevuld is.
 
Tim Klein

Tim Klein

22/08/2013 16:19:14
Quote Anchor link
ok. waar moet ik dit bij de code plakken?

of moet ik alleen deze code gebruiken?
ik neem aan dat hij ook nog moet connecten met de database
 
Ramon van Dongen

Ramon van Dongen

22/08/2013 16:31:58
Quote Anchor link
Deze $query moet je op de plaats zetten van de $query die je had. De rest zoals de connectie mt db wijzigt inderdaad niet.
 

23/08/2013 16:00:06
Quote Anchor link
Tim,

Voordat je rakelings code's gaat posten, kan je ook gewoon even vragen aan mij of ik dat script heb liggen. Ik zal m voor je online zetten op je site. Voortaan toch even de rechten van mijzelf erbij zetten...

Groet,
Frank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.