Achterhoekse PHP-er gezocht voor leuke job in jong team!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Arno ten Hagen

Arno ten Hagen

28/08/2008 16:38:00
Quote Anchor link
De functie
De functie bestaat uit het op maat ontwikkelen van gebruikersvriendelijke, mooie en complexe webapplicaties. Onder ontwikkelen verstaan we ontwerpen (UML), schrijven, testen en/of implementeren van de applicaties. De applicaties worden voor allerlei verschillende profit als non-profit organisatie en doeleinden ingezet waardoor het een afwisselende functie is.

Je zult in teamverband en zelfstandig werken waarbij verantwoordelijkheden parallel lopen met je capaciteiten. Tevens heb je veel inbreng in de wijze waarop applicaties ontwikkeld worden. Wij bieden je een uitdagende baan met volop kansen om je te ontwikkelen binnen een klein bedrijf wat uitstekende resultaten boekt. Er is ruimte voor persoonlijke ambities en creativiteit.

Wij werken met
- PHP
- AJAX (Asynchronous JavaScript and XML)
- MySQL RDBMS
- Linux & Apache

Wat kun jij?
- Kennis van OO-ontwerpen en OO-programmeren
- Kennis van PHP
- Kennis van MySQL RDBMS
- Kennis van XHTML / javascript

Wat bieden wij?
- Uitstekend salaris met groeimogelijkheden
- Winstuitkering per kwartaal
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Goede pensioenregeling
- Collectieve ziektekostenverzekering waarbij gedeelte door bedrijf betaald wordt
- Flexibele werktijden (36-40 uur)
- Doorgroei mogelijkheden. Vast budget voor opleidingstraject welke samen met bedrijf wordt opgezet.
- Tijd voor eigen ontwikkeling. Op vaste tijden kunnen nieuwe technieken en ideeën onderzocht worden.
- Fantastische collega's!

Over A&M ImpacT
Wij zijn een volwassen Internet Service Provider (ISP) met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van hoogwaardige internetdiensten. Onze core-business bestaat uit het ontwikkelen van database-applicaties voor internet- en intranettoepassingen waarbij we gebruik maken van open-source technieken. Ons bedrijf bestaat uit een team van bijna 20 technische-, communicatieve- en grafische specialisten. De unieke combinatie van technische, grafische en communicatieve kennis, heeft geleid tot een grote en stabiele klantenkring uit verschillende branches en zowel in binnen- als in buitenland. Enkele klanten zijn; KLM, Rabobank, Regio Achterhoek, Zozijn, De Graafschap, Optimaal FM, Welling Didam en nog veel meer.

Wij streven er naar om hoogwaardige en innovatieve internetdiensten te leveren. Continu zijn wij bezig met het zoeken naar nieuwe hoogwaardige technologieën waardoor we onze diensten blijven verbeteren. Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de belangrijkste kernwoorden die bij ons bedrijf horen. Doordat we alle kennis van onze diensten in eigen huis hebben, kunnen we de hoge kwaliteit, flexibiliteit en service blijven garanderen. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf.

Bedrijfscultuur
A&M ImpacT is een platte, georganiseerde en jonge organisatie waarbij plezier in het werk voorop staat. Wij hebben een jong (gemiddeld 23 jaar), gedreven en ambitieus team. De werksfeer is informeel, achterhoeks maar toch ook serieus. Aangezien teamgeest van groot belang is voor de organisatie, worden er meerder keren per jaar uitjes georganiseerd om een goede onderlinge band te creëren.

Bekijk onze vacature website www.ditismijnuitdaging.nl!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arno ten Hagen
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.