Activatie.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »
Wesley PHP

Wesley PHP

27/12/2009 18:22:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik ben bezig met een registratie script hij doet het alleen nu wil ik dat als je je account niet binnen 24 uur activeert dat je account verwijdert word.

Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 20:36:49
 
John D

John D

27/12/2009 18:26:00
Quote Anchor link
admin functie voor bouwen. Het gaat niet vanzelf tenzij je toegang hebt tot cron en cronjobjes wil gaan bouwen. In activatie script een controle bouwen en weigeren na 24u en eventueel dan deleten is een optie!
 
Afra ca

Afra ca

27/12/2009 18:27:00
Quote Anchor link
In de database bijhouden wanneer de registratie is gedaan. Als het meer dan 24 uur geleden is de activitatie niet geldig laten zijn.

edit: en om openstaande registraties te verwijderen inderdaad iets gaan doen met óf admin panel, óf cron jobs.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
Vdleije .

vdleije .

27/12/2009 18:27:00
Quote Anchor link
[edit: same time ^^]

Je kan toch een de datum opslaan in je database en dan kijken bij het klikken van de link of de tijd van het klikken nog binnen de 24 uur valt..

Veel efficiënter.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door vdleije .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2009 19:15:00
Quote Anchor link
John schreef op 27.12.2009 18:26:
admin functie voor bouwen. Het gaat niet vanzelf tenzij je toegang hebt tot cron en cronjobjes wil gaan bouwen. In activatie script een controle bouwen en weigeren na 24u en eventueel dan deleten is een optie!

Hoezo een cronjob? is dat hard nodig dan?
Er kan meer zonder cronjob dan je denkt....
 
Bram Ergelo

Bram Ergelo

27/12/2009 19:27:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 27.12.2009 19:15:
John schreef op 27.12.2009 18:26:
admin functie voor bouwen. Het gaat niet vanzelf tenzij je toegang hebt tot cron en cronjobjes wil gaan bouwen. In activatie script een controle bouwen en weigeren na 24u en eventueel dan deleten is een optie!

Hoezo een cronjob? is dat hard nodig dan?
Er kan meer zonder cronjob dan je denkt....
Je kunt gebruikers niet automatisch verwijderd laten worden uit de database die ouder dan 24 uur zijn, zonder cronjob.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

27/12/2009 19:49:00
Quote Anchor link
Onzin, bij elke keer dat iemand op de activatie.php komt kun je toch gewoon de deletequery draaien? en zolang niemand op dat activatiegedeelte komt is het nog niet nodig die loze dingen eruit te kieperen.

Ik sluit me aan bij Aar
 
John D

John D

27/12/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 27.12.2009 19:49:
Onzin, bij elke keer dat iemand op de activatie.php komt kun je toch gewoon de deletequery draaien? en zolang niemand op dat activatiegedeelte komt is het nog niet nodig die loze dingen eruit te kieperen.Ik sluit me aan bij Aar

Inderdaad, geheel mee eens.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

27/12/2009 20:16:00
Quote Anchor link
En wat is daar het probleem van?
 
Bram Ergelo

Bram Ergelo

27/12/2009 20:16:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 27.12.2009 19:49:
Onzin, bij elke keer dat iemand op de activatie.php komt kun je toch gewoon de deletequery draaien? en zolang niemand op dat activatiegedeelte komt is het nog niet nodig die loze dingen eruit te kieperen.

Ik sluit me aan bij Aar
Dat is dus niet automatisch. Leden ouder dan 24 uur blijven bestaan, en dat is dus precies wat de TS niet wilt.
 
Bram Ergelo

Bram Ergelo

27/12/2009 20:18:00
Quote Anchor link
Klaasjan Boven schreef op 27.12.2009 20:16:
En wat is daar het probleem van?
Het probleem is dat de leden alsnog blijven bestaan, wat de TS niet wilt.

Misschien dat het voor jullie geen probleem is, maar de TS geeft aan wat hij wilt, en dat is niet dat die leden pas worden verwijderd wanneer iemand een pagina bezoekt.
 
Henk PHP

Henk PHP

27/12/2009 20:45:00
Quote Anchor link
..... schreef op 27.12.2009 20:18:
Klaasjan Boven schreef op 27.12.2009 20:16:
En wat is daar het probleem van?
Het probleem is dat de leden alsnog blijven bestaan, wat de TS niet wilt.

Misschien dat het voor jullie geen probleem is, maar de TS geeft aan wat hij wilt, en dat is niet dat die leden pas worden verwijderd wanneer iemand een pagina bezoekt.

Het verschil is er niet.
Als iemand zich ná die 24 uur probeert aan te melden, kan dat niet, dus wat maakt het dan nog uit?
Als jij moeilijk wilt gaan doen met cron jobs moet jij dat weten.
Ben je alleen wel dom bezig imo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.