Ajax login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

23/01/2014 16:50:05
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik probeer mijn login pagina via ajax te laten werken.
Dit doet ie tot aan het echte inloggen goed.
Hij laadt alle errors zien die er optreden maar als alles klopt dan wordt ik niet geredirect.
De bestemmings-pagina wordt alleen in een div gestopt.

Hier de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
// prepare Options Object
var options = {
    target:     '#login_errors',
    url:        document.URL+'doLogin',
    success: function(response){
        $('#response_element').html(response);

    },
    error: function(response) {
            $('#login_errors').hide();
            $('#login_errors').html(data);
            $('#login_errors').fadeIn('slow');
    }
};
 
// pass options to ajaxForm
$('#ajaxLogin').ajaxForm(options);


Let op ik ben geen held met javascript en heb al meerdere voorbeelden bekeken maar kom er alsnog niet uit.
M.V.G,
Wouter.
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 06:20:17
 
Php knipper

php knipper

23/01/2014 22:45:56
Quote Anchor link
wat is response? is dat html, json, jsonp?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

24/01/2014 13:05:19
Quote Anchor link
Ik return via een string via PHP, dus dan zou het html zijn.
 
Christian k

christian k

24/01/2014 14:52:17
Quote Anchor link
waarom gebruik je geen
xmlhttprequest();
dat werkt veel gemakkelijker
http://www.w3schools.com/ajax/ajax_xmlhttprequest_create.asp

ik doe het ookzo en het werkt prima
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/01/2014 14:53:25
Quote Anchor link
Omdat hij het jQuery-framework gebruikt voor animate's en dergelijke?
En als daar al goede afhandeling voor AJAX inzit, waar zou je dan nog stapels code extra willen gebruiken voor de normale JS-variant waarbij je nog eens rekening moet houden met andere browsers?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

25/01/2014 05:17:49
Quote Anchor link
Bijna Aar,

Ik gebruik deze plugin: http://malsup.com/jquery/form/
Om er voor te zorgen dat als er iets fout gaat de pagina "niet wordt herladen" om de fout te laten zien.
Ik wil de gebruiker zo min mogelijk wachttijden laten ervaren bij het inloggen.
Alleen krijg ik wel de errors terug en eventueel een debug test als hij het wel doet.
Maar ik wordt niet doorgestuurd als alles klopt.

Hopelijk heb ik het duidelijk uitgelegd.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
M.V.G,
Wouter.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2014 09:41:58
Quote Anchor link
Deze werkt zonder de plugin:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
    $("#login-form").on("submit", function(e) {
        e.preventDefault();
        message = $("#login-msg");
        message.html("U wordt ingelogd").show().addClass('ok');
        $.ajax({
                url: "<?php echo site_url('accounts/validateLogin') ?>",
                type: "POST",
                dataType: "json",
                data: $('#login-form').serialize(),
                success: function(data) {
                    if (data.success) {
                        message.html('U bent ingelogd');
                        if (typeof functionafterlogin == 'undefined') {
                            setTimeout(function() {
                                window.location.reload(true);
                            },
1500);
                        }

                        else functionafterlogin();
                    }

                    else {
                        message.html(data.error);
                    }
                }
                });
    });

Ik gebruik dit zowel voor een login via een modal als via de normale login pagina (vandaar de if else op regel 13)
Gewijzigd op 25/01/2014 09:42:27 door Ger van Steenderen
 
Php knipper

php knipper

25/01/2014 17:30:54
Quote Anchor link
is dit allemaal wel veilig, je stuurt het wachtwoord toch plain door?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2014 18:16:27
Quote Anchor link
Wat denk je wat er gebeurt als een formulier op de normale manier verstuurd wordt?
 
Php knipper

php knipper

25/01/2014 18:30:43
Quote Anchor link
feit
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

25/01/2014 20:53:11
Quote Anchor link
@ger, dankjewel voor het voorbeeld.
Ik kan het dus gewoon gebruiken zoals het is of moet ik aan de php kant de response aanpassen ?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2014 21:07:12
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je in php ook wat aanpassen, in ieder geval als je het javascript gebruikt uit het voorbeeld.
Wat ik heb in de controller:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
function validateLogin() {
    $response = array('success' => false);
    //dan de hele afhandeling van de validatie
    echo json_encode($response);
}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.