Amateur komt niet uit PHP code ;-)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/06/2023 13:26:48
Quote Anchor link
Je moet wel eerst een project aanmaken met je website erin. Dan scant Netbeans de structuur van je code in bij het inladen van het project. Je hebt dan een overzicht van variabelen, functies en classes. De errors zijn verder ook niet heel cryptisch en gewoon Engels-talig en met Google Translate naar Nederlands te vertalen.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 13:14:24
 
Michael -

Michael -

22/06/2023 15:53:45
Quote Anchor link
Er zit wel een verschil tussen Warnings of Fatal errors.
Warnings zijn relatief makkelijk op te lossen door te checken of de variabele die je gebruikt daadwerkelijk bestaat.
Zo gebruik je bijv $userid op meerdere plaatsen, maar aangezien je $userid niet hebt voor-gedefinieerd, kan het goed dat $userid niet bestaat. Dit kun je controleren met if(isset($userid)) {}

Ook zie ik een aantal if-statements zonder accolades. Het is mogelijk in PHP, maar dan voert ie alleen de eerste regel uit, terwijl je er meerdere onder hebt staan. Wen jezelf aan altijd accolades te gebruiken.

Ik neem aan dat userid een integer is? Dan horen er geen haakjes om heen. Door de haakjes wordt het gezien als string en als je kolom is ingesteld als integer dan matched dit niet.

Persoonlijk zou ik de variabele ook buiten de haakjes houden.
Dus niet $groet = "Welkom $naam!"; maar $ groet = "Welkom " . $naam . "!";

Loop je code even rustig door op alle punten en lees de foutmeldingen goed. Als je nog ergens tegenaan loopt dan horen we het graag.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.