Array values posten in email

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

E Bronk

E Bronk

29/07/2011 15:55:40
Quote Anchor link
Hallo,

Ben al een tijdeje bezig om de waardes van checkboxen die in een array staan in de email weer te geven. Bij de echo komen ze wel in de verzonden page te staan echter in de email blijven ze weg.
Iemand ee idee??
Zie hieronder de code:

PHP
}
if(isset($_POST['submit']))
{
foreach ($_POST['optiea'] as $msg_optiea) { echo $msg_optiea."<br />\n"; }}

if(mail("[email protected]","Bericht via de website van Summit Benelux: ".
$mail_subject, "Offerte aanvraag via de website van Summit Benelux:\n\nOpdrachtgever:\n".

$_POST['userOpdrachtgever']."\n\nContactpersoon:\n".
$_POST['userContactpersoon']."\n\nTelefoonnummer:\n".
$_POST['userTelefoon1']."\n\nEmail:\n".
$_POST['userEmail1']."\n\nClient:\n".
$_POST['userClient']."\n\nLocatie\n".
$_POST['userLocatie']."\n\nTherapeut:\n".
$_POST['userTherapeut']."\n\nTelefoonnummer:\n".
$_POST['userTelefoon2']."\n\nOuders:\n".
$_POST['userOuders']."\n\nTelefoon:\n".
$_POST['userTelefoon3']."\n\n"."Onderwerp:\n".
$_POST['userSubject']."\n\n"."Opmerkingen:\n".
$_POST['userMessage']. "\n\n\Orthesen:\n".
$_POST['userOrthesen']."\n\n\Orthese opties:\n".
$_POST['msg_optiea']. "\n\n\Coating:\n".
$_POST['userCoating']. "\n\n\Bekleding:\n".
$_POST['userBekleding']. "\n\n From: ".
$_POST['userOpdrachtgever']." <".
$_POST['userEmail'].">")){

HTML
<input type="checkbox" name="optiea[]" value="B 1 1 007 Orthese deelbaar maken." />
B 1 1 007 Orthese deelbaar maken.
<tr bgcolor="#FFFFFF">
<td colspan="2">
<input type="checkbox" name="optiea[]" value="B 1 1 008 Abductieklos afneembaar maken"/>
B 1 1 008 Abductieklos afneembaar maken
<tr bgcolor="#FFFFFF">
<td colspan="2">
<input type="checkbox" name="optiea[]" value="B 1 1 008 C Abductieklos afneembaar maken, incl. houten basis en hardware"/>
B 1 1 008 C Abductieklos afneembaar maken, incl. houten basis en hardware
<tr bgcolor="#FFFFFF">
<td colspan="2">
<input type="checkbox" name="optiea[]" value="B 1 1 009 Orthese voorzien van transpiratiegaten, excl. aluminium basisframe." />
B 1 1 009 Orthese voorzien van transpiratiegaten, excl. aluminium basisframe.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:52:51
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2011 16:15:47
Quote Anchor link
Je foreach() stopt vóór de mail. Dus staat er niks in de mail. En $_POST['msg_optiea'] nestaat niet.
 
E Bronk

E Bronk

29/07/2011 16:44:00
Quote Anchor link
Hallo Santhe,

Alvast bedankt voor je hulp.

Ik heb al geprobeerd om die code op andere plaatsen neer te zetten.
Waar in de code moet de foreach dan komen te staan.
De echo van msg_optiea werkt wel want in de page als de submit butto is gedrukt staan de 4 opties boven in de page.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

29/07/2011 16:53:42
Quote Anchor link
Ja, want die staat in je echo in de foreach. Openen { en sluiten }.

Alles wat tussen die haakjes zit, wordt dus herhaald.
 
E Bronk

E Bronk

29/07/2011 16:56:52
Quote Anchor link
Heb je dan enig idee waarom $post van msg_optiea niet werkt
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

29/07/2011 17:02:42
Quote Anchor link
Wat is $_POST['optiea']?
Welke data krijgt deze mee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '<pre>';
print_r($_POST['optiea']);
echo '</pre>';
?>


(Lol ik verveel mij echt..)
 
E Bronk

E Bronk

29/07/2011 17:13:48
Quote Anchor link
Zal er morgen verder naar kijken, heb nu afspraken, alvast bedankt voor je hulp
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

29/07/2011 17:15:08
Quote Anchor link
Succes :)

Het was eenmalig van mij hier denk ik zo :P
 
E Bronk

E Bronk

30/07/2011 00:12:36
Quote Anchor link
Dennis Mertens op 29/07/2011 17:15:08:
Succes :)

Het was eenmalig van mij hier denk ik zo :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.