Artikel per gebruiker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robby Alexander

Robby Alexander

01/09/2011 10:03:42
Quote Anchor link
Hey guys, ik heb op dit moment een systeempje opgezet
met hetvolgende

ik heb in mijn include bestand een parameter met define("ADMIN_LEVEL", 9); en dan is hij level 9 en dan user is level 1 en dan wanneer er een pagina wordt geopend kijkt hij naar welk level een gebruiker is dan pas mag hij de pagina bekijken.
In mijn sql heb ik verschillende groepen: Users, categorien, artikelen. ik wil graag dat user == jantje alleen de artikelen in categorie 1 en 2 mag kijken en pietje in de categorien 3 en 4 mag kijken. hoe werkt dit ? welke tutorial kan ik hiervoor het beste bekijken?
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 10:50:26
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

01/09/2011 10:05:46
Quote Anchor link
WHERE user = 'jantje'

ik heb verder geen idee wat je bedoeling is, of ik snap er de logica niet van
 
Aad B

Aad B

01/09/2011 10:27:22
Quote Anchor link
Een koppeltabel tussen userlevel en categorie.
Zodra de user ingelogd is haal je hier de categorieen op die bij zijn level horen.
Aansluitend kan je selecteren uit de database WHERE categorie IN ('1','2')
 
Robby Alexander

Robby Alexander

01/09/2011 15:01:42
Quote Anchor link
goed idee eigenlijk dat where = "jantje" dat hij alles met jantje laat zien
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.