artikelen script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul v.Dun

Paul v.Dun

05/06/2005 21:59:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben bezig met artikelen script en heb het al ver af alleen nu zit ik met een probleem ik kan geen artikelen verwijderen de reacties dan he.

Ik weet dat het om dit stuk gaat :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
} elseif(isset($_GET['pagina']) AND $_GET['pagina'] == "artikel"){

if(isset($_GET['actie']) AND isset($_GET['bericht']) AND $_GET['actie'] == "verwijderen"){

    if(isset($_GET['bevestiging']) AND $_GET['bevestiging'] == TRUE){

    $query = mysql_query("SELECT * FROM artikelen_reacties WHERE id='".$_GET['bericht']."'");
    $row = mysql_fetch_assoc($query);

    if($row['auteur'] == $_COOKIE['id']){

        mysql_query("DELETE FROM artikelen_reacties WHERE id='".$_GET['bericht']."'");

        begintabel("Succesvol verwijderd");

        echo "Uw bericht is succesvol verwijderd van het artikel";

        eindetabel();

        echo "<br>";

    }

    }
else {

        begintabel("Verwijderen bevestigen");

echo "<form action='artikelen.php?pagina=artikel&artikel=$_GET[id]&actie=verwijderen&bericht=$_GET[bericht]&bevestiging=1' method='POST'>
        Weet u zeker dat u dit bericht wilt verwijderen?<br><br>
        <input type='submit' value='Bericht verwijderen'></form>"
;

        eindetabel();


        echo "<br>";

    }

}

?>


P. s scriptid staat ook zo in mijn mysql dus daar kan het niet aan liggen wee tiemand meschien de fout?
Gewijzigd op 05/06/2005 22:08:00 door Paul v.Dun
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 13:00:46
 
Mitch X

Mitch X

05/06/2005 22:08:00
Quote Anchor link
Graag niet meer zulke lappen als je toch al weet om welk stuk het gaat.
( Kheb nu verder even geen tijd, Naruto kijken ^.^ )
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

05/06/2005 22:16:00
Quote Anchor link
ok sorry weet iemand anders het antwoord ik kijk morgen wel ik ga nu pitten
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

06/06/2005 07:18:00
Quote Anchor link
niemand?
 
- wes  -

- wes -

06/06/2005 09:41:00
Quote Anchor link
hoever komt je script nog? ik zie een boel echos staan, welke geeft hij nog wel weer
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/06/2005 10:25:00
Quote Anchor link
Error misschien?
 
Derk nvt

Derk nvt

06/06/2005 10:29:00
Quote Anchor link
Je kan proberen overal echootjes tussen te zetten en dan kijken welke hij wel en niet weergeeft of dat wel klopt...
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

06/06/2005 16:01:00
Quote Anchor link
@ wes : helemala niks alleen verwijderen besvestegen.
@ willem-jan : helemaal niks ook met erropr_repoting_all
@ derk : alles leeg.
-
ik kan het laten zien.
ga naar http://84.24.79.76/wms/index.php
dan inloggen met test en pass 123456
dan naar artikelen.
en artikel dan bij een reactie verwijderen klikken en dan bevestigen.
dan krijg je helemaal een leeg veld en er wordt niks verwijderd.
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

06/06/2005 21:22:00
Quote Anchor link
uh niemand?
 
Alfred -

Alfred -

06/06/2005 21:23:00
Quote Anchor link
Quote:
if($row['auteur'] == $_COOKIE['id']){

mysql_query("DELETE FROM artikelen_reacties WHERE id='".$_GET['bericht']."'");

begintabel("Succesvol verwijderd");

echo "Uw bericht is succesvol verwijderd van het artikel";

eindetabel();

echo "<br>";

}


Vervangen door:

if($row['auteur'] == $_COOKIE['id']){

mysql_query("DELETE FROM artikelen_reacties WHERE id='".$_GET['bericht']."'");

begintabel("Succesvol verwijderd");

echo "Uw bericht is succesvol verwijderd van het artikel";

eindetabel();

echo "<br>";

} else {
echo "I fucked it up ^^";
}

Krijg je nu output ? :p
Gewijzigd op 06/06/2005 21:24:00 door Alfred -
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/06/2005 21:25:00
Quote Anchor link
erropr_repoting_all ??
error_reporting(E_ALL);

Of moet die van jou ook werken (zonder typfouten)..
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

06/06/2005 21:43:00
Quote Anchor link
Willem-Jan:
erropr_repoting_all ??
error_reporting(E_ALL);

Of moet die van jou ook werken (zonder typfouten)..


Sorry,
Ik had error_reporting(E_ALL);.
Ja ik moest naar school sorry.
Die ene gast voor jou ik zal je stukje is proberen.
Als ie werkt ben je een schatje :P

Edit:

Rafael ik krijg nu die message
I fucked it up ^^

maar hij veriwjderd niet :'( kan ik dan die zooi die die normala moet zetten bij die tekst pleuren?

Edit :
Het werkt nog niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php
} elseif(isset($_GET['pagina']) AND $_GET['pagina'] == "artikel"){

if(isset($_GET['actie']) AND isset($_GET['bericht']) AND $_GET['actie'] == "verwijderen"){

    if(isset($_GET['bevestiging']) AND $_GET['bevestiging'] == TRUE){

    $query = mysql_query("SELECT * FROM artikelen_reacties WHERE id='".$_GET['bericht']."'");
    $row = mysql_fetch_assoc($query);
    if($row['auteur'] == $_COOKIE['id']){

        mysql_query("DELETE FROM artikelen_reacties WHERE id='".$_GET['bericht']."'");

        begintabel("Succesvol verwijderd");

        echo "Uw bericht is succesvol verwijderd van het artikel";

        eindetabel();

        echo "<br>";

    }
else {
    $query = mysql_query("SELECT * FROM artikelen_reacties WHERE id='".$_GET['bericht']."'");
    $row = mysql_fetch_assoc($query);
    if($row['auteur'] == $_COOKIE['id']){

        mysql_query("DELETE FROM artikelen_reacties WHERE id='".$_GET['bericht']."'");

        begintabel("Succesvol verwijderd");

        echo "Uw bericht is succesvol verwijderd van het artikel";

        eindetabel();

        echo "<br>";

}
    }

    }
else {

        begintabel("Verwijderen bevestigen");

echo "<form action='artikelen.php?pagina=artikel&artikel=".$_GET['id']."&actie=verwijderen&bericht=".$_GET['bericht']."&bevestiging=1' method='POST'>
        Weet u zeker dat u dit bericht wilt verwijderen?<br><br>
        <input type='submit' value='Bericht verwijderen'></form>"
;

        eindetabel();


        echo "<br>";

    }

}

?>


Ik denk dat het hier mee te make heeft:
action='artikelen.php?pagina=artikel&artikel=".$_GET['id']."&actie=verwijderen&bericht=".$_GET['bericht']."&bevestiging=1'

neimand?
Gewijzigd op 06/06/2005 21:56:00 door Paul v.Dun
 
Alfred -

Alfred -

06/06/2005 22:01:00
Quote Anchor link
Quote:
if($row['auteur'] == $_COOKIE['id']){


Deze voorwaarde wordt niet voldaan, daarom geen delete...
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

07/06/2005 08:01:00
Quote Anchor link
Rafael:
Quote:
if($row['auteur'] == $_COOKIE['id']){


Deze voorwaarde wordt niet voldaan, daarom geen delete...


klopt ik zat gister zo te kijken wat gezooid enzo nu werk het.
dit ha dik veranderd
if($row['auteur'] == $_COOKIE['id']){
in
if($row[auteur] == $_COOKIE[id]){
 
Jelmer -

Jelmer -

07/06/2005 09:16:00
Quote Anchor link
Het lijt me echt heel sterk dat dat je essentiele verandering was, tenzij auteur en id een gedefineede constate is...
 
Alfred -

Alfred -

07/06/2005 09:19:00
Quote Anchor link
Dit kan niet :) De ' kan er niets mee te maken hebben, zoals Jelmer zei :)
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

07/06/2005 09:22:00
Quote Anchor link
ja het is toch,
er maf,
ik heb er veel aan gekloot.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.