ASP ????

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

17/11/2007 17:46:00
Quote Anchor link
IIS past de configuratie van Apache niet aan.

Je kan op IIS ook gewoon PHP gebruiken.

Er zijn al verschillende links gepost over IIS installeren en er zijn ook al verschillende links gepost over hoe je ASP ondersteuning kan instellen voor Apache.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 08:50:37
 
M Rodrigo

M Rodrigo

17/11/2007 17:49:00
Quote Anchor link
OKe Als het de Configuratie van APAche niet veranderd waarom kan ik dan oppeens mij website niet bekijken nadat ik IIS Geinstalllerd en Verwijderd heb
 

17/11/2007 22:01:00
Quote Anchor link
Waarom? Dat kan ik niet ruiken van zo'n afstand.

Maar bedenk zelf even; waarom zal IIS de configuratie bestanden van je apache aanpassen? Ze hebben niks met elkaar te maken.

Met de gegeven links moet het zeker mogelijk zijn om IIS + ASP + PHP te maken of Apache + PHP + een simulatie van ASP.
Als je perse ASP nodig hebt kies dan gewoon voor IIS, IIS is er niks voor niks voor gemaakt. PHP draait lekker op zowel Apache als IIS.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

18/11/2007 09:42:00
Quote Anchor link
ok maar dan zit ik met nog een probleem ik weet niet hoe ik IIS moet installeren
ik heb al een paar website doorgezocht maar dan als ik het heb geinstalleerd en ik wil op localhost komen vraagt ie om een gebruikers naam en wachtwoord ????
Hoe moet ik dat nou weer weten
 

18/11/2007 10:00:00
 
M Rodrigo

M Rodrigo

18/11/2007 12:08:00
Quote Anchor link
OK hij vraagt wachtwoord en gebruikers naam wat moet ik daar invoeren
 
203618

203618

18/11/2007 12:32:00
Quote Anchor link
Geen idee... Volstaat Apache niet? Waarom wil je perse ASP?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door 203618
 

18/11/2007 12:38:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik nu weten wat jouw inloggegevens zijn; sterker nog ik weet nog geen eens waarvoor je ze in moet geven.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

18/11/2007 12:51:00
Quote Anchor link
Ja WEBMAKERIJ ik ben ook niet een zo goed in dit IIS daarom vraag ik het aan jullie maar ik ben er al achter gekomen hoe het moet.

EN je hebt ze nodig anders werkt bij mij in ieder geval de server niet.
 

18/11/2007 12:54:00
Quote Anchor link
Als ik naar eerder genoemde site surf krijg ik gewoon:

Werk in uitvoering
De pagina die u probeert op te vragen, heeft momenteel geen standaardpagina. Mogelijk wordt de pagina nu bijgewerkt en geconfigureerd.

Ik zie niks van inlog venstertjes enzo.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

18/11/2007 13:01:00
Quote Anchor link
Ja dat heb ik nu weer veranderd. Kijk nu maar een www.cankus.nl

maar nu heb ik weer een ander probleem hij opent niet automatisch index.html
hoe kan je dat wijzigen??? (zoals je ziet in de adres bar zie je gelijk localstart.asp)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 

18/11/2007 13:04:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 18.11.2007 13:01:
Ja dat heb ik nu weer veranderd. Kijk nu maar een www.cankus.nl

maar nu heb ik weer een ander probleem hij opent niet automatisch index.html
hoe kan je dat wijzigen???

Wat heb je veranderd? Hoe kan ik ruiken wat jij veranderd.

En hoe je index.html als standaard moet instellen staat o.a. in dat PDF-je.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

18/11/2007 13:05:00
Quote Anchor link
Ik bedoelde dat ik dat inlog scherm probleem al heb opgelost
 

18/11/2007 13:06:00
Quote Anchor link
En wat je ziet op je contactpagina dat die daar geen php uitvoert komt simpel weg omdat in je php.ini shorttags op off staat. 2 opties of je <? veranderen in <?php of shorttags on zetten



edit: knap van je. en wat was de oplossin?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
M Rodrigo

M Rodrigo

18/11/2007 13:15:00
Quote Anchor link
Webmakerij schreef op 18.11.2007 13:06:
En wat je ziet op je contactpagina dat die daar geen php uitvoert komt simpel weg omdat in je php.ini shorttags op off staat. 2 opties of je <? veranderen in <?php of shorttags on zetten



edit: knap van je. en wat was de oplossin?


gewoon een wachtwoor invoeren bij mij gebruikersaccount die had geen wachtwoord.

en als je bij de begin pagina kijkt en je drukt op nederlands krijg je weer zon eroor pagina hoe komt dat dan????
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 

18/11/2007 13:35:00
Quote Anchor link
Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.


bedoel je?

ja zo dat is een goede. laten we eens vertalen.

Map uitlijsten verboden
De virtuele map staat niet toe dat de inhoud (bestanden) worden uitgelijst.

Zelfde verhaal als net. Er is geen standaardpagina aanwezig dus probeert de server een overzicht van bestanden te maken maar dat mag die niet.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

18/11/2007 13:43:00
Quote Anchor link
hoe krijg je dat dan voorelkaar ???? SORRY Probleem opgelost ik moest alleen een index.html invoegen want ik had alleen een index.htm Sorry voor deze post.

Maar ik heb nu wel veel geleerd over IIS
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 

18/11/2007 13:58:00
Quote Anchor link
En nu blijft de vraag waarom je in hemelsnaam ASP nodig hebt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.