berichtenbalk beveiliging

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »
L.a.laman

l.a.laman

26/08/2005 17:43:00
Quote Anchor link
Hoi ik ben bezig met het beveiligen van mijn berichten balk het is de bedoeling dat het script de IP opslaat in mijn MySQL DB maar er gaat steets iets mis hier het script:


SQL-query :
CREATE TABLE `bericht` (
`id` INT(100) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
`ip` VARCHAR(12) NOT NULL,
`aant` INT(2) DEFAULT '0' NOT NULL,
UNIQUE (`ip`)
);

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?

mysql_connect("host naam","usernaam","wachtwoord");  
// mysql_connect maakt verbinding - mysql_connect("host naam","usernaam","wachtwoord")  

 mysql_select_db("test");  
$ip= $_SERVER[REMOTE_ADDR] ;

$query = mysql_query("SELECT * FROM bericht WHERE ip = '".$ip."'");// selecteer IP
while ($row = mysql_fetch_array($query))
 $id= $row["id"];
 $ip= $row["ip"];
 $aan= $row["aant"];
 if ( $aan == 2 ) { echo "U kunt niet meer dan 2 Berichten plaatsen"; } // controleert of je al de Max aantal berichten hebt geschreven
else{ // Zo niet dan maakt ie de IP aan en zent de waarde op 1
$aant = "1";
$ip=$_SERVER[REMOTE_ADDR] ;
mysql_query("INSERT INTO bericht  (id,ip,aant) VALUES ('','$ip','$aant')") or die(log_error($sql));
echo "u bent toegevoegt";}
?>

mijn browser geeft niets weer......
Gewijzigd op 26/08/2005 17:52:00 door L.a.laman
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 16:20:22
 
Han eev

Han eev

26/08/2005 17:52:00
Quote Anchor link
Probeer dit is:
$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ;
mysql_query("INSERT INTO bericht (id,ip,aant) VALUES ('','".$ip."','$aant')") or die(mysql_error($sql));
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

26/08/2005 17:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?


mysql_connect("host naam","usernaam","wachtwoord");  
// mysql_connect maakt verbinding - mysql_connect("host naam","usernaam","wachtwoord")  

mysql_select_db("test");  
$ip= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$query = mysql_query("SELECT * FROM bericht WHERE ip = '".$ip."'");// selecteer IP
if(mysql_num_rows($query) >= 2){

 {
echo "U kunt niet meer dan 2 Berichten plaatsen"; } // controleert of je al de Max aantal berichten hebt geschreven

mysql_query("INSERT INTO bericht (id,ip) VALUES ('','$ip')") or die(log_error($sql));
echo "U bent toegevoegt";}
?>

Je kan niet met aant werken als het om berichten gaat...
Gewoon simpelweg berichtjes tellen...
 
L.a.laman

l.a.laman

26/08/2005 17:58:00
Quote Anchor link
hoe moet ik dan tellen?
Gewijzigd op 26/08/2005 18:00:00 door l.a.laman
 
- SanThe -

- SanThe -

26/08/2005 18:01:00
Quote Anchor link
Een IP is b.v. 123.123.123.123 dat is 15 lang en geen 12. Je tabel is fout

Edit: En je IP = UNIQUE dus uniek. Je hebt dus geen while loop nodig want er zit er maar max. 1 in de db.
Gewijzigd op 26/08/2005 18:04:00 door - SanThe -
 
L.a.laman

l.a.laman

26/08/2005 18:02:00
Quote Anchor link
Ja dat weet ik het is ook maar een voorbeeldje.....
zit er iets mis met de if functie ofzo???? hoe zit dat dan met die while functie?
Gewijzigd op 26/08/2005 18:06:00 door l.a.laman
 
- SanThe -

- SanThe -

26/08/2005 18:06:00
Quote Anchor link
En wat nou als aantal al 1 is? Dan gebeurt er dus niks.

Edit: Typo

Edit2: Correctie: Als aantal al 1 is wordt er nogmaals geprobeerd te inserten.
Gewijzigd op 26/08/2005 18:09:00 door - SanThe -
 
L.a.laman

l.a.laman

26/08/2005 18:09:00
Quote Anchor link
SanThe:
En wat nou als aantal al 1 is? Dn gebeurt er dus niks.

klopt dan kan je een bericht toe voegen aan mijn berichten balk en dan is het de bedoeling dat bij het submit'en er een UPDATE komt voor dat IP adres met de nieuwe waarde : 2

Maar dat kan niet want IP adres is UNIEK
Gewijzigd op 26/08/2005 18:10:00 door l.a.laman
 
- SanThe -

- SanThe -

26/08/2005 18:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?
mysql_connect("hostnaam","usernaam","wachtwoord");  
// mysql_connect maakt verbinding
mysql_select_db("test");  
$ip= $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ;
$query = mysql_query("SELECT * FROM bericht WHERE ip = '".$ip."'"); // selecteer IP
if($row = mysql_fetch_array($query))
{

    $rowid= $row["id"];
    $rowip= $row["ip"];
    $rowaan= $row["aant"];
    if ( $rowaan == 2 )
    {
  // Max bereikt
        exit("U kunt niet meer dan 2 Berichten plaatsen");
    }

    else
    {
        // UPDATE database met aantal = 2 en accepteer bericht
    }
}

else
{  
    // INSERT nieuwe met aantal =1 en accepteer bericht
}
?>
 
L.a.laman

l.a.laman

26/08/2005 18:28:00
Quote Anchor link
Ik zal het probeeren
TNX het werkt
Gewijzigd op 26/08/2005 19:19:00 door l.a.laman
 
L.a.laman

l.a.laman

28/08/2005 15:09:00
Quote Anchor link
Hij werkt!!
Gewijzigd op 28/08/2005 15:20:00 door l.a.laman
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/08/2005 15:48:00
Quote Anchor link
Hoe ziet zoiets eruit als ik mag vragen?
Heb je een voorbeeld een link?

Dank je wel voor de moeite!!
Groet, lissy
 
Sulfer

Sulfer

28/08/2005 15:51:00
Quote Anchor link
het is een soort spamfilter, die zorgt dat je niet te vaak per keer kan posten. dus er kan geen spam plaats vinden, een soort van dan he :S :P
 
L.a.laman

l.a.laman

28/08/2005 16:01:00
Quote Anchor link
lissy:
Hoe ziet zoiets eruit als ik mag vragen?
Heb je een voorbeeld een link?

Dank je wel voor de moeite!!
Groet, lissy


Nee heelaas ik draai een virtuele machine (VMware)
met windiows 200 server er op
hier bouw ik een webserver en maak wat scripts
maar mijn server is niet van buiten af te bereiken

sorry.......
Gewijzigd op 28/08/2005 16:01:00 door l.a.laman
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/08/2005 16:14:00
Quote Anchor link
Ohhh das jammer dan een andere vraag vind je het goed als ik dit ook is probeer?

Groet, lissy
 
- SanThe -

- SanThe -

28/08/2005 16:22:00
Quote Anchor link
@Lissy: Houd er dan wel rekening mee dat er dus NOOIT meer dan twee post toegestaan zijn. Als je dat niet wilt zul je er een datum/tijd bij moeten opslaan en na X tijd weer opschonen.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/08/2005 17:58:00
Quote Anchor link
Ohhh dear das hmmm dan maar is wachten tot er wat anders voorbij komt is wat mijn gevoel me zegt want tja bij lissydesign heb ik al ditjes en datjes en kan je zo vaak posten als je wil en dat is toch wel het idee erbij voor mij.

Dank je SanThe voor de waarschuwing :-)

Groet, lissy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.