BTW calculator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »
Annemay Garretsen

Annemay Garretsen

17/05/2017 14:28:30
Quote Anchor link
Hoi allemaal,
Voor het vak informatica moet ik een btw calculator maken. Ik weet niet goed hoe ik dit moet doen.
Dit is de opdracht:

Maak een btw-calculator met een tekstvak waarin een bedrag exclusief btw kan worden ingevoerd. Onder dit tekstvak staan twee radio buttons voor de twee btw-bedragen, namelijk een radio button voor 6% btw en een radio button voor 21% btw.
Als er op de knop 'Uitrekenen' wordt geklikt, zal het bedrag inclusief het aangevinkte btw-percentage worden weergegeven.
Maak voor het weergeven van het bedrag gebruik van de functie number_format() en voeg een valutasymbool toe.
Gebruik html/css in je php pagina om de web formulier een goede layout mee te geven.
Zorg dat ingevoerde gegevens + resultaat van de berekening in een database worden opgenomen. Als id kan jij extra veld bv. “Naam” gebruiken.
Gebruik hiervoor mysql database van de server.

https://www.instruct-online.nl/afbeeldingen/29621.png --> zo moet het er ongeveer uit zien.

Mvg,
Annemay Garretsen
Gewijzigd op 17/05/2017 14:47:18 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 09:00:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2017 14:31:46
Quote Anchor link
Mogen wij dan je studiepunten krijgen?

Het is jouw huiswerk dus waarom niet zelf de moeite doen? We willen je best helpen als je er echt niet uitkomt, maar een huiswerktopic is écht niet de bedoeling!
 
Annemay Garretsen

Annemay Garretsen

17/05/2017 14:44:39
Quote Anchor link
Wij hebben geen studiepunten wij zitten nog op het VWO en de docent wil het niet uitleggen, dus wij vroegen ons af of we hulp van jullie konden krijgen.
Gewijzigd op 17/05/2017 14:46:05 door Annemay Garretsen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/05/2017 14:46:32
Quote Anchor link
Edit:
Dit gaat nergens over!
Ik dacht even dat ik een offtopic bericht zag.

Ik zou zeggen: Zoek eens uit hoe PHP werkt, download XAMPP, en begin bij 'Hello world'
Gewijzigd op 17/05/2017 14:49:37 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

17/05/2017 14:47:26
Quote Anchor link
Waar loop je op vast?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

17/05/2017 21:46:22
Quote Anchor link
>> Wij hebben geen studiepunten wij zitten nog op het VWO en de docent wil het niet uitleggen, dus wij vroegen ons af of we hulp van jullie konden krijgen.

Dan ga je terug naar de leraar en vertel je hem dat je om die reden de opdracht niet gaat uitvoeren. Worden er dan punten ingehouden? Dan zoek je het hogerop.

Als je concreet iets hebt waar je op vast loopt kunnen we verder helpen, maar begin voor de grap gewoon eens bij het begin. Waarschijnlijk kom je op eigen houtje verder dan je zou denken.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2017 22:19:01
Quote Anchor link
Begin gewoon met het maken van een html pagina. Deze pagina moet een formulier laten zien met de radiobuttons, de input box waar de gebruiker een bedrag kan invullen en een submit knop. Laat ons de html van deze pagina zien en dan zullen we je verbeteringen aandragen of een vervolg opdracht geven.
 
Annemay Garretsen

Annemay Garretsen

24/05/2017 13:21:16
Quote Anchor link
Wij hebben nu dit. Maar we lopen vast.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<html>    

    <head>
    
        <title>Eindopdracht-php</title>
        
    </head>
    
    <body>        
    

    

    
    <form method="post" action="">
    
    Bedrag exclusief BTW
      <input type="text" name="test" />

     <br>
    
      <input class="nostyle" type="radio" name="btw" value="laag, 6%" />laag, 6%  
      
      <br>
      
      <input class="nostyle" type="radio" name="btw" value="hoog, 21%" />hoog, 21%
      
      <br>
      
      <input class="uitrekenen" type="submit" name="uitrekenen" value="uitrekenen" />
</form>


    </body>
</html>


- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 24/05/2017 14:37:51 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2017 13:32:46
Quote Anchor link
Nogmaals:

- SanThe - op 17/05/2017 14:47:26:
Waar loop je op vast?
 
Annemay Garretsen

Annemay Garretsen

24/05/2017 13:34:49
Quote Anchor link
Het ziet er uit als op het plaatje. Maar wij kunnen de berekening niet maken.
 
- SanThe -

- SanThe -

24/05/2017 13:45:40
Quote Anchor link
Laat dat script met de berekening eens zien.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/05/2017 13:54:02
Quote Anchor link
@Annemay: je bent al een heel eind. Het stukje wat nog rest is de envelop op de post doen (het formulier (terug)zenden naar de webserver) en hier de informatie uitlezen in de scriptingtaal PHP. Hier kun je vervolgens de berekening uitvoeren en de uitkomst weergeven op het scherm.

Het enige wat je dus nog hoeft uit te zoeken is hoe de informatie er uitziet die de webserver uit het formulier ontvangt (hint: $_POST), hoe je rekent met deze informatie (hoe luidt de rekensom) en hoe je deze weergeeft op je scherm.

Dit zijn allemaal deelproblemen die je alle apart kunt aanpakken en oplossen. Verdeel en heers.

EDIT: of bedoel je letterlijk: je hebt niet de beschikking over PHP en daarom ben je niet in staat om iets in PHP te programmeren? Dat is iets wat jouw opleiding zou moeten faciliteren lijkt mij :). Of je zou iets kunnen verzinnen wat theoretisch zou moeten werken met de kanttekening dat je dit niet hebt kunnen testen omdat je niet de beschikking hebt over PHP. Ik kan niet oordelen of het opzetten van een (lokale) webserver valt onder de scope van deze opdracht, maar dat lijkt mij een beetje ver voeren als je net begonnen bent met deze materie.
Gewijzigd op 24/05/2017 13:57:56 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2017 14:19:14
Quote Anchor link
Op zich hoeft het installeren van een lokale webserver niet complex te zijn. Met XAMPP welke je op ApacheFriends.org kan downloaden heb je in enkele minuten een mogelijkheid op je computer om PHP uit te kunnen voeren.

Maar misschien levert je school wel een webhostingruimte waar je al je website- bestanden kan uploaden.

Vraag je docent anders eens.
Gewijzigd op 24/05/2017 14:37:33 door - Ariën -
 
Annemay Garretsen

Annemay Garretsen

24/05/2017 14:28:49
Quote Anchor link
op sich = op ZICH, sich ist deutsch ja!!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/05/2017 14:37:20
Quote Anchor link
True ;-)

Maar is er volgens je project al bekend op welke manier je je PHP-scripts moet uitvoeren?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.