Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Hans Versteegen

Hans Versteegen

12/10/2005 14:36:00
Quote Anchor link
Hallo,

bij deze wat hopelijk is mijn laatste probleem:
Het onderstaande script zorgt ervoor dat er gecheckt worden of de verplichte velden zijn ingevuld en zo ja dat deze dan worden geschreven naar het tekstbestand wat bij het eerste formulier al is aangemaakt.
Als alle vragen netjes zijn ingevuld werkt het.
Alleen als er een vraag niet is ingevuld krijg ik de volgende foutmelding:
Vraag 2 is niet beantwoord.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****.nlnl/www/html/formmail5.php:14) in /home/*****.nl/www/html/formmail5.php on line 92.
Als ik het moet interpreteren zou ik zeggen dat die laatste verwijzing niet tegelijkertijd mag met de foutmelding dat niet alle velden zijn ingevuld.
Maar hoe krijg ik deze fout eruit.

Hieronder dus het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<?
//variabelen definieren
$adm1 = $_POST["adm1"];
$adm2 = $_POST["adm2"];
$adm3 = $_POST["adm3"];
$adm4 = $_POST["adm4"];
$adm5 = $_POST["adm5"];
$adm6 = $_POST["adm6"];

if ($_POST["adm1"] == "" ) {
echo "Vraag 1 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm2"] == "" ) {
echo "Vraag 2 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm3"] == "" ) {
echo "Vraag 3 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm4"] == "" ) {
echo "Vraag 4 is niet beantwoord.";
}

elseif ($_POST["adm5"] == "" ) {
echo "Vraag 5 is niet beantwoord.";
}

else{
}

// is er op verzenden geklikt?
if (isset ($_POST['verzenden2'])) {
    $adm1 = $_POST["adm1"];
$adm2 = $_POST["adm2"];
$adm3 = $_POST["adm3"];
$adm4 = $_POST["adm4"];
$adm5 = $_POST["adm5"];
$adm6 = $_POST["adm6"];

    }


$client_ip = ( !empty($_admVER['REMOTE_ADDR']) ) ? $_admVER['REMOTE_ADDR'] : ( ( !empty($_ENV['REMOTE_ADDR']) ) ? $_ENV['REMOTE_ADDR'] : getenv('REMOTE_ADDR') );

// schrijf de volgende tekst in het bestand
$invoegen = "adm1: $_POST[adm1]; adm2: $_POST[adm2]; adm3: $_POST[adm3]; adm4: $_POST[adm4]; adm5: $_POST[adm5]; adm6: $_POST[adm6];\n";  

// open het bestand
$fopen = fopen($client_ip.".txt", "a");
// schrijf '$invoegen' in het bestand
fwrite($fopen, $invoegen);
// sluit het bestand
fclose($fopen);

$sPath = $_SERVER['DOCUMENT'] .($client_ip.".txt");

if( !ini_get('allow_url_fopen') )
{

    if( !@ini_set('allow_url_fopen', '1') )
    {

        die('"allow_url_fopen" kon niet op 1 wordt geset!');
    }
}


if( file_exists($sPath) )
{

    if( function_exists('file_get_contents') )
    {

        $sContent = file_get_contents($sPath);
    }

    else
    {
        die('Je PHP is bejaard (< 4.3.0)');
    }
}

else
{
    die("$sPath does not exist");
}




mail("[email protected]", "$client_ip; REACTIE ENQUETE", "
$sContent
EINDE MAIL!
"
);

// open het bestand
$fopen = fopen($client_ip.".txt", "a");
// schrijf '$invoegen' in het bestand
unlink($client_ip.".txt");
// sluit het bestand
fclose($fopen);
 
// mail verstuurd?
if (mail ($to, $subj, stripslashes ($msg), $headers)) {
  header("Location: bedankt.php");  }

?>


Graag nog een reactie; als dit punt opgelost is heb ik eindelijk mijn enquete formulier af. :D

Hans.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 13:49:47
 
Eris -

Eris -

12/10/2005 15:12:00
Quote Anchor link
if( !ini_get('allow_url_fopen') )
{
if( !@ini_set('allow_url_fopen', '1') )
{
die('"allow_url_fopen" kon niet op 1 wordt geset!');
}

Moet voor aan :)
 

12/10/2005 15:18:00
Quote Anchor link
Lees ook [faq]1[/faq]
 
Martijn B

Martijn B

12/10/2005 15:26:00
Quote Anchor link
Je roept de mail functie aan terwijl je al een echo hebt gedaan. De echo verstuurd headers en de mail functie doet dat ook, dit kan niet.

Je moet er dus voorzorgen dan de mail functie niet wordt aangeroepen als een veld niet is ingevuld.
Gewijzigd op 12/10/2005 15:26:00 door Martijn B
 
Eris -

Eris -

12/10/2005 17:24:00
Quote Anchor link
:|
Dat kan gewoon hoor :)
 
- SanThe -

- SanThe -

12/10/2005 19:12:00
Quote Anchor link
Ik vind dit wel leuk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if( function_exists('file_get_contents') )
    {

        $sContent = file_get_contents($sPath);
    }

    else
    {
        die('Je PHP is bejaard (< 4.3.0)');
    }

?>


PHP is serverside dus als je die melding krijgt is jouw PHP bejaard.......:-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.