Cannot send session cache limiter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »
Rick de Jong

Rick de Jong

26/04/2013 20:11:58
Quote Anchor link
Hallo PHP'ers,

Ik ben bezig met een webapplication in PHP. In het verre begin liep ik al eens tegen de deze foutmelding aan. Ik heb hem toen kunnen verhelpen, maar nu kom ik er niet uit.

De fout is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/xxx/domains/xxx/public_html/xx/index.php:1) in /home/xxx/domains/xxx/public_html/xxx/secure/config.php on line 2


De bestanden die hierbij zijn:

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
include('secure/safe.php');
include('includes/core/document_head.php');
?>

    <div id="pjax">
        <div id="wrapper" data-adminica-nav-top="1" data-adminica-side-top="1">
            <?php include 'includes/components/topbar.php'?>
            
            <?php include 'includes/components/stackbar.php'?> </div>

            <div id="main_container" class="main_container container_16 clearfix">
            <?php if ($_SESSION['licentiedagen'] <= 5) {
                
                if ($_SESSION['taal'] == "nl") { ?>


<div class="alert dismissible alert_red">
                                <img height="24" width="24" src="images/icons/small/white/alert_2.png">
                                Let op! Uw licentie verloopt over <b><?php echo $_SESSION['licentiedagen']; ?> dag(en)</b>. Verleng uw licentie tijdig.
                                </div>
<?php } else { ?>

<div class="alert dismissible alert_red">
                                <img height="24" width="24" src="images/icons/small/white/alert_2.png">
                                Attention! Your license expires in about <b><?php echo $_SESSION['licentiedagen']; ?> day(s)</b>. Please renew your license.
                                </div>

<?php } } ?>

                <?php include 'includes/components/navigation.php'?>
                <div class="flat_area grid_16">
                    <img src="images/icons/small/grey/home.png" align="left"/><h2><?php echo $lang['DASHBOARD_HEAD']; ?>

...


Config.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
session_start();
ob_start();
// Error reporting zetten we uit, het is niet echt netjes je bezoekers errors voor te schotelen
ERROR_REPORTING(0);
// MySQL
$db_user = "xxx"; // Gebruiker voor MySQL
$db_pass = "xxx"; // Wachtwoord voor MySQL
$db_host = "localhost"; // Host voor MySQL; standaard localhost
$db_db = "xx"; // Database
mysql_connect($db_host,$db_user,$db_pass);
mysql_select_db($db_db);
?>


Ik heb al geprobeerd de enters overal weg te halen en opzoek te gaan naar een andere session_start(); maar ter vergeefs. Wie kan mij te hulp schieten?

Danku!
Gewijzigd op 26/04/2013 20:16:12 door Rick de Jong
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:49:33
 
Rick de Jong

Rick de Jong

29/04/2013 16:46:37
Quote Anchor link
Niemand?
 
Wouter J

Wouter J

29/04/2013 16:48:37
 
Rick de Jong

Rick de Jong

29/04/2013 17:01:48
Quote Anchor link
Wouter J op 29/04/2013 16:48:37:


Had ik inderdaad naar gekeken. Zoals ik al post heb ik alles gedaan wat ik me opkwam.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/04/2013 17:06:04
Quote Anchor link
Dan vermoed ik dat de B-O-M (Byte-order-mark) in de weg ligt.
Sla de boel eens opnieuw op...
 
Rick de Jong

Rick de Jong

29/04/2013 17:08:39
Quote Anchor link
- Aar - op 29/04/2013 17:06:04:
Dan vermoed ik dat de B-O-M (Byte-order-mark) in de weg ligt.
Sla de boel eens opnieuw op...


Server legen en alles opnieuw uploaden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/04/2013 17:13:58
Quote Anchor link
Opslaan als UTF-8 zonder BOM. Kan elke goede editor wel.
 
Rick de Jong

Rick de Jong

29/04/2013 17:15:12
Quote Anchor link
Ik gebruik Coda 2 (Mac OS X).

Probleem is ook plots ontstaan. Ik had geen last van deze fout. Nadat ik alleen pagina-text had veranderd heb ik er last van
Gewijzigd op 29/04/2013 17:16:43 door Rick de Jong
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/04/2013 17:20:02
Quote Anchor link
Waar en hoe is config.php geincluded?
 
Rick de Jong

Rick de Jong

29/04/2013 17:24:47
Quote Anchor link
Het rare is dat elke pagina hetzelfde is opgebouwd door "secure/safe.php" te include'n. Alleen bij index.php geeft hij deze fout..
Gewijzigd op 29/04/2013 17:27:36 door Rick de Jong
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/04/2013 17:30:29
Quote Anchor link
Maar waar en hoe word config.php geinclude?
 
Rick de Jong

Rick de Jong

29/04/2013 17:32:04
Quote Anchor link
index.php include (net als andere pagina's) secure/safe.php.

In safe.php wordt config gewoon ge-include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include("config.php");
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/04/2013 17:35:37
Quote Anchor link
Hij geeft alleen de fout bij index.php? Wat doe je andere bij index.php dan bij andere pagina's? Staat er nog ergens output in index.php boven de include?
 
Rick de Jong

Rick de Jong

29/04/2013 17:36:39
Quote Anchor link
Nee, heb het zelfs apart gedaan; index.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
require_once('secure/safe.php');
?>

<?php include 'includes/core/document_head.php'?>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/04/2013 17:42:32
Quote Anchor link
Waarom php sluiten en dan weer openen? dat kan juist voor problemen zorgen door extra witregels en bende.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    include_once 'secure/safe.php';
    include_once 'includes/core/document_head.php';
?>


En ga eens een beetje netjes programmeren, denk om inspringen, ene keer gebruik je ( ) zoals bij require_once en bij include gebruik je weer geen ( ). Waarom? Heb je hier een reden voor? Denk ook om SQL foutafhandeling, en ob_start() is nergens voor nodig.
Gewijzigd op 29/04/2013 17:44:25 door Joakim Broden
 
Rick de Jong

Rick de Jong

29/04/2013 17:45:59
Quote Anchor link
Klopt. Nee geen reden. Meer om alles te proberen wat in me opkomt omdat ik gewoon de fout niet kan vinden.

EDIT: Ik heb alles gekopieerd, en in een nieuwe file geplakt. Raar genoeg werkt het nu wel weer.
Gewijzigd op 29/04/2013 18:17:38 door Rick de Jong
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/04/2013 18:39:04
Quote Anchor link
Oftewel wat Aar zei
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.