complete site requestservice.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »
Mjs mjs

mjs mjs

09/07/2012 20:34:08
Quote Anchor link
topic mag gesloten worden,

en kmensen die denk te weten wat en hoe ik werk of wat dan ook, jullie kennen mij niet en weten niet wat ik doe en nogmaals de source is totaal anders dan mijn eerste versie dus luln niet zo uit je nek want je weet er geen bal vanaf, zoek een leven

systeem verkocht
Gewijzigd op 10/07/2012 17:02:37 door Mjs mjs
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:02:41
 
Chris -

Chris -

09/07/2012 20:50:06
Quote Anchor link
Quote:
Veiling eindigt: onbekend

Er moet een einde aan de veiling worden gegeven, anders is het gewoon puur de buy-now. Graag aanpassen dus.
 
Synaps Framework

Synaps Framework

09/07/2012 23:29:41
Quote Anchor link
Ziet er naar uit dat verzoekserver.net en requestservice precies hetzelfde zijn. Had je verzoekserver.net verkocht met alle rechten op de code etc?
Daarnaast, Kun je stukken code laten zien? Wil geen zooi aanschaffen waarbij het geheel zal moeten worden herschreven.

Daarnaast, graag de link naar de inkomsten fixen.
Gewijzigd op 09/07/2012 23:30:03 door Synaps Framework
 
Mjs mjs

mjs mjs

10/07/2012 06:52:24
Quote Anchor link
voor de duidelijkheid source zijn niet het zelfde ik ben de maker van allesbij en ik weet dus dat deze niet het zelfde zijn en niet de zelfde functies,

link naar inkomsten geef ik niet vrij pas bij echte intresse nadat ik en de koper telefonisch contact hebben gehad
 
Chris -

Chris -

10/07/2012 09:21:47
Quote Anchor link
Het is niet meer dan fair om een richtlijn te geven van de inkomsten. Nu is het gissen. Wellicht dat als de inkomsten interessant genoeg zijn je meer biedingen ga krijgen.

Aangezien er overigens geen beginbod is geplaatst, bij deze: €0,50
 
Synaps Framework

Synaps Framework

10/07/2012 09:59:02
Quote Anchor link
Dus je hebt 2 keer het wiel uitgevonden?
 
Remco schrubben

remco schrubben

10/07/2012 15:21:52
Quote Anchor link
Nee, dat heeft hij niet.

De Verzoekservice.net was zijn eerste project. Deze heeft die toen verkocht.
OMdat hij een gaatje zag of iets dergelijks in zijn tijd schema heeft hij de oude source code van verzoekservice.net verbeterd en aangepast en verder uit gebreid.
Daar is Requestservice.nl uitgekomen.

Het is een gratis dienst die word aangeboden aan radio zenders om verzoekjes aan te vragen. Er is in de site verder geen inkomsten behalve dat je mogelijkheden heb in de admin panel om ook programma lijsten op je site te zetten. Deze lijsten zijn tegen een gering kleine donatie beschikbaar voor de leden.

Mijn bod: € 25,-
 
Reshad F

Reshad F

10/07/2012 15:26:41
Quote Anchor link
26 euro hier!
 
Remco schrubben

remco schrubben

10/07/2012 15:43:27
Quote Anchor link
Zonder inzicht in de source code zal ik niet verder mee bieden.
Want we kunnen niet zien of alles wel veilig verloopt binnen het script.
Zoals: SQL-Injection en veilige inlog systeem.

Als dit allemaal goed/redelijk is afgewerkt ben ik bereid meer te bieden.

Voorlopig laatste bod: € 30,-
 

10/07/2012 15:46:24
Quote Anchor link
Reshad F op 10/07/2012 15:26:41:
26 euro hier!


Tis verhogen met 5 euro ;)
 
Chris -

Chris -

10/07/2012 15:47:24
Quote Anchor link
@Remco: Het is bij vrij weinig veilingen dat je de broncode kan inzien. Zeker bij dit soort prijzen (lees; erg laag) komt dit vrijwel nooit voor. Je koopt een website op de voorwaarden van de eigenaar, over het algemeen "as is".
 
Remco schrubben

remco schrubben

10/07/2012 15:47:46
Quote Anchor link
Rick de Graaff

Wat een super overbodig berichten post je.
Denk je dat Reshad het zelf niet ziet als die belang heeft bij de Source?

Toevoeging op 10/07/2012 15:49:51:

Chris,

Als ik een auto aanbied voor 100 euro. Wil jij die auto dan eerst bekijken of koop je hem zonder enige kennis van de auto?

Dit lijkt me het zelfde geval. Ik mag toch wel vragen of hij enkele stukken code kan laten zien. Zodat we kunnen kijken hoe het is geschreven. Ik hoef niet de complete source te zien natuurlijk.
Gewijzigd op 10/07/2012 15:50:05 door remco schrubben
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.