Confirm pop-up i.c.m. een form

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

M o

m o

14/12/2011 12:14:56
Quote Anchor link
Ik wil graag een een pop-up (alert) in een form waarbij hij de form waarin deze staat submit als je op ok klikt, maar als je op cancel klikt niets gebeurt. Dit in combinatie met PHP. Ik heb al een paar dingen geprobeerd, maar niets lijkt te werken.

Hieronder staat de code waarmee het zou moeten werken:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (isset($_POST['verzend'])){
 echo "Great Success!";
}
else {
?>


<form method="post" action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']?>
">
<input type="hidden" name="verzend" value="1" />
<input type="submit" name="Submit" value="Test" />
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>


De bedoeling is dus waneer je op submit knop drukt een (alert) pop-up krijgt, wanneer je op ok klikt moet hij de form submitten en dus "Great Success!" weergeven en als je op cancel drukt moet er niets gebeuren en moet je de knop blijven zien.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 10:39:39
 
Erwin H

Erwin H

14/12/2011 12:27:32
Quote Anchor link
Dat zou ik oplossen met een stukje javascript/JQuery aan de client kant om onnodige tripjes naar je server te voorkomen. Heb je ervaring met Javascript?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/12/2011 12:29:41
Quote Anchor link
Genoeg voorbeeldjes op Google te vinden. Hier heb je er een... klein beetje aanpassen en gaan!

http://www.java2s.com/Code/JavaScript/Window-Browser/YesNoConfirmation.htm
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.