contact pagina antwoord onder html script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mads kroes

mads kroes

06/01/2010 17:48:00
Quote Anchor link
hallo webmasters,

ik heb een goed werkend contact script gemaakt nu is mij vraag.
hoe maak ik het script zo dat als je hem verstuurd boven het script komt te staan dat die succes vol verstuurt is?

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 12:28:17
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

06/01/2010 18:01:00
Quote Anchor link
Quote:
hoe maak ik het script zo dat als je hem verstuurd boven het script komt te staan dat die succes vol verstuurt is?


kun je een beetje uitgebreider zijn?

bedoel je zoiets?
if(!empty(alle velden))
{
//eventueel controle etc {
echo 'Bericht is suc6vol verstuurd..';
}
}
 
Mads kroes

mads kroes

06/01/2010 19:15:00
Quote Anchor link
ik bedoel dan van.
u bericht is sec6vol verstuurd
 
Milo

Milo

06/01/2010 19:17:00
Quote Anchor link
Dat staat er :P
 
Mads kroes

mads kroes

06/01/2010 19:21:00
Quote Anchor link
dus ik heb dan,

u bericht is suc6vol verstuurd

naam: blavla
onderwerp: bla bla
e-mail: etc etc
 
Pepijn

Pepijn

06/01/2010 19:26:00
Quote Anchor link
Kan je hier het contact script even tussen [Kode] en [/Kode] tags posten?

K=c
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/01/2010 20:33:00
Quote Anchor link
@ Mads

Ik heb laatst een code voor je geschreven, kan je die niet doorlezen?

Daarin staat duidelijk een antwoord op jouw vraag.

Beetje onnodig om een extra topic er voor te openen vind je niet?

Offtopic:


Wordt langzamerhand een beetje poepie flauw van die eigenwijze mensen.
 
Mads kroes

mads kroes

06/01/2010 21:21:00
Quote Anchor link
daar staat niet in wat ik nu wil weten!!!!!
 
Ivo K

Ivo K

06/01/2010 21:26:00
Quote Anchor link
Dude, rustig aan een beetje. 5 uitroeptekens is wel een beetje erg hard, niet?
Verder is het volgens mij niet iedereen (onder wie ook ik) geheel duidelijk wat je bedoelt.
 
Mr.Ark

Mr.Ark

06/01/2010 21:27:00
Quote Anchor link
mads schreef op 06.01.2010 21:21:
daar staat niet in wat ik nu wil weten!!!!!


Komt omdat je geen PHP kent.

Als je gewoon eens een dag op http://www.phptuts.nl (Goeie tuts) zou rond kijken dan wist je nu allang antwoord op je vraag.

@ Ivo

Hij wil dat als er een formulier succesvol is ingevuld dat er dan een melding komt.

Zoals eerder is aangegeven in dit topic kan hij het antwoord vinden in z'n vorige topic.

Edit:


Voor de luie mensen onder ons hier de link -> http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=69895&page=

En dan doel ik op de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?PHP

# Kijken of error false is
if($Error == false)
{

    # Alles is succesvol ingevuld, ga verder met je code
    # Bijvoorbeeld als je het wilt mailen
    # Als je iets wilt laten zien aan de gebruiker, dan gebruik je $Message[] = 'hier een text';

}

?>


Om het dan nog makkelijker te maken voor mads, het gaat om regel 8

Oja, en vergeet de code in het topic niet door te lezen, anders snap je er nog niets van ^-^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Ark
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.