Create table werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Robert Wiedeman

Robert Wiedeman

26/11/2012 21:39:39
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik ben nu al 3 dagen bezig met het volgende script:
--------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$con
= mysql_connect("host","username","password");
if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }

  
  mysql_select_db("md212730db238717", $con);
  $sql = "CREATE TABLE Persons
(
FirstName varchar(15),
LastName varchar(15),
)"
;
  
  // Execute query
  mysql_query($sql,$con);
  
  mysql_close($con);
?>

--------------------------------------------------------------------

Wat het ook doet, het maakt geen tabel aan, het geeft me ook geen error. Ik heb me suf gezocht op het internet maar zeer weinig gevonden. Wat ik vond werkte niet.

Kunnen jullie me misschien vertellen wat ik fout doe?

Ik zou het zeer op prijs stellen.

M.v.g.

Mr.Wiedeman
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 19:55:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/11/2012 21:43:59
Quote Anchor link
wat dacht je van foutafhandeling?
 
Frits Katoen

Frits Katoen

26/11/2012 21:44:13
Quote Anchor link
Je hebt nog een komma na de declaratie van LastName staan.
 
Robert Wiedeman

Robert Wiedeman

26/11/2012 22:47:31
Quote Anchor link
...,

Het werkt, ik kan het niet geloven. 3 dagen werk naar z'n grootje alleen voor een comma... Dit voelt echt heel naar. Heel erg bedankt voor jullie hulp en mijn excuses voor het storen.
 
Frits Katoen

Frits Katoen

26/11/2012 22:55:11
Quote Anchor link
Geen probleem, je had het alleen zelf ook vlot kunnen oplossen door bijvoorbeeld wat foutafhandeling toe te voegen (zoals Aar al aangaf).

mysql_query levert net al mysql_connect een resultaat dat je kunt opvragen.

als je dus
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 mysql_query($sql,$con) or die(mysql_error());
?>

had gedaan had je het probleem meteen gevonden. (die() is trouwen geen goede/mooie oplossing, maar voor problemen vinden werkt het prima)
Gewijzigd op 26/11/2012 22:55:39 door Frits Katoen
 
Robert Wiedeman

Robert Wiedeman

26/11/2012 23:47:38
Quote Anchor link
Heel erg bedankt voor de feedback!

zou iemand me hier ook nog mee kunnen helpen:

DoneError: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '''')' at line 3

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
include 'create.php';
$con = mysql_connect($host,$username,$password);
if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }


mysql_select_db($db, $con);

$sql="INSERT INTO Persons (Subject, News)
VALUES
('$_POST[Subject]','$_POST[News]'')"
;

if (!mysql_query($sql,$con))
  {

  die('Error: ' . mysql_error());
  }

echo "1 record added";

mysql_close($con);
?>
Gewijzigd op 26/11/2012 23:53:22 door Robert Wiedeman
 
- SanThe -

- SanThe -

27/11/2012 04:56:38
Quote Anchor link
Zeer slordig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$sql
="INSERT INTO Persons (Subject, News)
VALUES
('$_POST[Subject]','$_POST[News]'')"
;
?>


Netter en veiliger:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$sql
= "INSERT INTO Persons
        (
         Subject,
         News
        )
        VALUES
        (
        '"
. mysql_real_escape_string($_POST['Subject']) . "',
        '"
. mysql_real_escape_string($_POST['News']) . "'
        )
       "
;
?>
 
Robert Wiedeman

Robert Wiedeman

27/11/2012 05:02:31
Quote Anchor link
Dat werkt voor het grootste gedeelte hij voegt de waarder wel toe alleen zijn ze vreemd genoeg leeg. Ik heb nu dit:

index.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php
include 'Lo_db_usrpsho.php';
            /* This is the beginning of the
             * body of the website. Do not
             * forget that there still has
             * to be a submenu placed inside
             * this location of the website.
             */

Echo "Here comes the context of the website.";

            //---------------------------------------------
            /* Here comes the first attempt to
             * connect to the mysql database
             * This goes to a different file
             * once tested and working for
             * security
             */

$con = mysql_connect($host,$username,$password);
if (!$con)
{

    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}


mysql_select_db("md212730db238717", $con);

$result = mysql_query("SELECT * FROM HPNews");

echo "<table border='1'>
<tr>
<th>Subject</th>
<th>News</th>
</tr>"
;

while($row = mysql_fetch_array($result))
{

    echo "<tr>";
    echo "<td>" . $row['Subject'] . "</td>";
    echo "<td>" . $row['News'] . "</td>";
    echo "</tr>";
}

echo "</table>";

mysql_close($con);
?>


Insert.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
include 'Lo_db_usrpsho.php';
$con = mysql_connect($host,$username,$password) or die(mysql_error());

mysql_select_db($db, $con);

$sql = "INSERT INTO HPNews
        (
         Subject,
         News
        )
        VALUES
        (
        '"
. mysql_real_escape_string($_POST['Subject']) . "',
        '"
. mysql_real_escape_string($_POST['News']) . "'
        )
       "
;

if (!mysql_query($sql,$con))
  {

  die('Error: ' . mysql_error());
  }

echo "1 record added";

mysql_close($con);
?>


create.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
include 'Lo_db_usrpsho.php';
$con = mysql_connect($host,$username,$password);
if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }

  //het selecteren van de database.
  mysql_select_db("md212730db238717", $con);
  $sql = "CREATE TABLE HPNews
(
Subject varchar(15),
News text(65535)
)"
;
  
  // Execute query
  mysql_query($sql,$con);
  
  mysql_close($con);
  Echo "Done";
?>


Lo_db_usrpsho.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$host
= "db.secret.org";
$username = "md_secret";
$password = "sercetpass";
$db = "md212730db238717";
?>


Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij ook daadwerkelijk waardes toevoegt?


Toevoeging op 27/11/2012 05:08:27:

Ik heb het al voor elkaar. Ik had de form nog niet in zijn geheel op de goede manier aangepast. Sorry voor het storen en bedankt voor de tips. Andere kritiek is natuurlijk ook welkom ik zal deze topic nog even in de gaten houden.
Gewijzigd op 27/11/2012 05:05:27 door Robert Wiedeman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.