dan wel, dan niet weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

18/09/2013 19:47:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik ben een onderschrift aan het uittesten in een forum, als er geen onderschrift is, word dit verborgen, allemaal goed en wel, maar nu merk ik dat als ik het woord test als onderschrift heb het onderschrift verborgen word, als ik er 'test alles' of 'test onderschrift' van maak word het wel weergeven.

Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
 while($posts_row = mysql_fetch_assoc($posts_result))
{

 if($_GET['page'] == 1 && $i == 1)
 {

 if(strpos($posts_row['Onderschrift'], " ") == "")
 {

 echo '<tr>
   <td style="background-color: #ffffff;"width=110px>'
. ucfirst($posts_row['Username']) . '<br/>' . date('d-m-Y H:i', strtotime($posts_row['post_date'])) . '</td>
   <td style="background-color: #ffffff;" width=310px>'
. parsesmileys(nl2br($posts_row['post_content'])) . '</td>
  </tr>'
;
  $i = 0;
 }

 else
 {  
  echo '<tr>
     <td rowspan=2 style="background-color: #ffffff;"width=110px>'
. ucfirst($posts_row['Username']) . '<br/>' . date('d-m-Y H:i', strtotime($posts_row['post_date'])) . '</td>
     <td style="background-color: #ffffff;" width=310px>'
. parsesmileys(nl2br($posts_row['post_content'])) . '</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="background-color: #ffffff;" width=310px>
        '
.$posts_row['Onderschrift'].'
      </td>
   </tr>'
;
   $i = 0;
  }
 }

 else
 {
  if(strpos($posts_row['Onderschrift'], " ") == "")
  {

   echo '<tr>
     <td width=110px>'
. ucfirst($posts_row['Username']) . '<br/>' . date('d-m-Y H:i', strtotime($posts_row['post_date'])) . '</td>
     <td width=310px>'
. parsesmileys(nl2br($posts_row['post_content'])) . '</td>
   </tr>
   <tr>'
;
  }

  else
  {  
   echo '<tr>
      <td rowspan=2 width=110px>'
. ucfirst($posts_row['Username']) . '<br/>' . date('d-m-Y H:i', strtotime($posts_row['post_date'])) . '</td>
      <td width=310px>'
. parsesmileys(nl2br($posts_row['post_content'])) . '</td>
    </tr>
    <tr>
      <td width=310px>
         '
.$posts_row['Onderschrift'].'
      </td>
   </tr>'
;
  }
 }
}

?>


en de sql:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $posts_sql
= "SELECT posts.post_topic, posts.post_content, posts.post_date, posts.post_by, users.Id, users.Username, users.Onderschrift FROM posts LEFT JOIN users ON posts.post_by = users.Id WHERE posts.post_topic = '" . mysql_real_escape_string($_GET['id']) . "'ORDER BY posts.post_date ASC " . $pages->limit . "";
                        
$posts_result = mysql_query($posts_sql);
?>
Gewijzigd op 18/09/2013 20:58:52 door Kristof Hendrickx
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:04:21
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/09/2013 19:55:23
Quote Anchor link
Regel 29:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(strpos($posts_row['Onderschrift'], " ") == "")
?>

Hiermee ga je dus kijken of er een spatie in een string voorkomt, daarbij geeft strpos een integer of false terug en geen string
Doe het eens zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if(trim($posts_row['Onderschrift']) == '')
?>
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

18/09/2013 20:24:44
Quote Anchor link
Gedaan, maar het heeft het niet verholpen, jammer genoeg :(
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/09/2013 20:43:17
Quote Anchor link
Zet eerst eens <?php en ?> rondom je php code. Dat maakt het makkelijker leesbaar.
En laat je code inspringen met tabs, ik zie namelijk op regel 5 van je begin post dezelfde if als op die je op regel 29 had, dus pas dat eerst eens even aan. Daarna kijken we verder, maar wellicht zie het zelf dan ook al.
Gewijzigd op 18/09/2013 20:43:46 door Ger van Steenderen
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

18/09/2013 20:58:17
Quote Anchor link
Ik werk met tabs in mijn document, maar als ik hier een tab wil zetten springt hij steeds uit het venster zonder tab te zetten, reden onbekend.

Ik zal er even
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
rond zetten ;)

Ook bij de sql?

ps: het is dezelfde if, maar het is in een andere if en else ;)
Gewijzigd op 18/09/2013 20:59:51 door Kristof Hendrickx
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

18/09/2013 21:02:59
Quote Anchor link
Lol, je wilt toch niet zeggen dat je al je code hier handmatig in gaat zitten typen?
Maar je hebt IE zeker? Daar is dat inderdaad vrij irritant met de tabs.

Toevoeging op 18/09/2013 21:05:50:

"Kristof:
ps: het is dezelfde if, maar het is in een andere if en else ;)

Dat kan ik dus niet zien, maar geef even aan wat er nu niet werkt.
 
Kristof Hendrickx

Kristof Hendrickx

19/09/2013 20:34:18
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 18/09/2013 21:02:59:
Lol, je wilt toch niet zeggen dat je al je code hier handmatig in gaat zitten typen?
Maar je hebt IE zeker? Daar is dat inderdaad vrij irritant met de tabs.

Toevoeging op 18/09/2013 21:05:50:

"Kristof:
ps: het is dezelfde if, maar het is in een andere if en else ;)

Dat kan ik dus niet zien, maar geef even aan wat er nu niet werkt.



Ik kopieer de code inderdaad, maar dan staan de tabs helemaal niet goed voor hier, en dus moet ik dit dan aanpassen, ik gebruik google chrome maar tabs wil hij niet aannemen.

Ik wou dat ik het beter kon uitleggen dan het is, maar goed: als de tekst maar 4 karakters is word het onderschrift niet weergeven (uitgetest met het woord 'test' en de letter 't' enkel), als ik het onderschrift langer maak word het wel weergeven (getest met onderschrift 'test alles' en 'test onderschrift'))

Omdat ik nergens een karakterbeperking ofzo in mijn code terugzie vind ik dit uiteraard zeer raar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.