Database gegevens aan knop geven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Zie Foto

Zie Foto

11/11/2010 22:52:01
Quote Anchor link
Ik ben op zoek naar iets en maak het even duidelijk met een foto.

Afbeelding

Dus ik zet mijn agenda in een database.
Op Kalender.php wil ik een korte weergave van mijn agenda en als ik op meer info klik krijg ik alle details van de "afspraak".

Nu is mijn vraag. Welke code zet ik onder mijn knop van meer info?

Groetjes en alvast bedankt,
Gerrie
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 01:05:11
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/11/2010 23:03:27
Quote Anchor link
Uit mijn hoofd:
<a href="Meerinfo.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">meer info</a>

Waarbij id het id is van de afspraak en de naam van $row afhankelijk is hoe je de query hebt opgebouwd.
Gewijzigd op 11/11/2010 23:04:55 door Obelix Idefix
 
Zie Foto

Zie Foto

12/11/2010 00:02:08
Quote Anchor link
Dit ben ik tegen gekomen in een script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<? ... = mysql_query("SELECT * FROM members WHERE memberid = '$object->van'")
<
a href="?id=<? echo $object->id ?>">[code]<? echo $object->onderwerp ?>
?>


Dit staat er ook nog bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? while($object = mysql_fetch_object($query)){ ?>


Ik snap even niet hoe je aan $object een waarde geeft.
Groetjes, Gerrie
Gewijzigd op 12/11/2010 00:06:38 door Zie Foto
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.