Database met variabelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roland

Roland

03/03/2005 20:53:00
Quote Anchor link
hallo allemaal,

Ik ben met een script bezig die een template in een database zet met variabelen. Nu wil ik die template er weer uit halen, en dat die variabelen de goede waarde hebben die ik opgeef. Tot nu toe zie ik alleen de variabel zelf. Weet iemand hoe ik dit moet oplossen?

Roland
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 23:11:22
 
Jelmer -

Jelmer -

03/03/2005 20:58:00
Quote Anchor link
misschien heb je iets aan eval()
 
Roland

Roland

03/03/2005 21:38:00
Quote Anchor link
hmm, heb nu dit:

Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER in /home/********/factuur8.php(3) : eval()'d code on line 1

Factuur8.php is:
-------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

eval("\$record237->factuur = \"$record237->factuur\";");

$mail_header2 .= $record237->factuur;
?>


-----
$record237-> factuur komt uit het database
 
Jordi

Jordi

04/03/2005 23:54:00
Quote Anchor link
En als je eens dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

eval("\$factuur = \"$record237->factuur\";");

$mail_header2 .= $factuur;
?>
 
Roland

Roland

05/03/2005 22:44:00
Quote Anchor link
Nee, geeft dezelfde fout. Heeft het iets te maken dat ik de tekst als een blob in de database zet?

Zou het helpen als ik de tekst met variabelen anders in de database zet?

Alvast bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.