Delete werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 13:06:03
Quote Anchor link
Hallo,

Mijn delete query werkt niet.

$removequery = "DELETE FROM phonebook name, nr WHERE name like'%".$_REQUEST['removename']."%' OR nr like'%".$_REQUEST['removenr']."%' ";

Foutmelding:

DELETE FROM phonebook name, nr WHERE name like'%test5%' OR nr like'%98734223%' You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE name like'%test5%' OR nr like'%98734223%'' at line 1

remove naam en nummer zijn tekstboxen..

Phillip
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 18:18:34
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

01/11/2010 13:23:21
Quote Anchor link
from selecteer je een tabel geen velden dus nr en name gewoon weg halen
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 13:29:18
Quote Anchor link
Dat is niet de oplossing..

Het gaat volgens mij fout bij:

WHERE name like'%".$_REQUEST['removename']."%' OR nr like'%".$_REQUEST['removenr']."%' ";

Mag je: like'%".$_REQUEST['inhoud tekstbox']."%' gebruiken voor delete...?

Phillip
 
Jasper DS

Jasper DS

01/11/2010 13:40:42
Quote Anchor link
maak een mooie query:
waarom staan die % daar?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
// errors
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

// sql debug
define('DEBUG_MODE',true);

function
showSQLError($sql,$error) {
    echo  '<pre>Error: '.$error.'<br />'.$sql.'</pre>';
}


// start script


$sql = "DELETE FROM phonebook
        WHERE '%"
.$_REQUEST['removename']."%' OR nr like'%".$_REQUEST['removenr']."%'";
        
if (($result = mysql_query($sql)) === false) {
    // foutafhandeling
    echo 'Fout met database.';
    
    if (DEBUG_MODE) {
       showSQLError($sql,mysql_error());
    }
}

else {
echo 'Succesvol verwijdert!';
}

?>
Gewijzigd op 01/11/2010 13:57:12 door Jasper DS
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2010 13:42:04
Quote Anchor link
Ja, waarom zou dat niet kunnen.

Doe eens wat Teun zegt.

Toevoeging op 01/11/2010 13:43:42:

@PHP Jasper: Wat doet die tweede WHERE daar?
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 13:48:08
Quote Anchor link
Krijg nog steeds eer error hoor:

DELETE FROM phonebook WHERE name like WHERE '%test5%' OR nr like'%98734223%'You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE '%test5%' OR nr like'%98734223%'' at line 1
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2010 13:51:19
Quote Anchor link
- SanThe - op 01/11/2010 13:42:04:
@PHP Jasper: Wat doet die tweede WHERE daar?
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 13:52:30
Quote Anchor link
Vroeg ik me ook al af, dit is mijn tweede week PHP programeren dus ik ben nog een beginner..

Phillip
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

01/11/2010 13:52:59
Quote Anchor link
hehe je hebt het gewoon gekopieert zo te zien jasper had er een 2de where in staan , die moet weg of er moet een AND van gemaakt worden
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 13:54:40
Quote Anchor link
nu werkt die:

$removequery="DELETE FROM phonebook WHERE name like '%".$_REQUEST['removename']."%' OR nr like'%".$_REQUEST['removenr']."%'";
 
Jasper DS

Jasper DS

01/11/2010 13:56:51
Quote Anchor link
- SanThe - op 01/11/2010 13:51:19:
- SanThe - op 01/11/2010 13:42:04:
@PHP Jasper: Wat doet die tweede WHERE daar?




wa een copy foutje xs
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 13:58:23
Quote Anchor link
Is het beter om WHERE name like '=".$_REQUEST['removename']."=' te gebruiken?

Toevoeging op 01/11/2010 14:04:47:

Bedankt tot zo ver voor jullie hulp.

Dit is niet goed zie ik..
WHERE name like '=".$_REQUEST['removename']."=

Ik wil wel dat PHP alleen het nummer verwijderd dat je ievoerd en niet gaat zoeken naar een patroon.

Moet ik er dan: WHERE name '=".$_REQUEST['removename']."= van maken?

Thanks,
Phillip
 
Benny Lava

Benny Lava

01/11/2010 14:05:36
Quote Anchor link
Phillip Mango op 01/11/2010 13:58:23:
Is het beter om WHERE name like '=".$_REQUEST['removename']."=' te gebruiken?


Snap niet geheel wat je bedoelt, maar je zegt LIKE en dan probeer je te zeggen dat het een exacte waarden moet zijn met die dubbel ='s?
Mocht dat zo zijn dan moet het als volgt:
WHERE name = " . $_REQUEST['removename'] ."
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 14:06:55
Quote Anchor link
aha, oek bedankt ik ga weer effe verder knutselen...
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2010 14:07:25
Quote Anchor link
Dan zal je geen LIKE moeten gebruiken.
WHERE name = '...'

Toevoeging op 01/11/2010 14:12:23:

$_REQUEST komt waarschijnlijk uit een formulier. Gebruik dan $_POST. Verder is je script lek => SQL-Injection. Gebruik mysql_real_escape_string().
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 14:23:44
Quote Anchor link
Nu heb ik dit en dat is niet goed:

$removequery = "DELETE FROM phonebook WHERE name WHERE name = " . $_REQUEST['removename'] ." AND nr = " . $_REQUEST['removename'] ."";

De fout zit in de laatste "" maar hoe los ik dat op?

Foutmelding:

DELETE FROM phonebook WHERE name WHERE name = test AND nr = testYou have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE name = test AND nr = test' at line 1

Phillip
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

01/11/2010 14:37:01
Quote Anchor link
je kunt van die $request beter variabelen maken stel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php $removename = $_REQUEST['removename'];
$sql = "delete from phobebook where name = '".$removename."' and nr = '".$removename."'";
?>
blijkbaar moeten name en nr gelijke variabelen hebben?
EDIT: blijkbaar had je ook niet opgelet met wat er net fout ging , nu heb je alweer een 2de where erin staan
Gewijzigd op 01/11/2010 14:38:59 door Teun Hesseling
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 14:47:32
Quote Anchor link
Oke, bedankt.
Idd gelijk, ik was met ctrl-z terug gegaan en dus stond de 2e WHERE ook weer in me script...

Phillip
 
- SanThe -

- SanThe -

01/11/2010 15:21:24
Quote Anchor link
- SanThe - op 01/11/2010 14:07:25:
$_REQUEST komt waarschijnlijk uit een formulier. Gebruik dan $_POST. Verder is je script lek => SQL-Injection. Gebruik mysql_real_escape_string().
 
Phillip Mango

Phillip Mango

01/11/2010 15:25:56
Quote Anchor link
aha, kan je daar iets over vertellen.
Ik heb daar wel eens over gehoord maar hoe werkt het precies en hoe bescherm je jezelf daartegen?

Phillip
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

01/11/2010 15:27:16
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.