Design Review Yss

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

22/10/2012 01:03:04
Quote Anchor link
Graag zou ik wat tips enzovoort krijgen op mijn ....

Op moment van schrijven werken alleen de home en portfolio pagina; deze zijn af, enkel de teksten moeten nog aangepast worden.

Edit 1: afbeeldingen op homepagina en portfolio zijn niet de meest recente.
Gewijzigd op 10/06/2013 22:03:45 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 16:13:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2012 01:36:56
Quote Anchor link
Heb je ook een ander linkje? Niet iedereen klikt graag op shortened linkjes.
Je kan ook de URL vervormen met wat spaties en streepjes om zoekmachineindexatie te voorkomen.
 

22/10/2012 01:41:02
Quote Anchor link
Heb een alternatieve URL toegevoegd.
 
Tim S

Tim S

22/10/2012 01:50:15
Quote Anchor link
Ik vind het op zich een nette website, alleen vindt ik het lettertype van de tekst en de kopjes "welkom op onze website" niet zo mooi er goed leesbaar.

Ook zouden de foto's wat groter mogen.

Verder is de website wel duidelijk en helder.

Ik hoop dat je hier wat aan heb, het blijft mijn mening.
 

22/10/2012 01:59:25
Quote Anchor link
Tim Slootweg op 22/10/2012 01:50:15:
Ik vind het op zich een nette website, alleen vindt ik het lettertype van de tekst en de kopjes "welkom op onze website" niet zo mooi er goed leesbaar.

Ook zouden de foto's wat groter mogen.

Verder is de website wel duidelijk en helder.

Ik hoop dat je hier wat aan heb, het blijft mijn mening.


Bedankt, de tekstkleur zal ik zo snel mogelijk gaan bekijken. Wat betreft de afbeeldingen, deze vergroten wanneer je erop klikt - probeer dit bij afbeelding 1, dan zie je het het best.
 
Tim S

Tim S

22/10/2012 02:04:54
Quote Anchor link
De eerste foto is inderdaad goed, maar de andere foto's waren vrij klein. Komt dit doordat het nog een test site is?
 
Eddy E

Eddy E

22/10/2012 08:44:30
Quote Anchor link
Mag ik hopen van wel, anders helpt het niets.
Het lettertype is het inderdaad net niet. Het is te scherp en leest niet prettig.
Beter zoek je een iets meer smooth-lettertype. Dit geld voor alle kopjes, maar ook voor je menu.
De letters mogen (zeker in je menu) wel iets meer gewicht hebben: bold of zo?

Ook de rode/roze kleur van het actieve menu-item valt wat weg tegen het groen.


Voor de rest: een simpele, eenvoudige opmaak.
Netjes, maar zeker niet eruit-springend.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/10/2012 08:58:29
Quote Anchor link
Ik zie in je broncode bij "description" staan:

Heeft u een bedrijf? Een hobby? Of bijvoorbeeld kinderen waar je een website voor wilt? Dat is mogelijk, voor maximaal €25 euro.

Je gaat toch niet serieus voor maximaal € 25,- websites verkopen?
 
Tim S

Tim S

22/10/2012 10:14:16
Quote Anchor link
Een simpele website kan de job doen, maar ik ben heel benieuwd hoe de website er uit ziet met een mooier lettertype. Misschien zou je ook nog wat mooiers kunnen doen met de foto,s, dit is toch het gedeelte wat er uit moet springen.

Je wilt websites maken en verkopen, dus mogelijke klanten zien dit als indruk van wat jij kan.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

22/10/2012 10:30:03
Quote Anchor link
in je head staat inderdaad een rare description. sites voor kinderen? 25 euro?
Afbeelding


hoofdlettergebruik lakt enorm.
Gewijzigd op 22/10/2012 10:36:11 door Albert de Wit
 
Wouter J

Wouter J

22/10/2012 10:37:06
Quote Anchor link
Je design is wel grappig, je lettertype niet. Waardoor komt dat? Omdat je lettertype een display font is. Je hebt 2 verschillende soorten lettertypen: Display en Text. Display is voor reclame flyers of voor headings. Een text font is voor de tekst.

Tevens is het contrast in je header en footer laag:
- Menu items (passes AA level)
- menu item actief (fails WCAG 2)
- footer tekst (fails WCAG 2)
 

25/10/2012 12:13:11
Quote Anchor link
Wat ik dus begrijp is dat het lettertype aangepast moet worden, inclusief de kleur.

Verder klopt het dat de kosten maximaal 25 euro zijn, dit omdat ik het momenteel kan gebruiken voor opleidingen. Door het zo goedkoop mogelijk te houden heb ik een grotere kans om mijn portfolio snel te vullen.

De foto's ga ik nog vergroten, zijn momenteel klein doordat ik ze niet groter krijg; wordt aangewerkt.
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 12:21:15
Quote Anchor link
Waar baseer je die 25,- op? Uurloon? kleurtjes van een standaard thema wijzigen?

Je hebt wel in de gaten dat mensen je waarschijnlijk niet serieus zullen nemen als je een complete site voor 25,- maakt he. Massa productie webdesign bedrijven vragen zelfs 299,- to 399,- voor een basic website, en dat is eigenlijk al te laag.
 

25/10/2012 12:23:08
Quote Anchor link
25 euro in totaal, niet per uur, eventueel wil ik dit bedrag verhogen tot een serieuzer bedrag, tussen de 100 en 200 euro :).
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 12:24:56
Quote Anchor link
LOL, ook dat zijn geen 'serieuze' bedragen. Nogmaals mijn vraag waar baseer je die 25,- op? Dus met andere woorden hoe kom je aan dat bedrag?
Gewijzigd op 25/10/2012 12:25:15 door Chris PHP
 
Wouter J

Wouter J

25/10/2012 12:25:36
Quote Anchor link
Quote:
Massa productie webdesign bedrijven vragen zelfs 299,- to 399,- voor een basic website, en dat is eigenlijk al te laag.

Dat is inderdaad al heel erg laag. Hoelang ben je nou bezig aan een goede website? 48 uur? Min. loon voor een normale volwassenen is ong. 10 euro. Dan heb je dus 480 euro voor een normale website, en dan zit je op het minimum loon (!).
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 12:31:35
Quote Anchor link
Wouter J op 25/10/2012 12:25:36:
Quote:
Massa productie webdesign bedrijven vragen zelfs 299,- to 399,- voor een basic website, en dat is eigenlijk al te laag.

Dat is inderdaad al heel erg laag. Hoelang ben je nou bezig aan een goede website? 48 uur? Min. loon voor een normale volwassenen is ong. 10 euro. Dan heb je dus 480 euro voor een normale website, en dan zit je op het minimum loon (!).


Let wel dat van dat minimumloon nog Omzet belasting, ZVW kosten, en BTW afgaat! dus als je onder de 40.000,- euro per jaar zit is dat al 33% en dan nog eens 21% BTW eraf. Dat is 10 - 21% = 7,90 - 33% = 5,30 per uur wat je netto overhoud. Dus net iets meer dan de helft.
 
Wouter J

Wouter J

25/10/2012 12:34:48
Quote Anchor link
Hmm, ja oké. Maar 240 is nog steeds wat anders dan 25 euro...
 
Chris PHP

Chris PHP

25/10/2012 12:36:38
Quote Anchor link
Wouter J op 25/10/2012 12:34:48:
Hmm, ja oké. Maar 240 is nog steeds wat anders dan 25 euro...


Dat zoiezo ;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/10/2012 12:58:21
Quote Anchor link
Krijg melding dat domein gereserveerd is. Weinig design aan ;-)

Y S op 25/10/2012 12:13:11:
Verder klopt het dat de kosten maximaal 25 euro zijn, dit omdat ik het momenteel kan gebruiken voor opleidingen.

Maar wat bied je dan voor euro 25? Volledig op maat gemaakte website? Design, html, css, jquery, php, etc.?

Voor die prijs neem ik het niet serieus. Zoals anderen al aangeven liggen de (basis)bedragen veel hoger.

En met een beetje pech heb je straks 3 klanten die een zeer uitgebreide website willen; kost je heel veel tijd, maar je portfolio vullen gaat je daarmee nauwelijks lukken...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/10/2012 13:13:33
Quote Anchor link
Y S op 25/10/2012 12:23:08:
25 euro in totaal, niet per uur, eventueel wil ik dit bedrag verhogen tot een serieuzer bedrag, tussen de 100 en 200 euro :).

Hahaha... en dat noem je serieuze bedragen? Ik heb weer even hartelijk moeten lachen :)

Offtopic:

Lijkt of steeds meer jonge mensen zonder werkervaring zich gaan richten op het maken van websites terwijl ze geen flauw idee hebben wat daarbij komt kijken.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.