Div kopieren van andere site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Steven Prins

Steven Prins

16/09/2007 12:37:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik heb eerder een php script gezien op PHPhulp, maar kan het niet meer terug vinden. Het script kopieerde van een andere site <div id="voorbeeld">tekst</div>. Weet iemand als het er nog op phphulp staat? Alvast bedankt!

Steven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Prins
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 22:35:02
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/09/2007 12:59:00
Quote Anchor link
Heeft het script waarschijnlijk gebruik gemaakt van file_get_contents en preg_match of ajax/javascript
 
Steven Prins

Steven Prins

17/09/2007 16:59:00
Quote Anchor link
Daar snap ik niets van! Niemand verder.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

17/09/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Waar snap je niets van.. van regex of file_get_contents..

Voorzover ik weet is dat het enige wat werkt zoals mebus al aangeeft.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.