Div meerekken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 18:32:37
Quote Anchor link
Hmm nee, die oplossing ga ik niet overwegen. Dan moet ik iets anders vinden om mijn footer mooi te weergeven. Misschien iemand een tipje?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 06:54:02
 
John Acid

John Acid

31/08/2011 18:35:41
Quote Anchor link
@Jasper.
Wil je perse een tussenruimte tussen het contentblok en de sidebar hebben?
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 18:38:30
Quote Anchor link
Ja ik wil het graag in losse blokjes houden.
 
John Acid

John Acid

31/08/2011 18:42:09
Quote Anchor link
Dan zul je, als afbeeldingen en Javascript geen optie zijn, met vaste hoogtes moeten werken, dus je contentblok even hoog maken als je sidebar.
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 18:47:16
Quote Anchor link
Ja oke dan ga ik het zo fiksen. vaste hoogtes meegeven. Is er iemand die al een tip heeft wat ik best kan veranderen? Ik geef wel een review op het forum als de site klaar is maar al even kort?
 
John Acid

John Acid

31/08/2011 19:04:13
Quote Anchor link
Wat je bijv zou kunnen doen is zoiets dergelijks;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
css
#sidebar, #contentblok{
min-height: 500px;
max-height: 800px;
height: auto;

De height-auto is dan om je div hoogte met je content mee te laten groeien, moet je er wel voor zorgen dat je footer daar rekening mee houdt, dmv floaten.
de getallen zijn natuurlijk even willekeurig gekozen.
Als je dan iets moet aanpassen hoef je alleen de min-height aan te passen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 19:21:32
Quote Anchor link
Dit kan toch helemaal niet. De content is variabel, je weet dus vantevoren niet hoe hoog e.e.a. wordt.
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 19:22:42
Quote Anchor link
ik heb het net getest en ze zijn nog steeds niet gelijk. Ze blijven even ver als voorheen. Kan ik de sidebar en de content niet dwingen tot de rand van de wrapper te komen?

Dat gaat dan op deze manier:
Stel nu de content is op dit moment het grootste, deze duwt de wrapper als het ware verder naar beneden. Hoe kan ik dan afdwingen dat de sidebar verloopt tot aan de wrapper? (Omgekeerd ook mogelijk)
Gewijzigd op 31/08/2011 19:24:36 door Jasper DS
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 19:26:57
Quote Anchor link
Door de sidebar in een container te plaatsen. Deze container kan dan meegroeien.. en die container geef je dan een achtergrond kleur. Dit is de oplossing zoals ik die al eerder heb aangedragen. Een andere manier weet ik zo niet.
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 19:29:11
Quote Anchor link
Maar de content moet hetzelfde doen als de sidebar groter is. Lukt dat ook dan?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 19:30:42
Quote Anchor link
Als het goed is wel.
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 19:32:06
Quote Anchor link
Dat was dan met die overflow niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.Post, .Block
{
    overflow: auto;
}


-> moet precies nog iets toevoegen dit doet niets.
Gewijzigd op 31/08/2011 19:33:43 door Jasper DS
 
John Acid

John Acid

31/08/2011 19:39:12
Quote Anchor link
Ik neem aan dat als je content in de div plaatst, je op zijn minst daardoor toch al de minimale hoogte weet, deze geef je dan ook mee aan de sidebar, zo zijn ze gelijk.
Vervolgens zal, wanneer je er extra content bij plaatst, je div hoger worden, door de height auto mee te geven zal je div mee groeien met je content.
Je zult dan wel de hoogte van de sidebar moeten aanpassen om hem weer gelijk met de content te laten zijn.
De max hoogte kun je weg laten,dat ligt natuurlijk verder aan de toegevoegde content.
De main-container moet idd ook wel mee groeien.
Gewijzigd op 31/08/2011 19:40:25 door John Acid
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 19:44:05
Quote Anchor link
John Acid op 31/08/2011 19:39:12:
Je zult dan wel de hoogte van de sidebar moeten aanpassen om hem weer gelijk met de content te laten zijn.


Dat is net niet de bedoeling.
 
John Acid

John Acid

31/08/2011 19:45:34
Quote Anchor link
Ik dacht dat je beide even hoog had willen houden, verkeerd begrepen.
Gewijzigd op 31/08/2011 19:48:12 door John Acid
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2011 19:48:01
Quote Anchor link
Hmm ja, dan ga ik gewoon een vaste hoogte instellen. Iemand verder nog tips voor de site?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/08/2011 20:14:20
Quote Anchor link
PHP Jasper op 31/08/2011 19:32:06:
Dat was dan met die overflow niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.Post, .Block
{
    overflow: auto;
}


-> moet precies nog iets toevoegen dit doet niets.


De oplossing ligt dus in mijn eerste antwoord wat ik je gaf... lees die nog even door.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.