div minimaal 100% in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Rudie dirkx

rudie dirkx

25/05/2007 13:41:00
Quote Anchor link
Hoi
heb een probleempje met de hoogte van een div ( zie http://games.jouwmoeder.nl/104_2.php ). De twee divs links en rechts met iets donkerdere achtergrond zijn absoluut gepositioneerd en hebben een vaste breedte (200px) en een relatieve hoogte (100%). In Firefox werkt die 100% hoogte, want daar werkt het min-height attribuut. In IE werkt die niet.
Ik kan er niet gewoon kei hard height:100%; in zetten, want dan is de div maar 100% hoog als de pagina meer dan 100% wordt (klik op More...). De div moet dus steeds tot onderaan de pagina komen, helemaal onder. Of de pagina nou 500 px of 2000px hoog is. << dat ligt dus aan de inhoud er van.
Heb van een collega ooit een css hack gejat die er nu in staat, maar werkt op dit punt dus niet. In Firefox ziet het er goed uit (min-height werkt), maar in IE ziet het er niet uit (height EN min-height werken niet!?).

Iemand een oplossing? Ben vast niet de enige..
 
PHP hulp

PHP hulp

21/04/2024 10:50:04
 
Robert Deiman

Robert Deiman

25/05/2007 14:12:00
Quote Anchor link
Kijk hier maar eens bij de verschillende layouts:

http://www.cssplay.co.uk/layouts/index.html
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.