doorverwijzing probleem index.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 06:50:32
Quote Anchor link
Hallo ik ben een site aan het maken, maar helaas werkt de index niet goed.
Zodra je op mijn site op bestellen klikt, of in wil loggen in het admin gedeelte
dan krijg je alleen een doorverwijzingslink ipv de pagina waar hij heen moet gaan.

Site waar het omgaat : http://1-product.nl


Helaas weet ik niet hoe ik hier de code moet plaatsen.

Hopelijk kan iemand mij helpen dit te herstellen.
Gewijzigd op 30/01/2014 10:32:36 door Simone Joosten
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 19:48:22
 
Michael -

Michael -

30/01/2014 08:18:39
Quote Anchor link
Open in FTP je index.php
Zoek in dat bestand naar 'http://1-product.nl/order.php'
En kopier die regel en aantal omliggende code.
Om de code hier te plaatsen zet je het tussen [code.] en [/code.] (zonder punt)
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 08:22:08
Quote Anchor link
Hier bij de code waar het omgaat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
// Process form
if (fRequest::isPost()) {
    $amount = fRequest::get('amount');
    $_SESSION['amount']=$amount;
    fURL::redirect('order.php');
}
?>

<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo WEBSITE_TITLE; ?>
</title>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include_once('meta.inc.php'); ?>

<link rel="stylesheet" href="css/normalize.min.css">
<link rel="stylesheet" href="css/main.green.css">
<script src="js/modernizr.js"></script>
<!--[if lt IE 9]>
<script src="js/html5shiv.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/iefix.css" />
<![endif]-->
<!--[if IE 7]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/ie7fix.css" />
<![endif]-->

<!--[if IE 9]>
<style>
label.number-select.ind:before {
margin-right: 1px;
height: 48px;
margin-top: 16px;
}
</style>
<![endif]-->
</head>
<body>
<div class="container wrap">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include_once('header.inc.php'); ?>


<section style="margin-bottom: 30px;">
<section class="full_width product">
<div class="product_information">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
            if($product_images != null){ ?>

<a href="#" class="unslider-arrow prev">Previous slide</a>
<a href="#" class="unslider-arrow next">Next slide</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<div class="slider_wrapper">
<ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
                        if($product_images != null){
                        foreach ($product_images as $p_img) {
                            echo '<li><img src="img/product/'.$p_img["image_url"].'" /></li>';
                        }
                        }

                    ?>

</ul>
</div>

<div>
<h1>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $product['name']; ?>
</h1>
<h2>Product informatie</h2>
<p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $product['description']; ?>
</p>
<span class="deliver_time">Voor 16:00 besteld, morgen in huis</span>
</div>

<div class="clearfix"></div>
</div>
<div>
<ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
                        if(TARGETPAY_STATUS == 1) {
                           if(PAYSAFE_STATUS == 1) { echo '<li><img src="img/payment_paysafecard_small.png" alt="PaysafeCard" /></li>'; }
                            if(IDEAL_STATUS == 1) { echo '<li><img src="img/payment_ideal_small.png" alt="iDeal" /></li>'; }
                            if(BANCONTACT_STATUS == 1) { echo '<li><img src="img/payment_bancontact_small.png" alt="Bancontact" /></li>'; }
                        }

                        if(PAYPAL_STATUS == 1) {
                            echo '<li><img src="img/payment_paypal_small.png" alt="PayPal" /></li>';
                        }

                    ?>

</ul>
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo fURL::get() ?>
" method="post">
<strong>€
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $product['price']; ?>
<bdi>incl. 21% BTW</bdi></strong>
<label class="number-select ind">
<select name="amount">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
                        for ($x=1; $x<=10; $x++)
                        {

                            echo '<option value="'.$x.'">'.$x.'</option>';
                        }

                        ?>

</select>
</label>
<button type="submit">Bestellen</button>
</form>
</div>


De tekst die jij zei Michael staat er niet in
 
Michael -

Michael -

30/01/2014 08:44:05
Quote Anchor link
Graag nog even tussen [code.] en [/code.] zetten zoals ik al zei.
Op deze regel fURL::redirect('order.php'); zou die naar order.php moeten verwijzen, maar doet dit dus niet...
Gewijzigd op 30/01/2014 08:51:57 door Michael -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 09:59:22
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
<?php
// Initialise Flourish Library
include_once('inc/init.php');

// Get product information
$product = pProduct::getProduct();
$product_images = pProduct::getImages();


// Process form
if (fRequest::isPost()) {
    $amount = fRequest::get('amount');
    $_SESSION['amount']=$amount;
    fURL::redirect('order.php');
}

?>

<!doctype html>
<html>
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title><?php echo WEBSITE_TITLE; ?></title>
    <?php include_once('meta.inc.php'); ?>
    <link rel="stylesheet" href="css/normalize.min.css">
    <link rel="stylesheet" href="css/main.green.css">
    <script src="js/modernizr.js"></script>
    <!--[if lt IE 9]>
        <script src="js/html5shiv.js"></script>
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/iefix.css" />
    <![endif]-->
    <!--[if IE 7]>
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/ie7fix.css" />
    <![endif]-->

     <!--[if IE 9]>
        <style>
            label.number-select.ind:before {
                margin-right: 1px;
                height: 48px;
                margin-top: 16px;
            }
        </style>
    <![endif]-->
</head>
<body>
<div class="container wrap">
    <?php include_once('header.inc.php'); ?>
    
    <section style="margin-bottom: 30px;">
        <section class="full_width product">
            <div class="product_information">
                <?php
            if($product_images != null){ ?>

                <a href="#" class="unslider-arrow prev">Previous slide</a>
                <a href="#" class="unslider-arrow next">Next slide</a>
            <?php } ?>
            <div class="slider_wrapper">
                <ul>
                    <?php
                        if($product_images != null){
                        foreach ($product_images as $p_img) {
                            echo '<li><img src="img/product/'.$p_img["image_url"].'" /></li>';
                        }
                        }

                    ?>

                </ul>
            </div>
            
            <div>
                <h1><?php echo $product['name']; ?></h1>
                <h2>Product informatie</h2>
                <p><?php echo $product['description']; ?></p>
                <span class="deliver_time">Voor 16:00 besteld, morgen in huis</span>
            </div>
            
            <div class="clearfix"></div>
            </div>
            <div>
                <ul>
                    <?php
                        if(TARGETPAY_STATUS == 1) {
                           if(PAYSAFE_STATUS == 1) { echo '<li><img src="img/payment_paysafecard_small.png" alt="PaysafeCard" /></li>'; }
                            if(IDEAL_STATUS == 1) { echo '<li><img src="img/payment_ideal_small.png" alt="iDeal" /></li>'; }
                            if(BANCONTACT_STATUS == 1) { echo '<li><img src="img/payment_bancontact_small.png" alt="Bancontact" /></li>'; }
                        }

                        if(PAYPAL_STATUS == 1) {
                            echo '<li><img src="img/payment_paypal_small.png" alt="PayPal" /></li>';
                        }

                    ?>

                </ul>
                <form action="<?php echo fURL::get() ?>" method="post">
                    <strong> <?php echo $product['price']; ?> <bdi>incl. 21% BTW</bdi></strong>
                    <label class="number-select ind">
                    <select name="amount">
                        <?php
                        for ($x=1; $x<=10; $x++)
                        {

                            echo '<option value="'.$x.'">'.$x.'</option>';
                        }

                        ?>

                    </select>
                    </label>
                    <button type="submit">Bestellen</button>
                </form>
            </div>
            
        </section>
    
    </section>
    
    <section class="testimonials">
            <h2><img src="img/icon_testimonials.png" alt="" /> Wat zeggen onze klanten</h2>
            <div>
                <p>Zeer snelle levering! Binnen een dag had ik hem al op de mat.
                    Helaas paste de ring mij niet en kon ik hem gratis omruilen voor een kleinere! Het werkt </p>
                <strong>Janette Verschuren</strong>
            </div>
            <div>
                <p>Zeer snelle levering! Binnen een dag had ik hem al op de mat.
                    Helaas paste de ring mij niet en kon ik hem gratis omruilen voor een kleinere! Het werkt </p>
                <strong>Janette Verschuren</strong>
            </div>
            <div>
                <p>Zeer snelle levering! Binnen een dag had ik hem al op de mat.
                    Helaas paste de ring mij niet en kon ik hem gratis omruilen voor een kleinere! Het werkt </p>
                <strong>Janette Verschuren</strong>
            </div>
            <div class="clearfix"></div>
        </section>
        <div class="clearfix"></div>
</div>

<?php include_once('footer.inc.php'); ?>

<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js" type="text/javascript"></script>
<?php if($product_images != null){ ?>
<script src="js/unslider.min.js"></script>
<script type="text/javascript">
$(function() {
    var unslider = $('.slider_wrapper').unslider({
        delay: <?php echo SLIDER_TIMER * 1000; ?>
    });
        data = unslider.data('unslider');
        <?php if(SLIDER == 0) {
            echo "data.stop();";            
        }
?>

    $('.unslider-arrow').click(function() {
        var fn = this.className.split(' ')[1];
        
        //  Either do unslider.data('unslider').next() or .prev() depending on the className
        unslider.data('unslider')[fn]();
    });
});    
</script>
<?php } ?>
</body>
</html>


Ik heb hem weer tussen die code's gezet, maar volgens mij werkt dat niet echt
en ja hij zou inderdaad naar http://site.nl/order.php moeten gaan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2014 10:21:03
Quote Anchor link
Heb je ook een class met de naam: fURL?
Kan je er iets relevants over in vinden, in inc/init.php?
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 10:30:35
Quote Anchor link
In inc/init.php staat helemaal niks met fURL :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2014 10:32:52
Quote Anchor link
Heb je al bovenaan dit geplaatst. Altijd zeer handig bij onverwachte fouten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);
?>
Gewijzigd op 30/01/2014 10:33:02 door - Ariën -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 10:34:14
Quote Anchor link
in init.php moet ik dat plaatsen ?
 
Michael -

Michael -

30/01/2014 10:44:08
Quote Anchor link
Simone Joosten op 30/01/2014 10:34:14:
in init.php moet ik dat plaatsen ?

Nee, helemaal bovenaan in je index.php
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 10:45:29
Quote Anchor link
Heb ik gedaan, maar dan gebeurd er niks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2014 10:54:08
Quote Anchor link
Wat staat er in init.inc.php, ik neem aan dat dit geen hele lap code is?
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 10:56:38
Quote Anchor link
nee dat is het niet, dit is wat erin staat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
define("INSTALL_LOCATION", "");
include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . INSTALL_LOCATION . '/inc/config.php');
?>
 
Michael -

Michael -

30/01/2014 10:59:17
Quote Anchor link
Staat die fURL niet in config.php?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2014 10:59:19
Quote Anchor link
Dan vrees ik dat je script incompleet is, tenzij er nog wat interessants in je config zal staan, maar dat zal uit vast enkele tientallen configuratie-items zijn, ben ik bang.
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 11:01:12
Quote Anchor link
Dit is config.php er staan alleen nog de inloggegevens boven dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
define("LOGO", "logo_waxlon.png");
define("WEBSITE_TITLE", "Demonstratie");
define("WEBSITE_KEYWORDS", "Product Systeem, Webshop");
define("WEBSITE_DESCRIPTION", "Dit is een voorbeeld description");
define("SLIDER", "0");
define("SLIDER_TIMER", "3");

define("TARGETPAY_ID", "84909");
define("TARGETPAY_STATUS", "1");
define("TARGETPAY_TEST", "1");
define("BANCONTACT_STATUS", "1");
define("BANCONTACT_FEE", "0.2");
define("IDEAL_STATUS", "1");
define("IDEAL_FEE", "0");
define("BELLEN_STATUS", "1");
define("BELLEN_FEE", "0.66");
define("PAYSAFE_STATUS", "1");
define("PAYSAFE_FEE", "0");
    
define("PAYPAL_EMAIL", "*****");
define("PAYPAL_PASSWORD", "***");
define("PAYPAL_SIGNATURE", "***");
define("PAYPAL_STATUS", "1");
define("PAYPAL_TEST", "0");
define("PAYPAL_FEE", "0.57");

define("FB_URL", "http://www.facebook.com/t");
define("TWITTER_URL", "http://www.twitter.com/t");

/**
 * Automatically includes classes
 *
 * @throws Exception
 *
 * @param  string $class_name  Name of the class to load
 * @return void
 */
function __autoload($class_name)
{
    // Customize this to your root Flourish directory
    $flourish_root = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . INSTALL_LOCATION . '/inc/flourish/';
    
    $file = $flourish_root . $class_name . '.php';

    if (file_exists($file)) {
        include $file;
        return;
    }
    
    throw new Exception('The class ' . $class_name . ' could not be loaded');
}

// Authorisation levels
fAuthorization::setLoginPage('admin/index.php');
fAuthorization::setAuthLevels(array('admin' => 2, 'user' => 0));
?>

Edit:
Veiligheidsedit
Gewijzigd op 30/01/2014 11:10:05 door - Ariën -
 
Michael -

Michael -

30/01/2014 11:03:52
Quote Anchor link
Je mag je paypal password en signature wel even weg halen.
Lijkt me dan inderdaad dat je iets mist.
Edit:

of er moet in de map 'flourish' nog een furl.php o.i.d. zijn.
Gewijzigd op 30/01/2014 11:04:59 door Michael -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 11:15:49
Quote Anchor link
er heeft iemand nagekeken en de fout zit in "Redirect gaat niet goed: fURL::redirect, gebruikte framework is Flourish"wat het inhoud weet ik niet helaas :(

Er idd een furl.php in flourish hier onder de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
<?php
/**
 * Provides functionality to retrieve and manipulate URL information
 *
 * This class uses `$_SERVER['REQUEST_URI']` for all operations, meaning that
 * the original URL entered by the user will be used, or that any rewrites
 * will **not** be reflected by this class.
 *
 * @copyright  Copyright (c) 2007-2011 Will Bond
 * @author     Will Bond [wb] <[email protected]>
 * @license    http://flourishlib.com/license
 *
 * @package    Flourish
 * @link       http://flourishlib.com/fURL
 *
 * @version    1.0.0b10
 * @changes    1.0.0b10  Fixed some method signatures [wb, 2011-08-24]
 * @changes    1.0.0b9   Fixed ::redirect() to handle no parameters properly [wb, 2011-06-13]
 * @changes    1.0.0b8   Added the `$delimiter` parameter to ::makeFriendly() [wb, 2011-06-03]
 * @changes    1.0.0b7   Fixed ::redirect() to be able to handle unqualified and relative paths [wb, 2011-03-02]
 * @changes    1.0.0b6   Added the `$max_length` parameter to ::makeFriendly() [wb, 2010-09-19]
 * @changes    1.0.0b5   Updated ::redirect() to not require a URL, using the current URL as the default [wb, 2009-07-29]
 * @changes    1.0.0b4   ::getDomain() now includes the port number if non-standard [wb, 2009-05-02]
 * @changes    1.0.0b3   ::makeFriendly() now changes _-_ to - and multiple _ to a single _ [wb, 2009-03-24]
 * @changes    1.0.0b2   Fixed ::makeFriendly() so that _ doesn't appear at the beginning of URLs [wb, 2009-03-22]
 * @changes    1.0.0b    The initial implementation [wb, 2007-06-14]
 */

class fURL
{
    // The following constants allow for nice looking callbacks to static methods
    const get                   = 'fURL::get';
    const getDomain             = 'fURL::getDomain';
    const getQueryString        = 'fURL::getQueryString';
    const getWithQueryString    = 'fURL::getWithQueryString';
    const makeFriendly          = 'fURL::makeFriendly';
    const redirect              = 'fURL::redirect';
    const removeFromQueryString = 'fURL::removeFromQueryString';
    const replaceInQueryString  = 'fURL::replaceInQueryString';
    
    
    /**
     * Returns the requested URL, does no include the domain name or query string
     *
     * This will return the original URL requested by the user - ignores all
     * rewrites.
     *
     * @return string  The requested URL without the query string
     */

    static public function get()
    {

        return preg_replace('#\?.*$#D', '', $_SERVER['REQUEST_URI']);
    }

    
    
    /**
     * Returns the current domain name, with protcol prefix. Port will be included if not 80 for HTTP or 443 for HTTPS.
     *
     * @return string  The current domain name, prefixed by `http://` or `https://`
     */

    static public function getDomain()
    {

        $port = (isset($_SERVER['SERVER_PORT'])) ? $_SERVER['SERVER_PORT'] : NULL;
        if (isset($_SERVER['HTTPS']) && $_SERVER['HTTPS'] == 'on') {
            return 'https://' . $_SERVER['SERVER_NAME'] . ($port && $port != 443 ? ':' . $port : '');
        }
else {
            return 'http://' . $_SERVER['SERVER_NAME'] . ($port && $port != 80 ? ':' . $port : '');
        }
    }

    
    
    /**
     * Returns the current query string, does not include parameters added by rewrites
     *
     * @return string  The query string
     */

    static public function getQueryString()
    {

        return preg_replace('#^[^?]*\??#', '', $_SERVER['REQUEST_URI']);
    }

    
    
    /**
     * Returns the current URL including query string, but without domain name - does not include query string parameters from rewrites
     *
     * @return string  The URL with query string
     */

    static public function getWithQueryString()
    {

        return $_SERVER['REQUEST_URI'];
    }

    
    
    /**
     * Changes a string into a URL-friendly string
     *
     * @param  string   $string      The string to convert
     * @param  integer  $max_length  The maximum length of the friendly URL
     * @param  string   $delimiter   The delimiter to use between words, defaults to `_`
     * @param  string   |$string
     * @param  string   |$delimiter
     * @return string  The URL-friendly version of the string
     */

    static public function makeFriendly($string, $max_length=NULL, $delimiter=NULL)
    {

        // This allows omitting the max length, but including a delimiter
        if ($max_length && !is_numeric($max_length)) {
            $delimiter  = $max_length;
            $max_length = NULL;
        }


        $string = fHTML::decode(fUTF8::ascii($string));
        $string = strtolower(trim($string));
        $string = str_replace("'", '', $string);

        if (!strlen($delimiter)) {
            $delimiter = '_';
        }


        $delimiter_replacement = strtr($delimiter, array('\\' => '\\\\', '$' => '\\$'));
        $delimiter_regex       = preg_quote($delimiter, '#');

        $string = preg_replace('#[^a-z0-9\-_]+#', $delimiter_replacement, $string);
        $string = preg_replace('#' . $delimiter_regex . '{2,}#', $delimiter_replacement, $string);
        $string = preg_replace('#_-_#', '-', $string);
        $string = preg_replace('#(^' . $delimiter_regex . '+|' . $delimiter_regex . '+$)#D', '', $string);
        
        $length = strlen($string);
        if ($max_length && $length > $max_length) {
            $last_pos = strrpos($string, $delimiter, ($length - $max_length - 1) * -1);
            if ($last_pos < ceil($max_length / 2)) {
                $last_pos = $max_length;
            }

            $string = substr($string, 0, $last_pos);
        }

        
        return $string;
    }

    
    
    /**
     * Redirects to the URL specified, without requiring a full-qualified URL
     *
     *  - If the URL starts with `/`, it is treated as an absolute path on the current site
     *  - If the URL starts with `http://` or `https://`, it is treated as a fully-qualified URL
     *  - If the URL starts with anything else, including a `?`, it is appended to the current URL
     *  - If the URL is ommitted, it is treated as the current URL
     *
     * @param  string $url  The url to redirect to
     * @return void
     */

    static public function redirect($url=NULL)
    {

        if (strpos($url, '/') === 0) {
            $url = self::getDomain() . $url;

        }
elseif (!preg_match('#^https?://#i', $url)) {
            
            $prefix = self::getDomain() . self::get();
            
            if (strlen($url)) {
                // All URLs that have more than the query string need to
                // be appended to the current directory name

                if ($url[0] != '?') {
                    $prefix = preg_replace('#(?<=/)[^/]+$#D', '', $prefix);
                }


                // Clean up ./ relative URLS
                if (substr($url, 0, 2) == './') {
                    $url = substr($url, 2);
                }


                // Resolve ../ relative paths as far as possible
                while (substr($url, 0, 3) == '../') {
                    if ($prefix == self::getDomain() . '/') { break; }
                    $prefix = preg_replace('#(?<=/)[^/]+/?$#D', '', $prefix);
                    $url    = substr($url, 3);
                }
            }


            $url = $prefix . $url;
        }

        
        // Strip the ? if there are no query string parameters
        if (substr($url, -1) == '?') {
            $url = substr($url, 0, -1);
        }

        
        
        exit($url);
    }

    
    
    /**
     * Removes one or more parameters from the query string
     *
     * This method uses the query string from the original URL and will not
     * contain any parameters that are from rewrites.
     *
     * @param  string $parameter  A parameter to remove from the query string
     * @param  string ...
     * @return string  The query string with the parameter(s) specified removed, first character is `?`
     */

    static public function removeFromQueryString($parameter)
    {

        $parameters = func_get_args();
        
        parse_str(self::getQueryString(), $qs_array);
        if (get_magic_quotes_gpc()) {
            $qs_array = array_map('stripslashes', $qs_array);
        }

        
        foreach ($parameters as $parameter) {
            unset($qs_array[$parameter]);
        }

        
        return '?' . http_build_query($qs_array, '', '&');
    }

    
    
    /**
     * Replaces a value in the query string
     *
     * This method uses the query string from the original URL and will not
     * contain any parameters that are from rewrites.
     *
     * @param  string|array  $parameter  The query string parameter
     * @param  string|array  $value      The value to set the parameter to
     * @return string  The full query string with the parameter replaced, first char is `?`
     */

    static public function replaceInQueryString($parameter, $value)
    {

        parse_str(self::getQueryString(), $qs_array);
        if (get_magic_quotes_gpc()) {
            $qs_array = array_map('stripslashes', $qs_array);
        }

        
        settype($parameter, 'array');
        settype($value, 'array');
        
        if (sizeof($parameter) != sizeof($value)) {
            throw new fProgrammerException(
                "There are a different number of parameters and values.\nParameters:\n%1\$s\nValues\n%2\$s",
                $parameter,
                $value
            );
        }

        
        for ($i=0; $i<sizeof($parameter); $i++) {
            $qs_array[$parameter[$i]] = $value[$i];
        }

        
        return '?' . http_build_query($qs_array, '', '&');
    }

    
    
    /**
     * Forces use as a static class
     *
     * @return fURL
     */

    private function __construct() { }
}




/**
 * Copyright (c) 2007-2011 Will Bond <[email protected]>
 *
 * Permission is hereby granted, free of charge, to any person obtaining a copy
 * of this software and associated documentation files (the "Software"), to deal
 * in the Software without restriction, including without limitation the rights
 * to use, copy, modify, merge, publish, distribute, sublicense, and/or sell
 * copies of the Software, and to permit persons to whom the Software is
 * furnished to do so, subject to the following conditions:
 *
 * The above copyright notice and this permission notice shall be included in
 * all copies or substantial portions of the Software.
 *
 * THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR
 * IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY,
 * FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE
 * AUTHORS OR COPYRIGHT HOLDERS BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER
 * LIABILITY, WHETHER IN AN ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM,
 * OUT OF OR IN CONNECTION WITH THE SOFTWARE OR THE USE OR OTHER DEALINGS IN
 * THE SOFTWARE.
 */
[/code]
Gewijzigd op 30/01/2014 12:12:43 door Simone Joosten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2014 15:55:28
Quote Anchor link
Ik mis in ieder geval een

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('Location:'.$url);

in het script, als er ge-redirected moet worden.
Wat die exit() op lijn 189 doet, vind ik maar vreemd. Die redirect code in plaats van dat, zou veel zinvoller zijn.
Gewijzigd op 30/01/2014 15:57:31 door - Ariën -
 
Simone Joosten

Simone Joosten

30/01/2014 16:01:24
Quote Anchor link
Jij raad aan om dan de regel van 189 te vervangen voor de redirect url die je schrijft ?
Ik heb het aangepast en de exit url weg gehaald nu gebeurt er niks als je op bestellen klikt
Gewijzigd op 30/01/2014 16:05:33 door Simone Joosten
 
Michael -

Michael -

30/01/2014 16:02:22
Quote Anchor link
Simone Joosten op 30/01/2014 16:01:24:
Jij raad aan om dan de regel van 189 te vervangen voor de redirect url die je schrijft ?

Je kunt die regel van Aar op regel 188 zetten en kijken of het dan wel goed gaat. Zo niet, haal je hem weer weg.
Gewijzigd op 30/01/2014 16:02:47 door Michael -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.