Doorzichtig watermerk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »
Jaap versloot

jaap versloot

17/11/2007 19:01:00
Quote Anchor link
Eey allemaal ik heb laatst een scriptje inelkaar gezet maar nu heb ik er een watermerk aan toegevoegd.... alleen kan mijn watermerk niet doorzichtig... heeft iemand enig idee hoe ik mijn watermerk doorzichtig maar?
Dit is mijn code nu..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?
$llnr
= $_GET['ll'];

$file = "hits.txt";

if(!($fp = fopen($file, "r"))) die ("Kan het bestand niet openen...");
$hits = (int) fread($fp, 30);
fclose($fp);

$hits = $hits + 1;

$fp = fopen($file, "w");
fwrite($fp, $hits);
fclose($fp);

     $path_watermerk = "watermerk.png";

    $watermerk = imagecreatefrompng($path_watermerk);
    $watermerk_width = imagesx($watermerk);
    $watermerk_height = imagesy($watermerk);


    $image = imagecreatefromjpeg('http://www.site.nl/' . $llnr. '.jpg');
    $size = getimagesize('http://www.site.nl/' . $llnr. '.jpg');
    $xas = $size[0] - $watermerk_width - 0;
    $yas = 0;


    imagecopymerge($image, $watermerk, $xas, $yas, 0, 0, $watermerk_width, $watermerk_height, 100);


    imagejpeg($image);


    imagedestroy($image);
    imagedestroy($watermerk);


?>

:D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jaap versloot
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 06:15:22
 
Wouter K

Wouter K

17/11/2007 19:03:00
Quote Anchor link
Kijk even onder de scriptlib.

Onder de naam Bas kregeler daar staat wel zo'n file'tje :)
 
Jaap versloot

jaap versloot

17/11/2007 19:30:00
Quote Anchor link
dat is het probleem :( ook bij zijn scriptjes zijn de watermerken niet doorzichtig...:( iemand enig iedee hoe ik dit verhelp?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jaap versloot
 
Bo az

Bo az

17/11/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Met doorzichtig bedoel je dat het hele plaatje semi-transparent wordt of dat je een transparante achtergrond oid hebt?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

17/11/2007 21:35:00
Quote Anchor link
dat eerste denk ik.

dan maak je toch even in photoshop je watermerk plaatje half doorzichtig, zo moeilijk is dat niet..
 
Jaap versloot

jaap versloot

17/11/2007 22:25:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 17.11.2007 21:35:
dat eerste denk ik.

dan maak je toch even in photoshop je watermerk plaatje half doorzichtig, zo moeilijk is dat niet..

heb ik gedaan... maar dan krijg je een grijs vierkantje(het hele plaatje word grijs omdat IE niet aan transparante plaatjes doet .... en je hebt gelijk ik wil dat mijn plaatje semi transparant is als het kan:D

ik heb het nu met een GIFje gedaan... maar nu is het plaatje helemaal bedekkend... terwijl het ongeveer 50% moet gaan dekken uiteindelijk.....
tips?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jaap versloot
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/11/2007 22:42:00
Quote Anchor link
Je kunt ook gewoon een PNG gebruiken. IE 7 leest PNG en voor IE 6 is er een CSS hack voor.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

17/11/2007 22:59:00
Quote Anchor link
CSS hack bedoel je mee PNG hack?
 
Bavo

Bavo

17/11/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Maar de meeste mensen gebruiken nog steeds IE6 zonder hack dus een oplossing is dat niet echt?

Een gifje zou moeten lukken. zorg wel dat je het met Photoshop (oid) zelf exporteert, en niet gewoon omzet in gif met paint ofzo... Dan ben je je transparante eigenshappen kwijt.
 
Jaap versloot

jaap versloot

18/11/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Maar als ik het met een gifje doe dan is het plaatje zelf niet (half)doorzichtig... alleen alles eromheen...
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

18/11/2007 21:24:00
Quote Anchor link
PNG hack kun je installeren en dan weeks het bij iedereen, kan zijn dat het met GD niet werkt
 
Bart van der veen

bart van der veen

18/11/2007 22:29:00
Quote Anchor link
zoek je niet gewoon de php code om een watermerk te voorzien van een transparante kleur?

in dat geval:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
//invoegen in jou script op regel 21 en 22...
$trans = imagecolorallocate($watermerk,160,160,160);
imagecolortransparent($watermerk,$trans);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.