Dreamweaver extensies

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »
Koos-Bert

Koos-Bert

13/06/2006 23:34:00
Quote Anchor link
He mensen,
een collega van mij maakt altijd zijn php-sites volledig met DreamWeaver Extensions.

DreamWeaver Extensions zijn programmatjes in DW waarmee je een DB selecteerd, een tabel of iets dergelijks en zo een heel php programma kan genereren.

Hij heeft zo, zonder al te veel getyp, zonder al te veel moeite een hele php-site in elkaar gestampt.

Natuurlijk vinden jullie als programmeurs dit niks(schat ik in).
Maar wat beweegt jullie als programmeurs om veel al alles met de hand te doen terwijl het ook zo ongelovelijk snel kan? Wat zijn jullie bezwaren hierop en hoe kiijken jullie hier tegen aan?

ik ben namelijk erg benieuwd
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:00:14
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/06/2006 23:37:00
Quote Anchor link
@Koos-Bert

Er zijn verschillende redenen om het zelf te doen:

- Je commentaar voor later gebruik van bestanden/ of aanpassen ervan is gemakkelijk

- Je kan zelf de code "schoon" houden, dreamweaver en ook andere programma's voegen vaak onnodige code toe.

- Door zelf te programmeren leer je meer, het programma kan NIET alles genereren, wat je zelf als programmeur wel voor elkaar kan krijgen.
 
Jelle -

Jelle -

13/06/2006 23:39:00
Quote Anchor link
Ik ben het volledig met Robert eens.
 
Koos-Bert

Koos-Bert

13/06/2006 23:43:00
Quote Anchor link
maar als je nou is kijkt naar: http://www.interaktonline.com/
Je kan daar een hoop extensies kopen. Voor een particulier is dat duur, voor een bedrijf is het niet duur. Het zou een hoop tijd besparen. Je hebt ze in alle soorten en maten. Die collega is bv een simpel cms systeem in elkaar aan het prutselen...

Edit: Als je kijkt naar de tijd, het gaat volgens mij echt sneller. En tijd is geld volgens mij..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koos-Bert
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/06/2006 23:48:00
Quote Anchor link
@Koos-Bert

Als je zelf script en je doet het op de goede manier, kan je snelheidswinst halen in je pagina. Je Leert hier ook niets van als programmeur, wat voor mij 1 van de belangrijkste redenen is dat ik die dingen niet gebruik.

Het is goedkoper, maar niet wat je als programmeur wilt.

"Je huurt als programmeur toch ook niet iemand in om voor jou te programmeren?"
 
Koos-Bert

Koos-Bert

13/06/2006 23:56:00
Quote Anchor link
Ik heb even een voorbeeldje gepikt van die extensionboer:
http://www.interaktonline.com/Products/Dreamweaver-Extensions/MXUserLogin/Overview/
Je ziet hier een filmpje van hoe een login systeem makkelijk kan worden gebouwd... Er zit een heel bedrijf achter zo'nb extension. Ze zullen hem behoorlijk veilig hebben gemaakt(dat weet ik alleen niet zeker), als er wat mis gaat, kan je het bedrijf als het goed is aanspreken...

Jullie moeten me niet verkeerd begrijpen, maar ik wil gewoon meningen horen want ik kan er nog geen mening over geven...
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

14/06/2006 06:33:00
Quote Anchor link
ik vind zelf programmeren veeel makkelijker..

je kan snel even iets aanpassen omdat je weet waar alles staat. Bovendien hebben de meesten zulke inlogsystemen al (zelf geprogrameerd) op hun computer staan, dus het is meestal kopieren, plakken en aanpassen (en dat gaat makkelijk want je weet waar alles staat). Het is niet ongelovelijk moeilijk om zo'n systeem in elkaar te zetten, en zeker geen 49 dollar waard om er een programma voor te kopen dat het makkelijker zou moeten maken.
 
Remco van Arkelen

Remco van Arkelen

14/06/2006 07:04:00
Quote Anchor link
Een meer doorgewinterde programmeur heeft zijn code toch al redelijk kant-en-klaar op de plank liggen, zelf heb ik een vrij uitgebreid framework dat ik snel toe kan passen en uit kan breiden.

Zoals reeds gezegd is de code van zulke tools vaak niet te overzien of moeilijker op maat te maken, natuurlijk kun je er snel mee ontwikkelen, maar mijn ervaring is dat je het altijd net ff wat anders wilt.

De genoemde 49 dollar zijn het wel waard, het feit dat er een bedrijf achter staat kan ook interessant zijn, maar het blijft automatisch gegenereerde code en daar zit nou eenmaal altijd wat overhead in. Het nadeel van zulke tools is dat als je de code aanpast de tool er vaak niet meer mee overweg kan :)

Je wilt eenmalig een snelle oplossing? Dan kan het interessant zijn. Ga je echter voor schaalbaarheid en optimalisatie dan zou ik zo'n tool links laten liggen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/06/2006 07:40:00
Quote Anchor link
Het komt ongeveer neer op het verschil tussen kant en klaar maaltijden van de Albert Heijn en zelf koken.
 
Eris -

Eris -

14/06/2006 08:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
    sleep(1);

    function
check_pass($data){
        if($data['user'] == "eris" && sha1($data['password']) == sha1('test')){
//normaal gecodeeerd. even een voorbeeld...
            $_SESSION['login'] = 1;
            echo 'U bent met succes ingelogd.<br /> <meta http-equiv="refresh" content="2;url=/admin/index.php" />';
            
        }
else{
            echo 'Gebruikersnaam / wachtwoord zijn niet juist<br />';
            sleep(4);
    }
    }

    echo '';
    $form->setMask(
    '<tr><td>%title%</td><td>%field% %error%</td></tr>',
    true, # dont repeat this mask
    true # FH does not have to set the <table> tag!
    );
    //set username field
    $form->textField('Gebruikersnaam','user',FH_VARIABLE,null,null,'class="user"');
    $form->PassField('Wachtwoord','password',FH_PASSWORD,null,null,'class="key"');
    // submitbutton
    $form->submitButton('Verzenden','submit');
    // set the handler
    
    $form->onCorrect('check_pass');
    $tabs = array(1 => 'user', 2 => 'password', 3 => 'submit');
    // set the tabs
    $form->setTabIndex($tabs);
    // flush the form..
    $form->flush();
?>


Ik weet niet wat sneller is... Volgens mij red ik ben ik dat...

Dit maken kost ongeveer 5 min. Helemaal vanaf scratch. Ik heb 3 standaard scripts klaar liggen die ik zo gebruik
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eris -
 
Eris -

Eris -

14/06/2006 08:23:00
Quote Anchor link
Robert:
"Je huurt als programmeur toch ook niet iemand in om voor jou te programmeren?"


Dan ben jij een van de weinige... Veel opdrachten worden uit besteed aan andere mensen wegens tijd gebrek...
 
Eris -

Eris -

14/06/2006 08:26:00
Quote Anchor link
Jan:
Het komt ongeveer neer op het verschil tussen kant en klaar maaltijden van de Albert Heijn en zelf koken.


Zelf koken is veel lekerder maar de AH maaltijden zijn veel sneller klaar...
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

14/06/2006 08:34:00
Quote Anchor link
klopt maar voor klanten geef je het beste ;)
je wil toch niet slecht overkom ?
 
Aoi

Aoi

14/06/2006 08:54:00
Quote Anchor link
Ik denk dat dit wel een goede oplossing is als je een klein bedrijfje hebt en je wilt bv een intranet opzetten.
Als je dan een programeur inhuurt ben je meer kwijt als dat je nu kwijt zou zijn.

Maar voor websites die bv. om de maand moeten worden onderhouden is het niet erg makkelijk in gebruik.

En trouwens zelf programeren is leuker want:
- Je kan echt zeggen kijk dat is van mij
- Als je er niet uitkomt is deze website er nog die je helpt.
PHPhulp for president <3
 
Robert Deiman

Robert Deiman

14/06/2006 09:12:00
Quote Anchor link
Eris:
Robert:
"Je huurt als programmeur toch ook niet iemand in om voor jou te programmeren?"


Dan ben jij een van de weinige... Veel opdrachten worden uit besteed aan andere mensen wegens tijd gebrek...


Ik bedoel het ook niet zo, maar je gaat toch ook niet als je als programmeur de opdracht hebt om iets te maken, (wetende dat je het OOK moet onderhouden) het helemaal door iemand anders laten maken.

Een bedrijf besteed dingen uit, de programmeur die het bedrijf heeft aangewezen niet!
 
Jelle -

Jelle -

14/06/2006 10:05:00
Quote Anchor link
@ Eris
Even over iets heel anders:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'<tr><td>%title%</td><td>%field% %error%</td></tr>',

Dit zie je wel vaker (%title%)
Maar hoe werkt dit idee en hoe verander je die tekst dus?
Kan je een voorbeeldje en/of tutorial geven?
Grtz !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Eris -

Eris -

14/06/2006 10:08:00
Quote Anchor link
Dit is neem ik aan een str_replace() of een preg_replace()

Voor gebruik van Formhandler zie de tutorials :) (De "class" achter het voorbeeld) (Het is echt tijd besparend)
 
Jelle -

Jelle -

14/06/2006 10:32:00
Quote Anchor link
Oke ty!
 
Koos-Bert

Koos-Bert

14/06/2006 11:13:00
Quote Anchor link
leuk dat jullie zo hebben gereageerd. Vooral van dat "Het komt ongeveer neer op het verschil tussen kant en klaar maaltijden van de Albert Heijn en zelf koken." vond ik een leuke vergelijking.
En het klopt inderdaad dat je voor specefieke zaken een echte programmeur nodig hebt en je niet alles kan genereren. Ik was bijna in een mineur geraakt als aanstaand programmeur...
Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.